Streha je najpomembnejši del objekta


Streha je eden najpomembnejših delov vsakega objekta. Le malo je namreč delov stavbe, ki bi bili tako močno izpostavljeni vsem možnim vremenskim vplivom, kot je prav streha. Pravijo, da je streha peta fasada in zato je prav, da jo kar najbolj zaščitimo. Izrednega pomena je to, kakšna je strešna kritina, ki jo bomo vgradili, saj je prav od nje odvisno, kako dobra bo naša streha. Ključno je, da na tem področju ne varčujete in vgradite le najboljše materiale, ki se odlikujejo v različnih vremenskih razmerah. Še posebej kočljiva je ravna streha na hiši (ta je včasih tudi zelena streha), saj lahko ob odsotnosti velikih naklonov manjše količine vode na takšni strehi zastajajo tudi še dolgo po tem, ko padavine že prenehajo. Zato je ključno, da je kritina v tem primeru položena kvalitetno, saj je lahko že najmanjša luknjica usodna, da pride do zamakanja, ki bi povzročilo velike stroške, saj bi zahtevalo drago in navsezadnje tudi zelo neprijetno sanacijo, da o škodi v notranjih prostorih kot neposredni posledici zamakanja niti ne govorimo. Odločite se lahko tudi za vgradnjo zelene strehe. Izdelava zelene strehe postaja vse bolj priljubljena. Poznamo različne sestave zelene strehe. Izdelava zelene strehe je lahko ugodna.

NUDIMO TUDI KRITINO ZA RAVNE STREHE


Streha, ki vam jo prodajo strokovnjaki

V našem podjetju smo strokovnjaki za vse vrste streh. Tako vam lahko med drugim povemo dosti o zelenih strehah. Z veseljem vam bomo zaupali informacije o sestavi zelene strehe, izdelavi zelene strehe in ceni za zelene strehe. Naše strokovno znanje poleg področja zelenih streh seveda obsega prav vse možne kritine za streho. Tako vam bomo lahko vsestransko svetovali in vam hkrati ponudili nekaj odličnih variant glede najrazličnejših streh. S pomočjo naših strokovnjakov boste lahko tako izbrali tisto, ki vam bo pisana na kožo in bo uresničila vsa vaša pričakovanja.

Cena zelene strehe


Zelene strehe so zanimiva opcija

Zelena streha je zanimiva predvsem zaradi svoje lepote. Zelena streha namreč poskrbi, da se na vaši strehi zaraste pravi pravcati vrt. Če vas na to temo zanima več informacij, vas vabimo, da se oglasite pri nas in povprašate o sestavi zelene strehe, izdelavi zelene strehe in ceni za zeleno streho.


Streha z nami je pot do uspeha

Če se odločite, da boste material za streho kupili pri nas, ste se odločili pametno. Naše podjetje se ponaša z dolgo prisotnostjo na trgu. Zaposlujemo strokovnjake, ki našim strankam pomagajo z nasveti in ki so odlični poznavalci področja. Naši materiali za strehe so med najboljšimi na trgu, saj sodelujemo s preizkušenimi oziroma preverjenimi dobavitelji oziroma proizvajalci. Menimo, da je potrebno strankam ponuditi najboljše, da bo njihovo zadovoljstvo največje. Verjamemo, da na področju kakovosti ne sme biti kompromisov, zato smo že dolga leta tako uspešni. Streha, ki jo kupite pri nas, bo tako kvalitetna in vzdržala dolga leta, seveda pa bo tudi opremljena z vsemi potrebnimi garancijami. Trudimo se tudi, da našim kupcem zagotovimo čim boljše pogoje in konkurenčne cene. Lahko rečemo, da pri nas za vaš denar dobite največ.

Streha


Zelene strehe lahko dobite tudi pri nas

Ker smo dobavitelj za vse vrste streh, lahko pri nas kupite tudi zelene strehe. Tudi tu vam bomo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja glede sestave zelene strehe, izdelave zelene strehe in cene za zeleno streho. Na nas se lahko zanesete, saj bomo ukrenili vse, da bo stopnja vašega zadovoljstva kar čim višja.