Kuredu Island – počitnikovanje v slogu


Kuredu Island – otok v osrčju Maldivskega otočja – je vsekakor destinacija, ki vas ne bo razočarala. Nahaja se na severnem delu atola Lhaviyani, 130 km od mednarodnega letališča.

V sklopu Kuredu Resorta je možno izbirati med kar devetimi tipi nastanitev; opisali bomo le nekaj glavnih. Vsem nastanitvam je skupna okusna in udobna oprema, čudovit razgled, klimatska naprava, sef in mini bar. Nekatere sobe pa ponujajo dodatne ugodnosti.

Najosnovnejši nastanitvi sta Beach bungalov in Jazcuzzi-beach villa, ki se lahko pohvalita z udobno teraso. Sangu-Jacuzzi-beach-villa je že bolj razkošna opcija; nahaja se namreč ob najlepši plaži na otoku. Sultan vila z bazenom se tudi uvršča med bolj razkošne nastanitvene možnosti, saj ima poleg lastnega bazena 4x10m tudi privatni del plaže, veliko leseno teraso in jacuzzi kad. Podobno elitne so tudi Koamas vile, katerih posebnost je lastna restavracija Koamas. Bonthi bungalovi pa se ponašajo s čudovitim tropskim vrtom. Kakršnekoli so že vaše preference, na Kuredu Islandu boste zagotovo našli primerno domovanje za prijetno sprostitev.

Razkošno in udobno pa nista edina pridevnika, s katerima lahko opišemo neverjeten otok Kuredu. Ponuja namreč tudi cel seznam aktivnosti in razvajanj – začenši s sedmimi restavracijami in sedmimi bari. Lahko se preizkusite v golfu ali pa vožnji s kanujem, zaplavate lahko z zelenimi morskimi želvami ali pa se potapljate ob koralnem grebenu … lahko pa se preprosto pustite razvajati v Kuredu Island Resort & Spa.


Pošlji povpraševanje
 • Kuredu Island - udobje po zmernih cenah

  Kuredu Island Kuredu Island - udobje po zmernih cenah

 • Kuredu Island Resort se lahko pohvali s čudovitim golf igriščem

  Kuredu Island golf igrišče Kuredu Island Resort se lahko pohvali s čudovitim golf igriščem

 • Kuredu Island Resort & Spa - razvajanje brez meja

  Restavracije Kuredu Island Kuredu Island Resort & Spa - razvajanje brez meja

 • Prijetni Beach bungalovi vas bodo veselo sprejeli na Kuredu Islandu

  Kuredu bungalovi Prijetni Beach bungalovi vas bodo veselo sprejeli na Kuredu Islandu

 • Rajske plaže in čudoviti sončni zahodi - standard Kuredu Island Resorta

  Plaže na Kuredu Islandu so naravnost božanske Rajske plaže in čudoviti sončni zahodi - standard Kuredu Island Resorta

 • Kuredu Island Resort & Spa vas bo razvajal, prav tako pa tudi palme in plaža

  Odmislite skrbi in uživajte na viseči mreži na rajski plaži Kuredu otoka Kuredu Island Resort & Spa vas bo razvajal, prav tako pa tudi palme in plaža