Pošlji povpraševanje

Egipt: zgodovina, plaže, luksuzni hoteli in še več

Egipt je ena tistih držav, ki ima tako bogato zgodovino, da je že samo zaradi tega izjemno zanimiva za popotnike. A Egipt ima še več! S svojimi modernimi hoteli, ki so kot iz razglednice, se ponaša kot ena najboljših destinacij za letovanja. All inclusive počitnice vam v 7 dneh prinesejo toliko aktivnosti in zabave, da se vam bo zdelo, kot da ste bili na dopustu en mesec, domov pa se boste vrnili z zares lepimi spomini.

Egipt


Egipt je čudovita destinacija za ljubitelje sonca, morja in potapljanja

Katere so glavne lastnosti Egipta? Zagotovo vam lahko obljubimo sonce in visoke temperature, palme in lepo morje. V zadnjih desetletij je na obmorskih področjih zraslo veliko resortov, ki s svojo vrhunsko ponudbo vabijo turiste z vsega sveta. Najbolj priljubljeni destinaciji sta Hurgada in Sharm el Sheikh, kjer najdete vrsto hotelov s štirimi in petimi zvezdicami po zelo dostopnih cenah. Tako si lahko privoščite počitnice za celo družino.

Med najboljšimi aktivnostmi v tem delu sveta sta potapljanje in snorklanje. Ni treba iti globoko, da odkrijete najrazličnejše vrste tropskih rib, korale in naravne grebene Rdečega morja. Zagotovo nepozabno doživetje, v katerem lahko uživajo tudi otroci. Potrebujete le masko in plavutke, lahko svoje, lahko pa si jih izposodite kar na potovanju. Z last minute rezervacijo ste lahko v Egiptu že čez teden ali dva.

Več o Egipt potovanju


Last minute potovanje v Egipt

Potovanje v Egipt je danes zelo preprosto organizirati. Odhodi so možni tudi iz Ljubljane (letalo), prek agencije pa lahko poiščete dober hotel povsem last minute. To pomeni, da rezervacija ni potrebna več mesecev vnaprej, ampak da je ponudbe toliko, da se lahko za potovanje odločite tik pred zdajci.

Ker je letališče blizu, nimate velikih stroškov s prevozom, prav tako pa na cilj pridete hitro in bolj spočiti. Lahko izberete bolj avanturistične počitnice in se odpravite na veliko izletov, lahko pa vso zabavo poiščete kar v in ob hotelu. Egipt namreč slovi po številnih all inclusive nastanitvah, pri katerih bo vaša pot samo od hotelske sobe do jedilnice, bazena in plaže.

Egipt potovanje


Na voljo veliko izvrstnih all inclusive resortov

V all inclusive resortu bo že 7 dni pravo doživetje, saj boste imeli veliko početi od sončnega vzhoda do zahoda. Takšen oddih poleg spanja vključuje tudi vsaj tri obroke na dan (hoteli imajo lahko celo več restavracij), brezalkoholno in včasih tudi alkoholno pijačo, poleg tega pa še bazen, ležalnike na plaži, večerno animacijo, fitnes in druge objekte/dejavnosti. Vse imate na dosegu roke, tako da se lahko povsem zaposlite. Takšen Egipt je zelo zaželen pri družinah, saj je potovanje z otroki zelo obvladljivo, radi pa ga imajo tudi pari. Gre torej za idealen dopust za tiste, ki iščejo varno moderno nastanitev le z najboljšo ponudbo izbrane države. Prijazna je tudi cena, saj tako že ob rezervaciji natančno veste, koliko bo dopust stal, dodatnih stroškov pa praktično ni.


Potovanja za vse okuse, zbrana na enem mestu

Najlažje si boste svoj naslednji oddih izbrali pri ponudniku, ki ima na enem mestu zbrane najrazličnejše destinacije, termine in cenovne razrede. Z nami si lahko privoščite počitnice v Egiptu ali v kateri drugi turistično zanimivi državi. Naj vam priporočamo še Kanarske otoke, Turčijo, Maldive, Mauritius, Dominikansko republiko ali Mehiko, lahko pa izbirate tudi med številnimi kratkimi izleti, ki vam bodo popestrili vsakdan. Kliknite torej na pocitnice.si! Naša agencija sodeluje z največjo evropsko neodvisno turistično agencijo Schmetterling International, zato lahko ponudimo visoko kakovost in zanesljivost. Skupaj s poslovnimi partnerji smo turistom pričarali že neskončno lepih trenutkov po vsem svetu. Prek telefona smo vam na voljo 7 dni na teden, če pa bi želeli pomoč pri rezervaciji ali kak poseben nasvet, vam z veseljem pomagamo v poslovalnici, ki se nahaja v nakupovalnem središču Supernova na Rudniku.

Preberite si o Last minute Egipt all inclusive