Kuba – nepozabne počitnice z ugodnimi letalskimi kartami

Kuba sodi med najbolj priljubljene počitniške in turistične destinacije. Je država, ki je polna življenja in država, v kateri imamo za doživeti ogromno stvari. Počitnice na Kubi so primerne za vsakogar, ki si želi doživeti življenje v pravem pomenu besede. Glasba prihaja skozi odprta okna, večeri se odvijajo v znamenju plesnih ritmov, obiskovalci pa se zlahka prepustijo toku dogajanja. Ugodne cene letalskih kart vam omogočajo, da si brezskrbne počitnice na Kubi privoščite tudi vi. Govorimo o največjem otoku Karibskega otočja, znanem predvsem po ohranjenem socializmu ter po voditelju Fidelu Castru. Kuba je že od nekdaj priljubljeno letovišče evropskih turistov za počitnice, saj ponuja bogato kulturo - kubanska glasba, cigare in dolge peščene plaže s kristalno čistim morjem. Čeprav Kuba leži na drugi strani Atlantika, smo Slovenci eni izmed njenih največjih navdušencev in pogostih obiskovalcev. Doživite klasične stare limuzine, ki so parkirane na kolonialnih trgih, grafite na stenah hiš, ki so zelo živih barv, odmaknjene otoke, salso, druženje z delfini, potovanja s katamarani in še mnogo več. V turistični agenciji Počitnice.si d.o.o. smo za vas izbrali le najboljše, zato Kube ne boste le videli, temveč jo boste tudi doživeli. Počitnice na Kubi se bodo vtisnile v vaš spomin za vedno. Izbirajte med last minute all inclusive ponudbami in začutite temperamentni ritem Kube v živo.

Kuba počitnice

Česa med počitnicami na Kubi preprosto ne smete spregledati?

Še preden si rezervirate letalske karte, preverite, kateri kraji so vredni vašega obiska. Eden izmed njih je zagotovo Havana, v kateri najdemo najlepše zgradbe daleč naokoli. Sprehodite se po promenadi, ki je bila zgrajena z namenom, da ščiti mesto pred Atlantikom. Med ležernim sprehodom boste vonjali rum in cigare, ogledali pa si boste lahko tudi ulične umetnike, ki bodo napolnili promenado. Privoščite si tradicionalni mojito – pijačo, ki vsebuje beli rum, sladkor, limetin sok, sodo in meto, ne pozabite pa tudi na izredno kvaliteten tobak, ki raste na plantažah kubanskega podeželja. V tovarnah ga ročno zvijajo v cigare, ki se prodajajo po vsem svetu. Na Kubi se boste na vsakem koraku srečali s salso – tradicionalnim plesom, zahvaljujoč kateremu na ulicah nastajajo prave spontane povorke. Med počitnicami na Kubi se odpravite v Santiago de Cuba, drugo največje mesto na Kubi, ki ponuja sproščeno vzdušje, nepozabne večere in objem neokrnjene narave.

Kuba letalske karte na naši spletni strani

Okusna ulična hrana in čudoviti sončni zahodi

Boste v zadnjem hipu – last minute obiskali Kubo? Ne pozabite na poskušanje ulične hrane, ki postaja vse bolj priljubljena. Pravzaprav lahko v vsaki ulici in na vsakem trgu razvajate svoje brbončice z okusno ulično hrano, kot so mlečni šejki in kokosovi prigrizki. Hrana je dobro temperaturno obdelana in varna za uživanje, zato so vaše skrbi, da bi staknili kakšne prebavne težave, povsem odveč. Poleg okusne hrane ne zamudite sončnega zahoda na El Morro, ki ga ne boste doživeli nikjer drugje. El Morro je utrdba iz 16. stoletja, ki so jo dolgo časa uporabljali za zapor. Ima fantastično lego ob morju, zato se z nje vidi sončne zahode nad Atlantskim oceanom. Ob 21:00 boste ceremonialno zaslišali top, zato bo vaše doživetje zares nekaj posebnega. Kubo lahko pobliže spoznate preko večkrat letno vodenih potovanj ali pa si privoščite počitnice preko agencije Počitnice d.o.o. oziroma v lastni režiji. V turistični agenciji Počitnice.si d.o.o. smo za vas pripravili last minute ponudbo počitnic na Kubi z vključenimi letalskimi kartami!

Kuba letalske karte