Medulin Kažela - mobilne hiške v popolnoma prenovljenem kampu

Medulin je iz majhnega ribiškega mesteca zrasel v pravi turistični kraj. Je eden najbolj priljubljenih krajev za počitnice v Istri. Ima bogato razčlenjeno obalo, kjer lahko najdete skalnate, peščene in prodnate plaže. Odlična nastanitev v Medulinu so mobilne hiške, ki so dobro opremljene, udobne in ravno prav prostorne. Primerne so za pare, prijatelje in družine. Medulin ima veliko kamp naselje, znano pod imenom Kažela (Kamp Arena Grand Kažela). Izbirate lahko med standardnimi in bolj prestižnimi mobilnimi hiškami.

Mobilne hiške v kamp naselju medulin kažela


Počitnice za vsakogar, kjer nikoli ni dolgčas

Dopust v kamp naselju Medulin ponuja pestro izbiro dejavnosti, zaradi katerih je lahko vsak dan poseben. Dovolj je igrišč, zabave in animacije za otroke, na voljo so bazeni s tobogani, vodni športi ... Uživali boste v restavraciji ob morju ali s koktajlom v roki v prenovljenem lokalu. Vsem gostom je po celotnem kampu na voljo brezplačni brezžični internet. V kamp naselju Medulin je tudi trgovina. Pozabili niso niti na hišne ljubljenčke, saj je za kužke je urejen poseben del plaže.

Odlično je poskrbljeno za rekreacijo. Uporabljate lahko igrišča za tenis, odbojko, košarko, nogomet, badminton, namizni tenis ... Organizirano je tudi smučanje na vodi in deskanje na vodi ter izposoja pedalinov, čolnov in skuterjev. V kampu Kažela lahko najamete kolo in se odpeljete po kakšni izmed lepo urejenih kolesarskih poti v Istri.

Izleti po okolici Medulina

Seveda ni nujno, da ostanete le znotraj Medulina (Kažele). Plaža je res da zanimiva, a vsekakor po nekaj dneh paše tudi kakšen izlet. Na srečo imate kar nekaj možnosti. Odpravite se lahko do mesta Pulj, ki je oddaljeno le okoli 10 km. Simbol mesta je amfiteater Arena, ki je kar šesti največji amfiteater na svetu. Pulj je poln kulture in odličnih restavracij, odličen za dnevne aktivnosti in prijetne večere. Priljubljena je tudi Premantura, še posebej Rt Kamenjak, ki vabi s svojimi čudovitimi skalnatimi plažami. Odličen za skok v morje, tudi z adrenalinom! Kamenjak je zaščiteno območje z lepimi zalivčki in mediteranskim rastlinjem, kjer vsakdo lahko najde košček le zase. Zelo blizu Medulinu je Ližnjan s svojo naravno zaščiteno luko. Uživali boste v razgledu na čisto modro morje in Kvarnerske otoke. V srcu Medulina se nahaja še arheološki park Vižula, kraj izjemne antične preteklosti, kjer se lahko potopite v žive slike tisočletne zgodovine. Park je zelo lepo urejen in primeren za vso družino.

Počitnice v mobilnih hiškah ob Medulinu na Hrvaškem

Moderne mobilne hiške v Medulinu - Kažela

S sezono 2020 so stare mobilne hišice zamenjali z novimi, zato je zdaj pravi čas, da se odpravite tja. Moderne mobilne hiške so lepe navznoter in na zunaj ter klimatizirane. So polno opremljene, s seboj ne potrebujete kuhinjske opreme, v kopalnici je topla in mrzla voda. Na voljo imate vsaj dve spalnici, kopalnico, kuhinjski prostor in teraso. Gre za odlično doživetje, kjer ohranite občutek kampiranja in povezanosti z naravo, a imate hkrati tudi več zasebnosti in udobja. Kažela v Medulinu je idealna destinacija za takšen dopust.


Katera je najlepša plaža?

Seveda je obvezen del poletnih počitnic tudi plaža. Medulin in okolica ponujata kar nekaj izbire, a najbolj znana je zagotovo peščena plaža Bijeca. Ima prijazen vstop v morje ter senco v zavetju gostega borovega gozdička. Varnost zagotavlja reševalna služba. Na voljo so slačilnice, tuš in WC. Posebnost te plaže je tudi lebdeč zabavni park in aquagan.

Odpravite se lahko tudi na majhen otok Levan, tja vas odpelje taxi boat. Otoček ima čudovito peščeno plažo in dva bara. Na njem lahko sproščeno preživite dan, se kopate, sončite, sprehajate ... Zelo dobra ideja za nekoliko drugačno uživanje na drugi lokaciji.

Medulin Kažela mobilne hiške v popolnoma prenovljenem kampuPonudba v kamp naselju Kažela Medulin