Šole vožnje – specializirana šola vožnje v Ljubljani

 

Šola vožnje 3D je za motorna vozila specializirana šola vožnje v Ljubljani. Vendar to ne pomeni, da vam lahko ponudimo zgolj tečaj vožnje osebnega vozila. Nudimo vam tečaj vožnje motornega vozila, poučujemo pa tudi teorijo za tečaj CPP.

 

šola vožnje

 

 

Ponudba šole vožnje 3D

 

Šole vožnje imajo vedno poenoten program. Tudi mi v šoli vožnje 3D v Ljubljani ponujamo našim tečajnikom tečaj CPP. Sam tečaj CPP poteka 6 delovnih dni po 4 šolske ure na dan. V šoli vožnje vam nudimo možnost opravljanja izpita B kategorije za osebe, ki so že dopolnile 18 let in možnost opravljanja izpita B kategorije s spremljevalcem. Za ta izpit morate dopolniti 16 let in morate dve leti po opravljenem izpitu upravljati vozilo v prisotnosti spremljevalca. Naša šola vožnje v Ljubljani se je v primerjavi z avtošolami v Mostah, avtošolami v centru in avtošolami v Bežigradu specializirala za tečaje upravljanja motornih vozil. Tako lahko v naši šoli vožnje opravite izpit za moped AM, izpit za motor A1, izpit za motor A2 in izpit za motor kategorije A NEOMEJENO.

 

HITRO IN ZANESLJIVO DO VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA

 

Ostala ponudba šole vožnje v Ljubljani

 

Poleg rednih tečajev in praktičnih usposabljanj, imamo v, v ponudbi šole vožnje zajete tudi t.i. povratnike. V celoti lahko v opravljate vozniški izpit v primeru, da vam je bil ta iz katerega koli razloga odvzet. V tem primeru morate pred začetkom vožnje opraviti zdravniški pregled in program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo. Pri nas ste dobrodošli tudi če imate vozniško dovoljenje izdano v kateri drugi članici Evropske unije, saj lahko zaprosite za izdajo slovenskega vozniškega dovoljenja. V primeru, da pa imate bivališče prijavljeno v Sloveniji a imate vozniško dovoljenje izdano v državi, ki ni članica Evropske unije, pa morate opraviti zdravniški pregled in v šoli vožnje praktično usposabljanje ter izpit CPP. Naša ponudba vključuje tudi kondicijsko vožnjo, ki jo lahko opravijo osebe, ki že imajo vozniško dovoljenje in želijo svojo vožnjo izboljšati. 

 

Za več informacij preverite spletno stran http://www.3-d.si/

 

šola vožnje ljubljana

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
3 D družba za izobraževanje kandidatov za voznike motornih vozil, rent-a-car, gradbene in ostale poslovne dejavnosti d.o.o. Ljubljana, Tržaška 2
Naslov
Tržaška cesta 2
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 4254204
Seznam fraz
šole vožnje, šola vožnje ljubljana
ZEMLJEVID