Pošlji povpraševanje


Last minute počitnice iz Ljubljane - na voljo tudi all inclusive

Last minute počitnice so čudovita izbira za tiste, ki niso imeli časa ali financ za vnaprejšnje načrtovanje. Tudi tik pred zdajci je na voljo izredno široka ponudba all inclusive letovanj, in to zelo prijaznih za denarnico. Med najbolj priljubljenimi destinacijami je na primer Egipt, kamor lahko zdaj letite kar iz Ljubljane. Preverite pa tudi druge odlične poletne počitnice, ki jih lahko rezervirate last minute.


Last minute


Last minute počitnice v priljubljenem Egiptu

V Egipt se popotniki običajno odpravijo iz dveh razlogov. Prvi je zagotovo njegova bogata zgodovina, drugi pa številni obmorski resorti, kjer turisti uživajo vsak dan v tednu, od sončnega vzhoda do zahoda in še kasneje. Najbolj priljubljeni letoviški mesti Egipta sta Sharm el Sheikh in Hurgada. Obe ponujata moderno opremljene hotele z vsaj tremi, običajno pa s štiri ali pet zvezdicami. Bogatijo jih tudi bazeni, dolge peščene zasebne plaže z urejenimi ležalniki in senčniki, pogosto tudi fitnes, spa center in podobno. Ker je sob veliko, se takšne počitnice lahko rezervira tudi last minute. Turizem je pri njih na visokem nivoju, tako da bodo za vas zagotovo dobro poskrbeli.Preverite last minute ponudbo


Last minute all inclusive ponudba

All inclusive pomeni, da so v ceno letovanja poleg samega bivanja všteti še vsaj trije obroki dnevno, brezalkoholne in tudi nekatere alkoholne pijače, različne aktivnosti in druge pristojbine. Na počitnicah tako praktično niso potrebna doplačila, razen če se odločite za kak poseben izlet ali nakupovanje. Sicer pa je to, kar plačate v agenciji pri rezervaciji, tudi vaša končna cena za dopust. Običajno gre za velike resorte v toplih krajih, nam najbližje destinacije z bogato ponudbo so na primer Turčija, Egipt, Tunizija, tudi Grčija, če bi se odpravili dlje pa na primer Mehika, Mauritius ali Dominikanska republika.

Takšen način dopustništva, kjer se večinoma zadržujete v in ob hotelu, je zelo priljubljen za družine. Zanje specializirani resorti ponujajo tudi bazene, tobogane, vodne športe, animacijo za otroke, plesne večere in podobno. Otrokom tako nikoli ne bo dolgčas in se bodo domov vrnili z res lepimi spomini. Last minute all inclusive počitnice pa so zaželene tudi med pari, še posebej pri mladoporočencih. Če se na medenih tednih želite od jutra do večera razvajati v luksuznem hotelu, bo to kot nalašč za vas.


Last minute počitnice


Letite lahko kar iz Ljubljane: udobno, ceneje, hitreje

Največja prednost naših potovanj je, da se na mnoga lahko odpravite kar iz Ljubljane. To je časovno veliko bolj prijazno, saj morate na letališče že tako priti vsaj dve uri pred letom, če pa je pot do letališča dolga, vam to lahko vzame cel dan. Poleg tega se s tem znebite dodatnih stroškov za prevoz do letališča. Leteti iz domačega letališča pomeni veliko manj stresa, na cilj pa pridete bolj spočiti. Tudi pot nazaj bo enostavnejša, tako da se boste vrnili zares dobre volje. Še posebej je dobrodošel last minute iz Ljubljane, saj tako nimate nobenega dela z dodatno organizacijo, samo rezervirate dopust in spakirate.


Last minute na pocitnice.si

Če sanjarite o tem, da bi se naslednji teden ali naslednji mesec spontano odpravili na lepše, kliknite na našo spletno stran pocitnice.si. Sodelujemo s številnimi partnerji po vsem svetu, zato lahko stalno zagotavljamo izredno bogato ponudbo potovanj za različne okuse, prav tako pa visoko kakovost svojih storitev. Na enem mestu najdete nekaj za uživače, ki so najbolj zadovoljni v hotelu, in nekaj za avanturiste, ki si tudi na dopustu želijo več akcije. Pokličete nas lahko 7 dni na teden ali pa se oglasite v naši poslovalnici v nakupovalnem centru Supernova na Rudniku. Naj bo vaš letošnji oddih še posebno lep.Preverite več o last minute iz Ljubljane0
 Advanced issues found