Strešna izolacija za ravne in poševne strehe


Proizvodi Fibran za toplotno izolacijo različnih vrst streh

Podjetje Fibran Nord d.o.o. je mednarodno podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1974 v Grčiji. Dandanes smo prisotni številnih evropskih državah, vključno s Slovenijo. Ukvarjamo se s proizvodnjo visokokakovostnih izolacijskih izdelkov ter svetovanjem investitorjem, arhitektom, izvajalcem in nadzornikom pri gradnji najrazličnejših objektov.

Strešna izolacija
Izolacija ravne strehe

Strešna izolacija pri ravnih strehah mora biti lahka, vodoodbojna, a dovolj trdna, da prenese vse obremenitve (npr. težo snega). Za toplotno izolacijo ravnih streh uporabljamo izolacijske plošče FIBRANxps iz ekstrudiranega polistirena, ki se ponašajo s trdnostjo, vzdržljivostjo in dolgo življenjsko dobo. S FIBRANxps ploščami lahko izolirate pohodne in nepohodne, prezračevane in neprezračevane ter klasične in obrnjene ravne strehe. Strešna izolacija podjetja Fibran varuje objekt pred izgubo toplotne energije pozimi in pred vdorom vročine poleti. Temperaturna nihanja so izrazito manjša, kar pozitivno vpliva na bivanje v mansardnih prostorih, pa tudi v preostalem delu stavbe.


Izolacija poševne strehe

Pri poševnih strehah v odvisnosti od strešne konstrukcije izberemo vrsto toplotne izolacije ter sestavo in zaporedje slojev. Masivne strešne konstrukcije toplotno izoliramo z zunanje strani ali pa v kombinaciji - delno zunaj, delno znotraj. Poševne strehe z leseno strešno konstrukcijo izoliramo s kombinacijo prožne in trdne toplotne izolacije, da preprečimo nastanek toplotnih mostov in posledično izgubo dragocene toplote.


Izolacija strehe – cena

Cena strešne izolacije je odvisna od številnih kriterijev, kot so površina strehe, debelina izolacije, uporabljeni materiali, itd. Če bi radi izvedeli informativne cene za vašo konkretno situacijo, nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo posredovali okvirni izračun stroškov. Odločitev za nakup izolacijskih materialov Fibran se vam bo kmalu obrestovala, saj boste prihranili pri izdatkih za ogrevanje pozimi in ohlajevanje objekta poleti. Poleg tega naše produkte odlikuje tudi izredno dolga življenjska doba, zato vam bo strešna izolacija brezhibno služila še vrsto let. 

 

Fibran Nord d.o.o. | Vrhunska strešna izolacija iz ekstrudiranega polistirena – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
FIBRAN NORD proizvodnja izolacijskih materialov d.o.o.
Naslov
Kočevarjeva ulica 1
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
07 3939510
Seznam fraz
Strešna izolacija, Izolacija ravne strehe, Izolacija poševne strehe
ZEMLJEVID