Turistična agencija z all inclusive ponudbo v letoviščih Alanya, Belek in Side

Turistična agencija Počitnice.si vsako leto pripravi ekskluzivne ponudbe za poletne počitnice v Turčiji. V ceno posameznega aranžmaja je vključen letalski prevoz in nastanitev v all inclusive hotelu. Večina nastanitev se nahaja v priljubljenih in obiskanih obmorskih letoviščih, kot je Alanya, Belek in Side. Preko spletne strani turistične agencije pa lahko rezervirate dopust tudi v nekdanjem ribiškem mestecu Kemer, ki danes velja za eno izmed najlepših lokacij turške riviere. Turistično središče Kemer nudi široko izbiro med številnimi all inclusive hotelskimi nastanitvami s štirimi in petimi zvezdicami, ki se nahajajo le nekaj sto metrov od peščene in prodnate plaže. Živahno mestece, ki je le 43 kilometrov oddaljeno od Antalye, nudi mnogo priložnosti za nakupovanje in predstavlja odlično izhodiščno točko za izlete v pokrajino Likija. Če želite biti na tekočem z aktualnimi in cenovno ugodnimi ponudbami, se lahko preko spletne strani turistične agencije prijavite za prejemanje novic na elektronski naslov.

Belek

Turčija – počitnice z letalom

Turistična agencija nudi pakete, kjer je v ceno vključena povratna letalska karta z odhodi iz bližnjih letališč. Tako lahko iz avstrijskega letališča Gradec in iz Dunaja letite v Turčijo večkrat tedensko. Večkrat dnevno pa so vzpostavljene letalske linije iz nemškega letališča München. Turistična agencija nudi aranžmaje z odhodi iz letališča Ljubljana, vsak torek in četrtek ali v nedeljo. Ne glede na to, iz katerega letališča boste leteli, boste pristali na turškem letališču Antalya. Če boste leteli iz Ljubljane, vas bo v Antalyi pričakal slovensko govoreči predstavnik turistične agencije, ki vam bo na razpolago ves čas vašega dopustovanja. V primeru, da boste leteli iz letališč Gradec, Dunaj ali München, pa vas bo v Antalyi pričakal angleško govoreči predstavnik tuje turistične agencije.  V ceno paketa je vključen prevoz od letališča do hotela in nazaj. Tako se boste od letališča zapeljali z organiziranim prevozom v letoviške kraje, kot je Alanya, Belek, Side, Lara in Kemer.

Side

Alanya resorti – all inclusive ponudba 

Alanya, obmorsko turško mestece z dolgimi peščenimi plažami, ki je od letališča Antalya oddaljeno približno 80 kilometrov, nudi širok izbor hotelskih resortov s štirimi in petimi zvezdicami in all inclusive ponudbo. Letovišče je idealno za ležerno dopustovanje, družine z otroci ter za vse, ki bi si želeli dopust popestriti z raznoliko športno in kulinarično ponudbo. Turistična agencija pa nudi pakete z odhodi iz letališč Ljubljana, Gradec, Dunaj in München. Hotelski kompleksi v Alanyi nudijo raznolike all inclusive storitve. V ponudbo je vključen samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja ter prigrizki in lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače, ki jih lahko naročite tudi v barih na plaži ali ob velikem bazenskem kompleksu. Turistična agencija nudi tudi pakete z all inclusive ponudbo v hotelih, ki ponujajo brezplačen vstop v savne, fitnes, vodni park, uporabo športnih igrišč, kopalnih brisač in ležalnikov. Alanya hotelski resorti nudijo tudi številne aktivnosti za najmlajše.

Več o počitnicah v Turčiji

Belek in Side – počitnice v obmorskih letoviščih

Belek, priljubljeno turistično središče in letovišče, se nahaja le 34 kilometrov od letališča v Antalyi. Turistična agencija nudi ugodne aranžmaje z letalskim prevozom in izbranim hotelom s štirimi ali petimi zvezdicami v enem izmed resortov. Mestece in okolica slovita po zdraviliščih in mineralni vodi, ki jo pridobivajo iz sedmih naravnih izvirov. Dopustovanje v Belek all inclusive resortu nudi številne priložnosti za raziskovanje bližnje okolice. Tako si lahko ogledate slap Kurşunlu s skrito jamo, starorimski amfiteater Aspendosa, rimske ruševine na Pergu ali pa se odpravite po nakupih v središče mesteca. Le 40 minut vožnje iz mesteca Belek pa se nahaja Side, tudi turistično središče na južni sredozemski obali Turčije. V Side, ki leži na majhnem polotoku, se prepleta sodoben pridih letoviškega obmorskega mesteca z ruševinami starodavnega antičnega središča. Turistična agencija Počitnice.si tudi v Side nudi številne ugodne pakete za nastanitev v resortih z all inclusive ponudbo.