Dominikanska republika z all inclusive ponudbo v Punta Cana in Bayahibe

Dominikanska republika v karibskem otočju je pravi raj za oddih in raziskovanje čudovitih peščenih plaž, potapljanje in plavanje z delfini. Ob tem priporočamo tudi izlet na otok Saona in polotok Samana. Če v to vključimo še all inclusive ponudbo v hotelih s štirimi in petimi zvezdicami iz naše ponudbe, bodo počitnice na Karibih zagotovo nepozabne. V Dominikanski republiki smo za vas pripravili ponudbo s skrbno izbranimi in preverjenimi hoteli v turističnih resortih, kot je Punta Cana z najboljšimi hoteli kategorije petih zvezdic, Bayahibe z najbolj priljubljenim hotelom po izboru naših potnikov v letu 2019, ter ostalimi nastanitvami v La Romana, Santa Domingo, Samana in Puerto Plata. V Dominikansko republiko pa lahko poletite iz letališč, kot je Ljubljana, München, Milano, Benetke in Dunaj.

Dominikanska republika – splošne informacije za rezervacijo oddiha

Počitnice na Karibih lahko prilagodite vašim željam, zato nam lahko pišete na elektronski naslov office@pocitnice.si in sporočite željeni datum, število dni in oseb ter predviden cenovni okvir. Tako vam bomo poslali ponudbo in svetovali, kateri hotel v Dominikanski republiki je najbolj primeren za vaše želje. Najbolj primeren čas za dopustovanje je skozi vse leto, pri čemer se temperature od decembra do junija gibljejo okoli 30 stopinj Celzija, poletje pa je vroče s temperaturami okoli 35 stopinj Celzija. Predel v Punta Cana pa je januarja in februarja bolj vetroven. Odhodi iz letališč vključujejo en prestop v Frankfurtu, Parizu ali Madridu, le odhodi iz Münchna direktno letijo v Dominikansko republiko. Za obisk države se ni potrebno cepiti, prav tako ne potrebujete vize, vendar le veljaven potni list.

Odletite v Dominikansko republiko

Punta Cana Dominikanska republika – Vista Sol Punta Cana Beach Resort

Vista Sol Punta Cana Beach Resort je hotel s štirimi zvezdicami iz našega paketa ponudb za Dominikansko republiko. Hotel se nahaja ob karibski peščeni plaži Bavaro, od letališča pa je oddaljen le 25 minut vožnje z organiziranim avtobusom. All inclusive ponudba vključuje samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo v eni od a la carte restavracij. Čez dan pa so na voljo alkoholne in brezalkoholne pijače ter prigrizki. V all inclusive paket so vključene tudi številne športne aktivnosti, animacije, večerne predstave in otroški klub. Vista Sol Punta Cana Beach Resort nudi comfort sobe s pogledom na park ali na morje, družinske duplex sobe ter junior suite. Dopustniški paket je na voljo za rezervacijo od 5 do 12 dni. Odhodi pa so mogoči iz letališč Gradec, Linz, München, Salzburg, Dunaj in Zagreb.

Rezervirajte počitnice v Punta Cani

Punta Cana Dominikanska republika – hotel Grand Bahia Bávaro

Ekskluziven paket za oddih v Dominikanski republiki vključuje tudi nastanitev v prestižnem hotelu s petimi zvezdicami Grand Bahia Principe Bávaro, ki se nahaja na območju hotelskih naselij v Punta Cana. Hotelski kompleks s številnimi zunanjimi bazeni leži tik ob Macao peščeni plaži s palmami, od mednarodnega letališča Punta Cana pa je oddaljen 26 kilometrov. All inclusive ponudba kulinaričnih dobrot in pijače je na voljo v treh a la carte restavracijah in v desetih barih. V hotelu so na voljo prostorne junior suite. All inclusive ponudba vključuje tudi poskusni potapljaški tečaj v bazenu, aktivnosti s SUP desko in kajakom ter druge športne aktivnosti. Odhodni leti so iz letališč Gradec, Linz in München. Oddih v Dominikanski republiki v hotelu Grand Bahia Principe Bávaro pa lahko rezervirate za 5 do 12 dni.

Prelepa plaža v Punta Cani

Hotel Catalonia Gran Dominicus ob plaži Bayahibe

Hotel Catalonia Gran Dominicus s štirimi zvezdicami je najbolj priljubljen hotel v Dominikanski republiki po izboru naših potnikov v letu 2019. Hotel z dvema večjima bazenoma se nahaja ob peščeni karibski plaži Playa de Bayahibe. Od letališča Punta Cana je oddaljen 72 kilometrov oziroma uro in pol vožnje s transferjem. All inclusive ponudba v hotelu vključuje hrano in pijačo v dveh samopostrežnih restavracijah, petih a la carte restavracijah z različno kulinariko, petih barih in v diskoteki. Na voljo pa so tudi različne animacije, športne aktivnosti, otroški klub in večerne predstave. Paket ponudba zajema nastanitev v sobah s pogledom na park, ob doplačilu pa je mogoče rezervirati comfort in deluxe sobe ter junior suite. Ta paket za oddih v Dominikanski republiki vključuje odhode iz letališč Ljubljana, Zagreb, Dunaj in München.

Več o mestu Punta Cana v Dominikanski republiki