Počitnice za družine: ugodno in udobno na morje z letalom

Ugodne počitnice z letalom se nam lahko zdijo zahtevna misija, ko želimo potovati z vso družino. A ni treba, da je temu tako. Danes bogata turistična ponudba in velika konkurenca zagotavljata, da se vedno najdejo tudi akcijske ponudbe, ki so prijazne denarnici. Počitnice all inclusive, kjer je všteta tudi letalska karta, najdete na spletni strani pocitnice.si, kjer je veliko zanimivih destinacij za vse okuse. Preverite tudi last minute ponudbo in spakirajte kovčke!

Počitnice

Sproščene počitnice na morju ali bolj pustolovsko potovanje?

Ko pomislimo na počitnice, je pri večini prva asociacija morje. Morje sprošča, zdravi, poskrbi za veliko zabave in različnih aktivnosti. Vsaj enkrat na leto bi si vsak moral privoščiti dober dopust ob vodi. Seveda pa je odvisno kakšen tip popotnika ste in kaj želite na počitnicah početi. Če je vaš primarni cilj, da se spočijete, napolnite baterije in razvajate, boste izbrali lep hotel z bazenom, se prepustili dobri hrani in pijači, poležavanju na peščeni plaži ... Takšnim turistom priporočamo all inclusive počitnice. To pomeni, da v paketu poleg spanja dobite tudi vsaj 3 obroke dnevno, brezalkoholno in nekatero alkoholno pijačo, ležalnike, animacijo, fitnes in številne druge aktivnosti - brez doplačil. Praktično ste tako lahko ves čas v in ob hotelu, na izlet greste le, če si zaželite kaj drugačnega, sicer pa vas lahko od vzhoda do zahoda razvajajo v sami nastanitvi.

Seveda pa to ni sanjski dopust za vse turiste. Nekateri si želijo več akcije, hoje, športa, raziskovanja in adrenalina. Za takšne bodo bolj primerne počitnice z letalom, kjer boste tudi po prihodu na destinacijo ostali aktivni, obiskali več krajev, zamenjali nastanitve, najeli motor ali avto ter se odpravili v neznano. Potovanje je lahko pravi balzam za dušo: širi obzorja, preizkuša našo spontanost in kreativnost, prinese številne nepričakovane zabavne dogodivščine in nova poznanstva. Takšne počitnice so primerne tudi za družine; če ne komplicirajo starši, ne komplicirajo otroci. Poiščete lahko bolj ugodne hotele in denar prišparate za različne dejavnosti.

Preverite počitnice na morju

Nasveti za potovanje z letalom z otroki

Ne ustrašite se potovanj z letalom, res da bo pri manjših otrocih potrebno nekaj več potrpežljivosti in organizacije, a z dobro voljo je vse mogoče. Vsak otrok nujno potrebuje lasten osebni dokument s fotografijo in letalsko vozovnico (tudi če je še dojenček), otroci do drugega leta starosti pa še ne potrebujejo lastnega sedeža na letalu. Tudi po dopolnjenem drugem letu so karte za otroke običajno cenejše, lahko jim naročite poseben obrok. Otroški sedež ali voziček odložite tik pred vstopom na letalo in ga po pristanku tam tudi prevzamete. Za malčke priporočamo, da imate v nahrbtniku v kabini njihovo najljubšo igračo, knjigico, prigrizek, prav tako jim pripravite rezervna oblačila in plenice. Letala imajo na straniščih manjšo zložljivo previjalno desko. Med vzletom in pristankom naj otrok pije, saj požiranje poskrbi za lažje izravnavanje pritiska v ušesih. Starejšim otrokom v ta namen lahko daste žvečilni gumi.

Dobra novica je, da danes lahko na številne priljubljene destinacije letite iz Ljubljane, kar občutno skrajša čas potovanja in vaš stres. Dobre destinacije za počitnice z otroki so na primer Kanarski otoki, Grčija, Turčija, Egipt, seveda tudi sosednja Hrvaška, kamor pa se najlažje odpravite kar z avtomobilom. Možnosti za počitnice na morju je ogromno in ni razloga, da jih ne bi izkoristili skupaj s celo družino.

Počitnice z letalom

Rezervirajte počitnice z letalom zdaj

All inclusive počitnice ugodno za družine

Na spletni strani pocitnice.si lahko za počitnice po vsem svetu najdete zelo ugodne ponudbe, kjer v paketu dobite letalsko vozovnico in nastanitev na destinaciji. Za prva potovanja izberite evropske lokacije, z več izkušnjami pa ne bo več omejitev za dopust kjerkoli na svetu. Tudi otroke boste kmalu vzgojili za popotnike in tako lahko vsako leto na počitnice hodili na drugo celino.