Toplotna izolacija: Toplotna izolacija notranjih sten

Kadar potrebujete mojstre za toplotno izolacijo se obrnite na naše podjetje Fibran Nord. Toplotna izolacija je zelo pomembna pri prav vsakem objektu, zato bodo naši strokovnjaki poskrbeli za primerno in kvalitetno toplotno izolacijo od temeljev pa vse do strehe. Poskrbeli bomo za popolno notranjo toplotno izolacijo, torej za kvalitetno toplotno izolacijo notranjih sten, toplotno izolacijo tal in toplotno izolacijo stropa. Pri tem velja omeniti, da toplotna izolacija deluje tudi kot zvočna izolacija. Pri toplotni izolaciji, bodisi zunanji ali notranji toplotni izolaciji, v podjetju Fibran Nord, vedno uporabljamo le tehnično dovršene in ekološke toplotno izolacijske materiale. Navlaženje je pogosto najbolj grozeča posledica nepravilnega izoliranja, zato se za toplotno izolacijo notranjih sten obrnite na naše podjetje, ki bo odlično poskrbelo za toplotno izolacijo vaše hiše ali drugega objekta.

Toplotna izolacija notranjih sten in toplotna izolacija tal

Toplotne izolacije notranjih sten se pogosto poslužimo, kadar toplotna izolacija od zunaj ni mogoča. Vsekakor pa je vedno več ljudi, ki se odloča za toplotno izolacijo sten ne kot nujo, temveč v želji po energetsko bolj učinkoviti zgradbi in zdravju prijaznemu okolju. Živite tudi vi v starejši hiši? Ali se lotevate prenove kamnite hiše? Potem je toplotna izolacija notranjih sten in toplotna izolacija tal zelo primerna odločitev. Kako debel sloj toplotne izolacije boste namestili, pa je povsem odvisno od sestave stenske konstrukcije in izbora izolacije. V večini si le stežka privoščimo zelo debelo izolacijo, vsekakor pa naj bi bila po pravilniku toplotna izolacija notranjih sten najmanj 10 centimeterska.

toplotna izolacija notranjih stentoplotna izolacija

Kvalitetna toplotne izolacije temeljne plošče in toplotne izolacije cokla

Kvalitetno narejena toplotna izolacija vsakega objekta je ključ za ohranjanje energije. Zakaj je pomembna toplotna izolacija cokla? Cokel je predel na fasadi hiše, ki je zelo izpostavljen in si zato zasluži dodatno pozornost, predvsem pa kakovostno toplotno izolacijo. Cokel ali drugače imenovani fasadni podzidek, torej moramo ustrezno zaščititi s primerno in vrhunsko toplotno izolacijo, ki ne vpija vode. Prav tako je z toplotno izolacijo temeljne plošče. Z kvalitetno narejeno toplotno izolacijo, bo bivanje v pritličnih prostorih tako veliko bolj prijetno.