Pošlji povpraševanje

Lesena okna so prava izbira, vendar katera izbrati?

Lesena okna so naravna ter okolju in zdravju prijazna. V njihovi prisotnost čisto vsak dom zažari v svoji lepoti, saj izžarevajo naravo, toplino in lepoto. Če imate v svojem domu več let stara lesena okna in ste se pred kratkim odločili za nova, morda pri vas prevladuje mnenje, da les ni primeren material za izdelavo oken, vendar pa je resnica daleč od tega. Sodobna lesena okna so izdelana iz samo najbolj kvalitetnega lesa, ki zagotavlja odlično tesnjenje pred vdorom vode in zraka, kvalitetno steklo pa nas ščiti pred hrupom in različnimi vremenskimi vplivi. Če se sprašujete, katera izbrati, dajte poudarek na proizvajalca in izberite le priznanega. Ponudba na trgu je namreč zelo pestra, a vsa lesena okna niso enako kvalitetna. V sodobnem času nam tehnološki napredek omogoča izdelavo lesenih oken, ki ustrezajo najvišjim standardom in zadovoljijo potrebe najzahtevnejših kupcev, hkrati pa imamo možnost zaprositi za eko subvencijo, katere namen je spodbuditi ljudi k odgovornemu ravnanju z naravo in iskanju okolju prijaznih rešitev, kot so lesena okna. Si tudi v vašem domu želite neprecenljivega občutka domačnosti in se hkrati sprašujete, katera okna izbrati? Lesena dajejo občutek naravne in sveže bivalne klime, zato so brez dvoma ena najboljših izbir.

Preverite cene lesenih oken >>

Za svetlejše in zračnejše prostore

V številnih domovih se ne morejo znebiti nadležne plesni, do katere pride, ker se prostore premalo zrači. Ali ste vedeli, da lesena okna v bivalni prostor spustijo bistveno več zraka in nas tako na dolgi rok zaščitijo pred razvojem plesni? Pozitiven vpliv lesenih oken na preprečevanje nastajanja zdravju škodljivih plesni je bil dokazan v mnogih raziskavah. Ni skrivnost, da je les material, ki diha ter ima naravno sposobnost sprejemanja in oddajanja vlage. Na tak način prispeva k optimalni vlažnosti v prostoru, kar občutimo tudi sami. Nova lesena okna predstavljajo najbolj ekološko izbiro, o čemer priča tudi možnost pridobitve subvencije eko sklada. Ste tudi sami zaljubljeni v les, ki je garancija za prijetno bivalno klimo v prostoru? Potem v ponudbi podjetja M SORA preverite, katera okna bi kar se da dobro ustrezala vašemu domu!

Proizvajalci novih lesenih okenNova lesena okna

NATURA - ker so najboljše rešitve preproste!

NATURA so lesena okna, ki ponazarjajo modrost, da so najboljše rešitve preproste. Zaznamujejo jih optimalna kombinacija med visoko toplotno učinkovitostjo, privlačnim videzom in dostopno ceno, rezultat česar je okno, ki je enostavno po svoji naravi, a darežljivo po koristih, ki jih zagotavlja. Različni modeli so bili razviti zaradi okoljske odgovornosti podjetja M SORA. Umetni izolacijski materiali za proizvodnjo katerih je potrebna velika količina energije in ki povzročajo velike izpuste CO2, so pri lesenih oknih NATURA nadomeščeni z naravnimi, lesom in zrakom. Materiali, uporabljeni za izdelavo so okolju prijazni, poleg tega pa jih je mogoče reciklirati. Pestra ponudba različnih modelov omogoča, da prav vsakdo najde odgovor na vprašanje katera izbrati. Medtem ko so nekateri modeli zasnovani v duhu sodobnih ter inovativnih pristopov in z zunanje strani praktično ni videti lesa, so drugi modeli v celoti leseni, odlikuje pa jih privlačen, naravni izgled. Nova okna predstavljajo dolgotrajno naložbo, saj nam bodo, če bomo izbrali le najbolj kvalitetna, služila vrsto let. Nakup novih oken ni mala investicija, zato izberimo le najboljše in priznane proizvajalce z večletnimi izkušnjami. Pestro ponudbo, vredno ogleda, najdete na spletni strani podjetja M SORA.