Potovanje v Egipt z rezervacijo paketov v priljubljenih obmorskih resortih

Z rezervacijo ugodnih paketov na spletni strani turistične agencije Počitnice.si lahko odletite v Egipt iz bližnjih letališč in preživite nepozabne počitnice v enem izmed najbolj priljubljenih letovišč. Za zgodnje prijave za poletne počitnice pa so na voljo določene ugodnosti. Turistična agencija vam lahko pomaga pri izboru najbolj ustreznega in cenovno ugodnega aranžmaja za potovanje v Egipt, pri čemer lahko izbirate med hoteli različnih kategorij. Resorti v Egiptu so znani po vrhunski all inclusive ponudbi. Med dopustovanjem pa se lahko odpravite tudi na turistične izlete in raziskujete bogato zgodovino države. Na voljo je širok izbor all inclusive hotelskih nastanitev v znanem letovišču Sharm El Sheikh z rednimi letalskimi povezavami iz letališča Ljubljana. Počitnice z letalom v Luxor Egipt nastanitvah pa so idealna priložnost za vse, ki bi si želeli raziskovati to staro-egipčansko mesto. Starodavni Luxor v Egiptu je prava zakladnica nekdanjega faraonskega imperija z impresivnimi templji, kot sta Karnakov in Luksorjev tempelj.

Egipt Hurghada

Egipt – potovanje z letalom iz bližnjih letališč

V Egipt lahko letite iz bližnjih letališč, kot sta Ljubljana in avstrijski Gradec. Odhodna letališča nudijo tedenske letalske polete na različne turistične destinacije v Egiptu. Tako lahko iz letališča Ljubljana poletite vsako soboto in nedeljo v Hurgado ter vsak petek in soboto iz letališča Gradec. Iz letališča Ljubljana lahko vsako nedeljo poletite v Sharm El Sheikh ter vsak petek ali soboto v Marsa Alam iz letališča v Gradcu ali iz Dunaja. Če se boste odločili za odhod iz letališča Ljubljana, vas bo v Egiptu pričakal slovensko govoreči predstavnik določene turistične agencije, ki vam bo na razpolago ves čas vašega dopustovanja. Če pa boste v državo poleteli iz letališč Gradec ali Dunaj, pa vas bo na končni destinaciji pričakal angleško govoreči predstavnik agencije. V vse ponudbe oziroma pakete za potovanje v Egipt z letalom pa je vključen tudi prevoz od letališča do izbranega hotela in nazaj.

Marsa Alam Egipt

Egipt Hurghada – all inclusive hoteli ob peščenih plažah 

Resorti v Hurgadi se nahajajo v bližini peščenih plaž in koralnih grebenov, ki so še posebej impresivni pod morsko gladino v zalivu Makadi. Potovanje v Egipt pa si lahko popestrite z izleti v Luxor ali Kairo, za kar boste imeli dovolj časa, če ste rezervirali počitnice za 14 dni ali več. Hurghada v Egiptu se ponaša z Grand Resort hotelom s petimi zvezdicami, ki je tudi najbolj priljubljen hotel po izboru potnikov. Grand Resort hotel v Egiptu nudi all inclusive storitve s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo ter različnimi prigrizki in pijačami, ki si jih lahko privoščite med deseto uro zjutraj in polnočjo. Egipt Hurgada Grand Resort se ponaša z velikim bazenskim kompleksom, restavracijami in bari ter številnimi ponudbami za šport in zabavo. Potovanje v Egipt lahko izkoristite tudi za nakupovanje v nakupovalni pasaži Grand Mall, ki se nahaja tik ob Grand Resort hotelu.  

Marsa Alam Egipt – počitnice z raziskovanjem koralnih grebenov 

Obala ob Rdečem morju, kjer se nahajajo najbolj obiskana letovišča, nudi idealno priložnost za raziskovanje pestrega in bogatega podvodnega življenja. Resorti v Marsa Alam v Egiptu so odlično izhodišče za potapljanje in snorklanje, saj se tu nahajajo neokrnjeni koralni grebeni. Območje v tem delu Egipta ob Rdečem morju je tudi dobro izhodišče za izlete v okolici. Tako lahko potovanje v Egipt izkoristite za obisk bližnjega Smaragdnega rudnika, največje kamelje tržnice v tem delu Afrike ter templjev v Luksorju. Ob hotelih pa se lahko sproščate na peščenih plažah in plavate v kristalno čistem morju. Sicer pa vse all inclusive nastanitve v letoviščih v Egiptu nudijo velike bazenske komplekse in manjše vodne parke. Egipt zatorej nudi številne možnosti za aktivno raziskovanje starodavne dežele ter za ležerno počitnikovanje v hotelih z all inclusive ponudbo. Če boste Egipt obiskali za 10 dni ali več pa lahko združite aktivne izlete s popolno sprostitvijo v izbranem hotelu.

Več informacij o Marsa Alam Egipt