Poletne počitnice na Hrvaškem morju s ponudbo nastanitev

Če želite preživeti poletne počitnice na Hrvaškem morju, si lahko na spletni strani turistične agencije Počitnice.si ogledate široko ponudbo različnih vrst nastanitev brez prevoza. Poletne ali prvomajske počitnice lahko rezervirate preko spletne strani ali pa za dodatne informacije in potrditev rezervacije pokličete na telefonsko številko ali pošljete elektronsko sporočilo. Da bi našli najbolj ugodno ponudbo, pa se lahko prijavite na redno pošiljanje najboljših ponudb za Hrvaška apartmaje in druge nastanitve. Za poletne in prvomajske počitnice pa nudimo tudi posebne first minute popuste za zgodnje rezervacije. Če želite takoj pridobiti aktualno ponudbo za počitnice na Hrvaškem pa lahko poiščete nastanitev preko spletnega iskalnika, v katerega vpišete izbrano destinacijo, termin za odhod in povratek, število dni ter število otrok in odraslih. Nato lahko izberete tudi vrsto nastanitve, kot je nočitev z zajtrkom, polpenzion ali pa all inclusive aranžma. Nenazadnje pa lahko v iskalniku za počitnice na Hrvaškem označite tudi kategorijo nastanitve, od ene do pet zvezdic.

Počitnice na Hrvaškem

Hrvaška – apartmaji v raznoliki ponudbi

Za prvomajske ali poletne počitnice lahko rezervirate termin v hrvaških apartmajih, pri čemer lahko izbirate med raznovrstno ponudbo. Hrvaška apartmaji na osnovni strani spletnega iskalnika nudijo podatke o oceni gostov, natančni lokaciji, povprečni ceni ter o kategoriji zvezdic. Ob kliku na ponudbo pa si lahko ogledate slike nastanitve in preberete podroben opis storitev. Da se boste znali orientirati glede lokacije, pa so pri vsaki nastanitvi označene tudi razdalje do plaže, do središča mesta in drugo. Hrvaška apartmaji v opisu vključujejo tudi podatke o opremljenosti nastanitve, razpoložljivosti parkirnih mest, razporeditvi prostorov in o drugih storitvah. Sicer pa lahko poletne počitnice rezervirate v različnih obmorskih krajih. Apartmaji in druge vrste nastanitev so na voljo v Istri (Rovinj, Umag, Rabac, Pula), v Dalmaciji (Pakoštane, Zadar, Šibenik, Trogir, Makarska, Orebič, Biograd na moru) ter na otokih, kot so Krk, Lošinj, Rab, Pag, Brač, Hvar, Korčula, Mljet, Vis in drugi.

Hrvaška hoteli

Hrvaška – hoteli ob morju

Počitnice na Hrvaškem lahko preživite tudi v hotelski nastanitvi. Na spletni strani turistične agencije Počitnice.si lahko izbirate med različnimi vrstami storitev, kar lahko označite v spletnem iskalniku. Hrvaška hoteli tako nudijo polni penzion, polni penzion z dodatki, nočitev z zajtrkom, samo nočitev, polpenzion ali pa all inclusive ponudbo. Počitnice v hotelski nastanitvi lahko rezervirate preko spletne strani, pri čemer si ob kliku na posamezno ponudbo lahko ogledate slike sob in zunanjosti hotela ter preberete ponudbo, ki je všteta v ceno aranžmaja ali pa gre za doplačila. Če želite poletne počitnice preživeti v hotelski nastanitvi v Kvarnerju, lahko v iskalniku označite »Kvarner«, nato pa se vam bodo izpisali vsi kraji in lokacije na tem področju, vključno z otoki. Tako lahko rezervirate počitnice na Hrvaškem in preživite proste dni v hotelskih nastanitvah v Medveji, Crikvenici, Opatiji, Lovranu, Ninu ter na otoku Krk, Rab, Pag, Cres in Lošinj.

Počitnice Hrvaška – mobilne hišice in ponudba za prvi maj

Če želite počitnice preživeti v stiku z obmorsko naravo, a hkrati užiti veliko mero udobja, so na Hrvaškem na voljo tudi mobilne hišice, pri čemer lahko izbirate med široko ponudbo na Kvarnerju, v Dalmaciji in Istri. Če želite rezervirati počitnice v mobilni hišici v Istri, lahko lokacijo označite v iskalniku in tako se vam bodo izpisali vsi kraji s to nastanitvijo, ki jo tudi označite v iskalniku. V Istri je na voljo široka ponudba hišk, ki jih lahko najdete v Puli, Fažani, Poreču, Lanterni, Umagu, Novigradu, Premanturi, Rabcu, Medulinu, Vrsarju in Rovinju. Na spletni strani turistične agencije Počitnice.si je na voljo tudi ugodna ponudba za prvomajske praznike, v terminu od 20 aprila do 3 maja. Prvomajske počitnice na Hrvaškem so osredotočene bolj na hotelsko ponudbo z all inclusive ali pa polpenzion storitvami. Za dodatne informacije pa lahko pokličete v turistično agencijo.

Pridobite informacije o hotelih na Hrvaškem