Pošlji povpraševanje

Mirne in nepozabne počitnice s turistično agencijo Počitnice.si d.o.o.

V turistični agenciji Počitnice.si d.o.o. ponujamo različne možnosti počitnikovanja na najrazličnejših izjemno atraktivnih destinacijah po vsem svetu. Pri nas lahko rezervirate letalske karte, poskrbeli pa bomo tudi za rezervacijo hotela ali resotrta v katerem boste želeli biti nastanjeni. Naj bo organizacija počitnic enostavna, sam dopust pa miren a nepozaben!

Turistična agencija

Maldivi so izjemno priljubljena destinacija, ki jo lahko obiščemo vse leto

Veliko ljudi se dan danes odloča za počitnice na Maldivih, ki jih ponujamo tudi v okviru naše turistične agencije. Maldivi so izjemno priljubljena atrakcija, ki jo lahko zaradi ugodnega podnebja obiščemo skozi vse leto. Podnebje je izjemno prijetno, temperature pa se skozi vse leto gibljejo okrog 30 stopinj. Vse, na kar moramo biti pozorni je, da se Maldivom izognemo v jesenskem času, saj je takrat tam nekoliko več padavin. Ko letimo na Maldive, bomo na tem čudovitem otočju pristali na letališču Velana. To je otoško letališče, ki stoji tik ob otoku z glavnim mestom Male. S trajektom se bomo nato odpeljali do lokacije, na katerem se nahaja resort, ki smo ga izbrali. Zavedati se moramo, da je na vsakem otoku pravzaprav svoj resort, ki ga izberemo glede na svoje želje. Dobro je, da izbrani resort ponuja tudi možnost panoramske vožnje z letalom ali vožnje z ladijco. Maldivi so izjemno muslimanska država, tako da na otokih, ki niso turistični, nikakor ne bomo našli alkohola, kar sicer na turistično organiziranih otokih ni težava, vsekakor pa je strogo prepovedan nudizem.

Oglejte si ponudbe počitnic na Maldivih

Kanarski otoki skupaj s Tenerifi predstavljajo vedno pogostejšo izbiro slovencev

Poleg počitnic na Maldivih, naša turistična agencija omogoča tudi počitnice na Kanarskih otokih, ki so zadnje čase vse bolj atraktivni, predvsem pa se turisti odločajo za potovanje na Tenerife, ki se lahko pohvali z izjemno biodiverziteto ter čudovitimi plažami. Kanarski otoki imajo prijetno klimo in še prijetnejše temperature, zato lahko otočje obiščemo skozi vse leto. Ko obiščemo Tenerife je skoraj nujno, da se povzpnemo tudi na vulkan Teide, ki se nahaja v središču nacionalnega parka pod okriljem UNESC-a. Na vrh vulkana se lahko odpravimo peš, seveda pa se lahko odločimo tudi za gondolo, ki nam bo precej olajšala pot navkreber. Na Kanarskem otoku Tenerife si lahko ogledamo tudi mesto San Cristóbal de La Laguna, ki je prav tako pod zaščito UNESC-a in se lahko pohvali s številnimi prijetnimi zgodovinskimi in kulturnimi znamenitostmi. Pri obisku Kanarskih otokov ne smemo pozabiti na čudovite plaže, ki nam jih to otočje ponuja, v želji po novih izkušnjah, pa se lahko poizkusimo tudi v kakšnem vodnem športu.

Maldivi počitnice

Kuba s svojo pristnostjo vsako leto privabi na tisoče turistov

Z našo turistično agencijo si poleg počitnic na Maldivih ali Kanarskih otokih, lahko privoščite tudi počitnice na Kubi, kjer si lahko ogledate prav celoten otok. V glavnem mestu Kube – Havani – nikakor ne smemo pozabiti poizkusiti znamenitih kubanskih cigarr, seveda pa prav tako ne smemo pozabiti na znamenit cocktal mojito, ki ga skoraj vsi naravnost obožujemo. Iz glavnega mesta nas lahko pot vodi v mestece Santiago de Cuba, kjer se lahko poizkusimo tudi v korakih salse ali rumbe, katerih ritmi odmevajo po ulicah in ustvarjajo prijetno in značilno vzdušje Kube. Svoje potovanje lahko končamo v resortu Varadero, kjer si lahko privoščimo nekajdnevno razvajanje na čudovitih peščenih obalah ob zares odlični hrani in pijači. V Varaderu se lahko odločimo z izlet z ladjico, kjer nam bodo pripravili tudi kosilo – navadno so to veliki jastogi, ki so naravnost odlični

V turistični agenciji Počitnice.si d.o.o. ponujamo tudi možnost počitnic v Dominikanski republiki in številne druge privlačne turistične destinacije. Poskrbeli bomo, da bo potovanje zares mirno, vi pa boste v celotni dogodivščini neizmerno uživali.  

Več informacij o počitnicah na Kubi