Pošlji povpraševanje

Izdelava oken

Izdelava oken: 7 korakov pri izdelavi lesenih oken

Izdelava oken je precizno rokodelsko delo, ki potrebuje veliko pozornosti pri vsakem koraku obdelave. V našem podjetju z večletno tradicijo smo tako izdelavo lesenih oken zreducirali na 7 ključnih korakov.

1. Izbira lesa za izdelavo oken

V našem podjetju se ukvarjamo predvsem z izdelavo lesenih oken po meri. Trudimo se, da je čim večji odstotek uporabljenega lesa recikliran, preostali del pa lokalnega izvora.

2. Alu-les okna: dimenzije in mere

Za izdelavo kvalitetnih in vodotesnih oken je potrebno pred izvedbo okenske odprtine natančno zmeriti. Le tako namreč lahko naši mojstri izdelajo okna po meri, ki se bodo popolnoma prilegali vašemu prostoru.

3. Načrtovanje oken po meri

Vsako okno je oblikovano strokovno in natančno. Z individualnim oblikovanjem in izdelavo lesenih oken lahko pričakujete zgolj najboljše rezultate.

4. 3D vizualizacija oken po meri

Virtualna resničnost nam danes omogoča, da si že pred izdelavo oken končni izdelek dodobra ogledate. Tako boste pri nakupu bolj samozavestni, saj veste, kaj lahko pričakujete.

5. Izdelava oken

Vsak element okna po meri je označen s sledljivo kodo, kar omogoča spremljanje celotnega procesa proizvodnje kar iz udobja kavča. Sledljiva koda je velika prednost tudi v nadaljnjih fazah izdelave oken in pa vzdrževanju.

6. Vgradnja oken po meri

Z nevidnimi senzorji, ki jih vstavimo v okna po meri, lahko spremljate vlažnost in temperaturo okenskega okvirja, kar podaljša življenjsko dobo oken. Vgradnjo oken jemljemo izjemno resno, saj je to eden ključnih korakov pri izdelavi lesenih oken.

7. Interaktivno učenje izdelave lesenih oken

S pomočjo moderne tehnologije lahko preprosto in hitro za precizno delo vgradnje oken po meri izurimo naše nove sodelavce.