Počitnice na Tenerifih – zagotovite si najboljšo ponudbo

Počitnice na Tenerifih, znanih kot otok večnega poletja, so tako zelo posebne, da bi jih moral doživeti vsak navdušenec nad potovanjem in odkrivanjem tujih kultur. Gre za največji otok v sklopu Kanarskega otočja, ki slovi po svoji raznolikosti in pestrosti. Vsak izmed zahodnih Kanarskih otokov nudi svojevrstno kombinacijo doživetij in počitnic, z veliko možnosti sprehajanja, ogledov znamenitosti in vzdušij. Počitnice na Tenerifih so tako odlična izbira za vsakogar, ki si želi oddiha, sproščanja na atlantski svežini, odkrivanja neznanega in še mnogo več. Na Kanarske otoke lahko odpotujete tudi last minute – v zadnjem hipu in tako izkoristite še posebej ugodne ponudbe, ki smo jih pripravili za vas v turistični agenciji Počitnice.si d.o.o.. Kanarske otoke sestavlja 7 večjih otokov - Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera in Il Hierro. Po mnenju mnogih, ki so jih že obiskali, so počitnice na Tenerifih nepozabna avantura, ki bi jo moral doživeti vsak. Na otoku namreč vsakdo najde prav tisto, kar želi, vključno s številnimi znamenitostmi in doživetji tudi za otroke. Najbolj obiskan s strani turistov je jug otoka, kjer se nahajajo največji turistični kompleksi, v poletnih mesecih pa temperatura ne preseže 26°C, zahvaljujoč prijetnemu vetru pa je ta temperatura znosna. Na počitnice na Tenerifih se lahko odpravimo tudi v zimskih mesecih, saj je tudi v tem obdobju relativno toplo, temperature pa dosegajo do 18°C. Tako v poletnih, kot tudi v zimskih mesecih, bodo počitnice na Tenerifih last minute posebno doživetje za vso družino.

Počitnice na Tenerifih

Oglejte si ponudbo Kanarski otoki last minute

Kaj početi med počitnicami na Tenerifih?

Razmišljate o rezervaciji oddiha last minute? Potem preprosto morate preveriti, kaj vse lahko počnete med počitnicami na čudovitih Tenerifih. Gre za zelo priljubljeno počitniško destinacijo z zelo bogato in raznovrstno ponudbo, v kateri vsakdo najde nekaj zase. Stabilno vreme in prijetna klima sta le še pika na i številnim doživetjem na priljubljeni počitniški destinaciji. Oglejte si veličastni vulkan El Teide, ki je s svojimi 3718 metri ne le najvišja gora Kanarskega otočja, ampak celotne Španije. Ko boste prispeli na vrh, boste doživeli nepozaben pogled na Atlantski ocean. Na voljo so številne športne aktivnosti za vse ljubitelje športa – od kajtanja in surfanja, do pohodništva in igranja golfa. Privoščite si zabavo v vodnih parkih Siam in Loro park, zapeljite se na sosednji otok La Gomera s čudovitim tropskim pragozdom ter uživajte v pestrem nočnem življenju in zabavah. Po preživljanju počitnic na Tenerifih zagotovo ne boste ostali ravnodušni. Pravočasno si rezervirajte svojo last minute ponudbo in doživite nepozabno avanturo.

Kanarski otoki last minute

Več o ponudbi Kanarski otoki all inclusive

Za vse, ki radi nakupujejo, se rekreirajo in okušajo kulinarične specialitete

Med počitnicami na Tenerifih lahko zadovoljite svojo željo po nakupovanju, saj boste tam našli priljubljene trgovine in velike nakupovalne centre. Številni bari in nočni klubi z veliko zabave bodo navdušili ljubitelje nočnega življenja, najdejo pa se tudi številne mirne restavracije v bližini prelepih plaž. Med tradicionalne jedi na Tenerifih sodijo kruh, sadje, zelenjava in ribe. Poskusite Papas Arrugadas - slani krompir z vročo omako “Mojo”, ki je prava posebnost otoka in jo zato morate doživeti. Čiste in lepe plaže so odlična destinacija za počitek in počitnice z družino ali prijatelji. Uživajte v vodnih športih in obiščite potapljaške centre, privoščite pa si lahko tudi potapljanje BOB na posebnih skuterjih. Ujemite last minute ponudbe in doživite morsko življenje na prelepih Tenerifih.