Pošlji povpraševanje

Valkanela, Vrsar - mobilne hiše za odličen dopust ob morju

Valkanela (Vrsar) je poznan hrvaški kamp, kjer ponujajo tudi lepe mobilne hiše za udobno zasebno nastanitev. So v bližini morja, v mirnem zalivu, kjer je na voljo vse za sproščeno in športno preživljanje počitnic. Vreme je prijetno še čez cel september, zato lahko dopust potegnete tudi v zgodnjo jesen. Glede na trenutno situacijo z novim koronavirusom vam v tem negotovem času na Počitnice.si omogočamo rezervacijo brez plačila akontacije. Plačate lahko šele 14 dni pred odhodom, in če bo cena takrat nižja, boste plačali nižjo.

Mobilne hiške v kampu Valkanela, Vrsar

Vrsar in okolica: kaj početi in kaj si ogledati

Mobilne hiške v Vrsarju so dobro izhodišče za raziskovanje okolice. Že samo mestece, tipično hrvaško ribiško, ima bogato dediščino in svoj simpatični šarm. Vrsar je veliko bolj miren kot bližnji Poreč (9 km stran), ki je izredno turistično naravnan in običajno precej poln. V kampu Valkanela pri Vrsarju boste še vedno na odlični lokaciji in nedaleč od aktivnosti, a nekoliko bolj odmaknjeni ter obdani s čudovito naravo. Zahodna Istra je odlična za kolesarjenje in pohodništvo. Okoliški prebivalci se ukvarjajo z vinarstvom, kmetovanjem in ribarjenjem, tako da lahko na poti kupite odlične kulinarične produkte in iščete lepe razglede. Vrsar je zelo priljubljen tudi za jadranje, skoke s padalom in panoramske lete. V mobilnih hišah v Valkaneli boste povsem blizu plaže, kjer lahko uživate v plavanju, potapljanju in vodnih športih. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji odbojke na mivki.

Ob daljšem dopustu se je odlično odpraviti tudi na kak izlet. Priporočamo obisk Limskega zaliva, skok do mesta Rovinj ali pa se odpravite v notranjost Istre, kjer lahko raziskujete številne vasice. Za otroke bo zanimiv vodni park Aquapark Istralandia, kjer bodo uživali v bazenih, vodnih atrakcijah in animaciji. Vsak dan bo tako poln novih dogodivščin, če se odločite za kaj več kot poležavanje na plaži kampa Valkanela pri Vrsarju.

Valkanela, Vrsar - mobilne hiške Mobilne hiške v kampu Valkanela

Mobilne hiše v Valkaneli so primerne za vse tipe obiskovalcev

Kamp Valkanela (Vrsar) je lepo urejen in zagotavlja prijetno atmosfero za preživljanje počitnic. Mobilne hiše so sodobnega videza in polno opremljene, tako da s seboj ni potrebno nositi veliko  stvari. Primerne so za par, prijatelje in za celotne družine. So ravno prav prostorne in imajo veliko teraso. Notri vas čaka popolnoma opremljena kuhinja z jedilnico, spalnice in kopalnica. Mobilne hiše so tudi klimatizirane. Imajo televizijo in brezžični internet. Čeprav ste povsem na svoji parceli, lahko uživate v vseh prednostih kampa. Bogata je ponudba rekreacije in športa, poskrbljeno je za otroke, ki jim nikoli ne bo dolgčas. Najamete lahko pedalin ali kanu, kamp ima tudi lasten vodni park in igrišče. Starejši pa se bodo lahko sprostili tudi v lokalu ob kozarcu vina ter ob dobri morski domači kuhinji v eni izmed restavracij. Obala je razgibana, zato lahko uživate na prodnati, kamniti ali peščeni plaži.

Odlična destinacija za konec tedna ali za dolgotrajnejše poletne počitnice

Kamp Valkanela pri Vrsarju je odličen za krajše in daljše pobege. Slovenci smo tako blizu, da se tja lahko odpravimo tudi samo za podaljšan vikend. Iz Ljubljane boste z avtom prispeli samo v dveh urah. Pri roki boste imeli supermarket, trafiko, bankomat in menjalnico. Dobrodošli so tudi hišni ljubljenčki, za katere je zagotovljena posebna plaža.

Več informacij in aktualne cene za najem mobilnih hišk v kampu Valkanela si lahko ogledate na spletni strani Pocitnice.si. Z veseljem sprejmemo vaše povpraševanje in odgovorimo na vsa vprašanja. S pestro ponudbo mobilnih hišk po vsej Istri, Kvarnerju in Dalmaciji poskrbimo za vse okuse in budžete. Rezervirajte si zaslužen oddih in ustvarite lepe spomine s svojimi najbližjimi. Valkanela je idealna za družinske počitnice, pa tudi za ljubitelje športa. Sodi med večje hrvaške kampe, ki redno posodabljajo svojo ponudbo in objekte.

Kamp Valkanela, Vrsar - počitnice v mobilnih hiškah