Uporaba turističnih bonov v hotelu Kompas in Špik v Kranjski Gori

Kranjska Gora je priljubljen turističen cilj in cenjeno zimskošportno središče, ki ga vsako leto obiščejo turisti iz celega sveta. Če povprašate domačine v grobem, delijo Kranjsko Goro na dva dela. Stari in novejši. Staro vaško jedro še vedno predstavlja srce Kranjske Gore. Hoteli, apartmaji, trgovine, rekreacijski centri, zgrajeni naokoli, pa, so del nove, turistično prepoznavne Kranjske Gore. Nekdaj odmaknjeno naselje je danes prepoznavna turistična destinacija, ki gosti pomembna mednarodna smučarska tekmovanja. Z zelenimi travniki poleti, belimi smučišči pozimi in izjemno pestrim aktivnostnim programom privablja mnogo turistov skozi celo leto.

Počitnice v Sloveniji na turistične bone


Kranjska Gora - Hoteli so le nekaj minut oddaljeni od mestnega jedra

Staro mestno jedro še danes priča o umirjeni zgodovini Kranjske Gore. Ena izmed bolj obiskanih znamenitosti v središču starega mestnega jedra je zagotovo cerkev Device Marije Vnebovzete. Poznogotska cerkev, ki je prvič omenjena leta 1326, ima pravokotno ladjo, zvezdasto obokan prezbiterij in zidan zvonik v romanskem slogu, ki je posebnost cerkve. Pred cerkvijo Device Marije Vnebovzete stojijo kipi Simona Robiča, Lovrenca Lavtižarja in Josipa Lavtižarja. Poleg te izjemne kulturne znamenitosti se v starem mestnem jedru nahaja še ena. Liznjekova domačija. Zgrajena v 17. stoletju, je najbolje ohranjena 300 let stara pristna slovenska alpska hiša. Domačija je s poslikavami na fasadi, lesenim balkonom in kamnitim polkrožnim portalom prava paša za oči. V njej si lahko ogledamo etnološko predstavitev kmečke bivanjske kulture 19. stoletja v Alpah. V Kranjski Gori si le oglejmo tudi Ajdovsko deklico, ki je del ljudske pripovedke, naravne dediščine in ena izmed najbolj znanih umetnin narave. Najdemo jo v steni Prisanka, kjer se nahaja Prisankovo okno, ki je najbolj znano naravno okno v Julijskih Alpah, visoko 80 m in široko 40 m.

Kranjska gora turistični boniIzkoristite turistični bon v Kranjski gori

Kranjska Gora - hotel z bazenom Kompas omogoča plačilo s turističnimi boni

Hotel Kompas se nahaja le 100 m od smučišč in je eden izmed bolj znanih hotelov v Kranjski Gori. Hotel, ki ga obkrožajo zeleni travniki in razsežen hotelski vrt, je le 200 m oddaljen od mestnega jedra Kranjske Gore. Hotel z notranjim bazenom ponuja udobno nastanitev v eni izmed 156 sodobnih sob. Sobe so opremljene s tušem, sušilcem za lase, televizijo, WiFijem, telefonom in sefom. Brezskrben oddih nam bodo zagotovili v hotelskem wellness centru, kjer za našo sprostitev, ob pogledu v Julijske Alpe, poskrbijo finske savne ter raznolike masaže. Po poživitvi telesa in duha bomo lažje premagovali strmine bližnjega smučišča ali se podali na sprehod po Kranjski Gori. Turistični boni, ki jih lahko uporabimo v hotelu Kompas, zajemajo plačilo namestitve ali namestitve z zajtrkom. Medtem ko se vaši otroci igrajo v notranji otroški igralnici, si vi privoščite kozarec vina v ledenem baru v hotelski avli, ki je središče dogajanja. Svoj oddih lahko obogatimo s pestro, a vendarle tradicionalno slovensko kuhinjo, ki jo pripravlja hotelska restavracija.

V alpskem hotelu Špik v Kranjski Gori lahko uporabimo turistične bone

Hotel Špik se nahaja v prijetnem, mirnem, prečudovitem okolju, sredi neokrnjene narave gozda Martuljka. Obnovljen resort je le 5 km oddaljen od Kranjske Gore. Hotel Špik, Alpski resort Špik ter njuno celovito ponudbo je navdihnila prečudovita narava in lepote alpskega okolja, ki ju obdaja. Sedaj ga lahko obiščete tudi s pomočjo turističnih bonov. Naravni, skrbno izbrani materiali odražajo tradicijo preprostejšega načina življenja in sobivanja z naravo. Naše prizadevanje je nuditi gostom celovito ponudbo, ki je osnovana na skrbi za kakovost življenja.Bivanje v eni izmed 60 sob je primerno za družine in vse, ki si želijo sprostiti v slikoviti naravi. Sobe so opremljene s tušem, sušilcem za lase, televizijo, telefonom, WiFijem in sefom. Po pohodih na bližnje vršace poleti ali obisku smučišča pozimi se lahko razvajate v Svetu savn, ki zajema turško, zeliščno in finsko savno. Ne glede na to, ali bomo plavali v bazenu, se sproščali v savni ali na masaži, se predajali kozmetičnim storitvam, obiskali fitnes center, igrali odbojko na mivki ali le odšli na kavo, povsod nas bo spremljal razgled na karavanške gozdove in julijske vrhove, ki bo na nas vplival blagodejno.


Želite izkoristiti turistične bone raje na morju kot v gorah?