Cisterna za vodo 10000 l s kar 50-letno garancijo

Cisterna za vodo 10000 l je, kot vsi zbiralniki iz naše ponudbe, izdelana iz ekološko razgradljivega materiala polietilena (PE) in to v enem kosu, kar ji zagotavlja 100-odstotno tesnjenje. Polietilen je material, ki zagotavlja odpornost na pritiske in zunanje vremenske vplive. Ker so zunanje stene debeline 10 do 16 mm, je robustna in vzdržljiva in kot taka primerna za postavitev kjerkoli na prostem, v zaprtih prostorih, kot tudi za vkopavanje v zemljo do globine 225 cm. Cisterna za vodo 10000 l s pravilno vgradnjo vam zagotavlja kar 50 let garancije na obstojnost materiala.

Polietilen je izjemno močan in trpežen, zato ga je mogoče uporabljati več let. Še pomembneje pa je, da lahko zagotavlja pitno vodo, ki je varna za uživanje, saj zaradi svoje kemične sestave uniči morebitne prisotne mikrobe. Zbiralniki so obdelani s protimikrobno tehnologijo, da ne zadržujejo bakterij ali drugih škodljivih mikrobov, ki bi lahko onesnažila njihovo vsebino. Cisterne iz polietilena so tako odlična možnost za nemoteno preskrbo z dragoceno tekočino.

Cisterna za vodo 10000 l je zaradi svoje kapacitete primerna povsod, kjer potrebujete večje količine za namakanje nasadov, napajanje živine, na težko dostopnih terenih brez javne oskrbe, kot so na primer gorske koče in podobno. Z nadgradnjo priključkov in dodatne opreme je uporabna za zbiranje odvečne deževnice s strehe, ki se prečisti preko filtrov. S pomočjo črpalke se po ceveh vrne nazaj v objekt ter uporabi za sanitarije, umivanje ali pranje perila.

Cisterna za vodo 10000 l

Cisterna za vodo 5000 l – možnost nadgradnje s priključki

Cisterna za vodo 5000 l enako kot cisterna za vodo 10000 l je cenovno hvaležna dolgoročna naložba, saj po pravilni namestitvi desetletja zadovoljuje potrebe gospodinjstva po tej nepogrešljivi tekočini. Z dodatno opremo kot so tesnila, priključki, cevi, črpalke, filtri, peskolov, lovilec maščob, zagotavlja nemoteno oskrbo z neoporečno pitno vodo, kjerkoli je to potrebno.

Z dobrim filtrom bo cisterna za vodo 5000 l zagotavljala, da bo ostala čista in varna za uporabo, hkrati pa bo filter preprečil nabiranje nečistoč v ceveh. Bistveno je, da je vaša cisterna vedno čista. Z dodatno opremo za filtriranje boste preprečili, da bi v rezervoar prišla kakršna koli umazanija, usedline ali bakterije. Sediment in organske snovi se lahko nabirajo na dnu cisterne, kar lahko povzroči razbarvanje in neprijeten vonj. Filter za usedline bo odstranil te nečistoče in vam zagotovil čisto pitno tekočino.

CISTERNA ZA VODO 5000 L

Cisterna za vodo 5000 l lahko dolgo let služi svojemu namenu, a življenjska doba je odvisna tudi od pravilne postavitve. Zbiralnik, ki je nameščen na pobočju hriba, ne predstavlja le varnostnega tveganja, ampak je tudi bolj dovzeten za morebitne poškodbe. Zaradi neenakomerne porazdelitve teže je lahko izpostavljen velikim obremenitvam, ki povzročajo razpoke, zlome in deformacije.

Čeprav je njegov edini namen shranjevanje vode, pa je od njene vrste odvisna njegova dolgoročna življenjska doba. Moč polietilenskih cistern ostane nespremenjena, če je vsebina čista in mehka. Če pa je njena sestava bolj slana ali trda, se poveča tveganje za poškodbe materiala.

Cisterna za vodo 5000 l

Cisterna za vodo 1000 l – priročni zbiralnik vsakega doma

Cisterna za vodo 1000 l je zaradi svojih dimenzij primerna za zbiranje deževnice s streh, ki se lahko kasneje priročno uporabi za zalivanje pridelkov vrtičkarjev, pranje avtomobila in podobno. Glede na probleme s pitno vodo po svetu je uporaba deževnice za takšne namene veliko bolj etična, ekološka in predstavlja velik prihranek v družinskem proračunu.

Cisterna za vodo 1000 l iz okolju prijaznega materiala je primerna za shranjevanje deževnice. Zelo uporabna je doma kot dodatni rezervoar, še posebej pa pride prav pri počitniških hišicah, vrtnih uticah, nasadih, oziroma povsod tam, kjer je dostop do javne oskrbe otežen. Uporablja se lahko tudi kot rezerva iz hišnega sistema oskrbe z vodo v primeru pomanjkanja v dolgih obdobjih poletne suše.

Obiščite našo spletno stran, kjer se boste prepričali o pestri ponudbi naših kvalitetnih cistern in ostale opreme za dom po ugodnih cenah in plačilnih pogojih.

Cisterna za vodo 1000 l