Kovinska omara za orodjeKovinska omara za orodje za urejeno in varno shranjevanje orodja

Tako kovinska omara za orodje kot kovinski predalniki omogočajo urejeno in pregledno shranjevanje ter enostaven dostop do orodja. Kovinski predalniki in omare so prisotni v vsakem delovnem okolju, industriji, športnih objektih, zdravstvenih in izobraževalnih ustanovah, tako v pisarnah in v vseh vrstah javnih prostorov, saj je pohištvo iz kovine predstavlja odlično rešitev za hranjenje in zaščito osebnih predmetov. Kovinska omara za orodje je cenovno vsekakor ugodnejša izbira v primerjavi z leseno omaro, pa tudi bolj higienična in enostavnejša je za vzdrževanje. Na površinah in težje dostopnih mestih lesenih omaric se velikokrat nabira umazanija, ki jo le s težavo odstranite. Pri kovinskih pa prah hitro in enostavno zbrišete s suho ali mokro krpo. Kovinski predalniki in omare pa prinašajo še eno prednost: zlahka jih lahko prestavimo z enega mesta na drugo. V primeru, da se kovinska omara za orodje rahlo poškoduje, se manjše mehanske poškodbe da enostavno popraviti.
Kovinska omara za orodje, kot so tudi kovinski predalniki, je izdelana iz 0,8 mm debele prašno barvane pločevine. Kovinska omara za orodje je opremljena z vrhnjo polico, obešalnim drogom in cilindrično ključavnico. Omara ima tako na zadnji steni kakor tudi na vratih preforacijo, ki zagotavlja boljše prezračevanje. Kovinski predalniki in omare so vijačno sestavljive in jij možno modularno povezati v večje zaporedje.

 

 

Kovinske police predstavljajo najpreprostejšo rešitev skladiščenja in arhiviranja

Kovinsko pohištvo se pretežno uporablja takrat, kadar potrebujemo vzdržljiv prostor, v katerem želimo nekaj zaščiti. Enostavno kovinsko pohištvo v obliki polic in samostoječih polic je zaradi možnosti različnega sestavljanja zelo priljubljeno - ne samo za delavnice, ampak tudi za pisarne in garderobe. Prav tako so kovinske skladiščne police izjemno uporabne v zdravstvu.
Kovinske police predstavljajo pravo rešitev skladiščenja in arhiviranja za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, bolnišnice, knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Kovinske skladiščne police so na voljo v poljubnih širinah in globinah, lahko so pocinkane ali barvane. Omogočajo vam preglednost in urejenost, povsem enostaven in smiseln način zlaganja, predvsem pa vam kovinske police omogočajo lažji dostop do shranjenega blaga. Če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, jo bomo lahko vedno našli.

Kovinska omara za orodje bo s perforirano ploščo, zabojčki za odlaganje orodja in izvlečnimi policami vnesla red v vašo delavnico, saj boste v njej lahko lepo in pregledno shranili vse vaše orodje. Obiščite nas.

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
BEVEC proizvodnja in storitve d.o.o.
Naslov
Podbevškova ulica 36
8000 Novo mesto
Spletna stran
E-pošta
041643196
Seznam fraz
kovinska omara za orodje, kovinski predalniki, kovinske police
ZEMLJEVID