Izolacija strehe: toplotna izolacija ravne strehe, z notranje strani, nad špirovci

Izolacija strehe mora biti natančno načrtovana in profesionalno izvedena. Streha je najbolj izpostavljen del hiše ali objekta, ki vremenskim vplivom najbolj izpostavljena. Glede na vašo strešno konstrukcijo izberemo vrsto izolacije strehe ter sestavo in zaporedje slojev. V podjetju Fibran se zavedamo, da je kakovostna izolacija strehe ključnega pomena, saj lahko bistveno zmanjša porabo energije za ogrevanje, pa tudi za ohlajanje hiše. Ponujamo vam kvalitetno toplotno izolacijo strehe oziroma izolacijske plošče, ki so primerne za različne tipe streh (poševne, ravne strehe, zelene strehe). Izolacija strehe bo z našimi kvalitetnimi izolacijskimi ploščami odlična, saj so lahke, trdne, ponujajo izredno toplotno in zvočno izolacijo in imajo dolgo življenjsko dobo.

izolacija strehe

Izolacija ravne strehe nad špirovci z najboljšimi izolacijskimi ploščami

Toplotna izolacija ravne strehe je izredno pomembna, saj omogoča, da toplota pozimi ne uhaja iz bivalnih prostorov, poleti pa poskrbi, da so prostori prijetno hladni. Če potrebujete zanesljivo toplotno izolacijo ravne strehe, potem je podjetje Fibran pravi naslov za vas. Odločite se lahko za zunanjo izolacijo strehe nad špirovci ali notranjo strešno izolacijo oziroma izolacijo podstrešja. Gre za dve enakovredni metodi izolacije, vendar morami biti pri izolaciji strehe z notranje strani zelo previdni, kaj v primeru napačne vgraditve toplotne izolacije lahko pride do toplotnega mostu. Izolacijo navadno vgrajujemo z zunanje strani, v določenih primerih pa je boljša izolacija strehe z notranje strani (hladne strehe). V tem primeru izolacijo lepimo po celotni površini. V našem podjetju smo razvili novost, in sicer izolacijske plošče FIBRANxps 400-L in 500-L, ki so kakovostne in zagotavljajo popolno zaščito strehe. Zunanja izolacija strehe nad špirovci nudi najvišjo raven odpornosti, poleg tega pa je zelo obstojna.

izolacija strehe

Izolacijo strehe zaupajte najboljšim

Naše toplotne izolacije iz ekstrudiranega polostirena imajo veliko prednosti pred ostalimi toplotnimi izolacijami: so izredno trdne in nevpojne, zato se lahko uporabljajo tudi v najbolj zahtevnih primerih. Izberite najboljšo izolacijo strehe, izberite Fibran.

VEČ O IZOLACIJI STREHE Z NOTRANJE STRANI