Turistična agencija Počitnice.si s široko ponudbo za Egipt

V turistični agenciji Počitnice.si nudimo široko ponudbo za Egipt, pri čemer se paketi delijo na vodena potovanja, Egipt počitnice z letalom in rezervacijo nastanitev v hotelih brez letalskega prevoza. Turistična agencija je specializirana za organizacijo letov in nastanitev v najbolj priljubljenih in obiskanih območjih v Egiptu, kot je Hurgada, Sharm El Sheikh in Marsa Alam. Ti predeli so znani po svoji all inclusive ponudbi v večjih hotelskih resortih z vodnimi parki in velikimi bazeni, čudovitih peščenih plažah in snorklanju ob koralnem grebenu. Egipt počitnice pa si lahko popestrite z enodnevnimi izleti v Kairo ali Luxor. V naši turistični agenciji so na voljo za rezervacijo različni hoteli v kategoriji od tri do luksuznih pet zvezdic.

Turistična agencija s tedensko ponudbo letalskih prevozov

V turistični agenciji Počitnice.si nudimo redno tedensko ponudbo letalskih prevozov iz bližnjih letališč, kot je Ljubljana in Gradec, od koder letala letijo na različne destinacije v Egiptu. Glavni letalski prevoznik iz Ljubljane pa je družba Fly Egypt. Iz Ljubljane v Hurgado so vzpostavljene letalske linije vsako soboto in nedeljo ter ob petkih in sobotah iz letališča v Gradcu. Iz letališča Ljubljana pa lahko vsako nedeljo poletite v Sharm El Sheikh. V Marsa Alam pa so na voljo redni leti vsak petek ali soboto iz Gradca in Dunaja. Če boste v Egipt leteli iz Ljubljane, vas bo na letališču pričakal slovensko govoreči predstavnik iz turistične agencije, ki vam bo na voljo ves čas vašega dopustovanja. V ceno paketa pa je vključen tudi prevoz od letališča do hotela in nazaj.

Piramide v Egiptu

Egipt počitnice – razpoložljive destinacije, termini in hotelska ponudba

V naši ponudbi Egipt turizem paketov z letalskim prevozom in hotelsko nastanitvijo boste našli različne priljubljene destinacije, kot že omenjena hotelska naselja v Sharm El Sheikhu, Hurgadi in Marsa Alamu ter destinacije ob Rdečem morju, Luxorju z okolico ter Kairu z okolico. Turistična agencija nudi izbiro med različnimi termini potovanj; od 2 do 6 dni, od 7 do 9 dni ter od 9 do 15 dni. Za vodene Egipt počitnice po državi pa so termini usklajeni glede na povpraševanje, zato se prilagajajo vnaprej predvideni organizaciji. Pri hotelski ponudbi pa lahko izbirate med različnimi storitvami, od all inclusive ponudbe do nočitve z zajtrkom in polnega penziona. Pri tem pa je Grand Resort Hurghada s petimi zvezdicami v letu 2019 postal najbolj priljubljen hotel v Hurgadi po izboru naših potnikov.

Rezervirajte Egipt zdaj

Egipt turizem – oddih v Hurgadi in križarjenje po reki Nil

V turistični agenciji Počitnice.si nudimo tudi posebne pakete za križarjenja po Nilu z različnimi ladijskimi prevozniki, pri čemer je v ceno ponudbe vključen tudi letalski prevoz. V ponudbi vodenih potovanj v spremstvu lokalnega in slovenskega vodnika je na voljo tudi 8 dnevni paket Egipt počitnice v Hurgadi in križarjenje po reki Nil z ladjo Nilu s petimi zvezdicami in s storitvijo polni penzion. Med križarjenjem z ladjo se boste večkrat ustavili, zato da bi obiskali različne naravne, arhitekturne in kulturne znamenitosti, s katerimi se Egipt ponaša. V Hurgadi pa je organizirana namestitev ob prihodu in zadnjo noč ob odhodu. V turistični agenciji v sklopu paketov križarjenj po Nilu nudimo tudi 8 dnevni aranžma, ki poleg vožnje z ladjo in nočitve v Hurgadi zajema tudi ogled in namestitev v Kairu.

Egipt pičitnice

Egipt za prvi maj – nepozabna vodena potovanja

Egipt je idealna destinacija za obisk, izlete in potovanja v času prvomajskih praznikov. Turistična agencija Počitnice.si poleg standardnih paketov z letalskim prevozom in namestitvijo v hotelskem resortu nudi tudi posebno ponudbo vodenih potovanj. Egipt za prvi maj v 10 dnevnem vodenem spremstvu v paketu »Nagajiva egipščanščina« vas bo popeljal od Aleksandrije preko Delte do Kaira ter v starodavno Nubijo in nenazadnje v Hurgado ob Rdečem morju. V turistični agenciji nudimo tudi 9 dnevne klasične Egipt počitnice. Vodniki vas bodo popeljali skozi mogočno deželo ob Nilu, v Kairo in Luxor, nubijsko deželo okoli Asuana in preko puščave vse do obmorske Hurgade s koralnimi grebeni. Paketi vključujejo tudi letalski prevoz, nočitve v hotelih, vstopnine po programu ter slovensko vodenje in lokalne vodnike.

Za prvi maj v Egipt