Last minute ponudba – Kanarski otoki z letalom in namestitvijo

Na spletni strani turistične agencije Počitnice.si lahko poiščete in rezervirate ugodne last minute počitnice z letalom v priljubljenih letoviščih in krajih na Kanarskih otokih v Španiji. V ceno paketa je vključena izbrana namestitev v hotelu ali apartmaju ter letalski prevoz z odhodom iz bližnjih letališč, kot so Benetke, Gradec, Dunaj, München in Milano. Last minute turistični aranžmaji se navezujejo predvsem na izbrane letalske prevoze. V spletnem iskalniku za nepozabno potovanje po Kanarskih otokih lahko izbirate med sedmimi priljubljenimi in turistično obiskanimi otoki, kot je La Gomera, Lanzarote, El Hierro, La Palma, Fuerteventura in Gran Canaria. Posebej privlačna pa je Tenerifi last minute ponudba hotelskih in apartmajskih naselij na enemu izmed najbolj priljubljenih španskih otokov. Kanarski otoki Španija so nadvse priljubljeni za dopustovanje tudi zato, ker so tu skozi vse leto približno enake temperature, od 20 do 28 stopinj Celzija, in tako lahko to destinacijo obiščete katerikoli mesec v letu.

Kanarski otoki potovanje

Tenerifi – last minute počitnice z letalom

Na spletni strani turistične agencije Počitnice.si boste našli široko ponudbo hotelov in apartmajev na otoku Tenerifi. Tenerifi last minute aranžma vključuje let iz bližnjega letališča do letališča na otoku, ki je od južnega dela otoka oddaljen le pet kilometrov. Na letališču lahko najamete rent-a-car ter se odpeljete do kraja vaše namestitve. Last minute počitnice na španskem otoku lahko izkoristite tudi za obisk tematskega parka Loro Parkque, botaničnega vrta v Puerto de la Cruzu ter za obisk vulkana Pico del Teide v narodnem parku. Potovanje po Kanarskih otokih z najetim vozilom nudi številna razburljiva doživetja. Tenerifi last minute ponudba vključuje večino namestitev na južni strani otoka, ki ima več sonca in je manj vetrovna. Tako lahko na spletni strani najdete tudi najbolj priljubljen hotel z apartmaji po izboru potnikov v letu 2018 in 2019. Tenerifi last minute počitnice z letalom zajemajo namestitve pri preverjenih ponudnikih in ugodne cene za različne termine.

Kanarski otoki letalska karta

Kanarski otoki – potovanje z rent-a-car vozilom

Ne glede na to, ali boste last minute počitnice rezervirali v Gran Canaria, Lanzarote ali katerem drugem otoku, lahko otoček raziskujete z rent-a-car vozilom, ki ga najamete že na letališču in ga vrnete na letališču, ko se boste vračali domov. Za potovanje po Kanarskih otokih z najetim avtomobilom pa je najbolje, da storitev rezervirate že pred prihodom na destinacijo. Poleg Tenerifi last minute ponudbe so na voljo tudi ugodni last minute aranžmaji na Gran Canaria otoku, ki je idealen za nepozabno potovanje po Kanarskih otokih. Potovanje na Kanarske otoke si lahko v Gran Canaria popestrite z raziskovanjem peščenih sipin na jugu otoka, ogledi tradicionalnih vasic v notranjosti ter obiski tematskih parkov, kot je živalski park Palmitos, akvarij Poema del Mar in vodni park Maspalomas. Last minute počitnice z letalom na Gran Canaria otoku lahko rezervirate v priljubljenih letoviških krajih, kot sta Playe del ingles in Maspalomas.

Več o letalski karti na kanarske otoke

Kanarski otoki – letalska karta in namestitev

V last minute paket za počitnice na Kanarskih otokih je vključena povratna letalska karta in namestitev v hotelu ali apartmaju. Če boste počitnice rezervirali preko spletne strani, so vam na voljo vsi podatki, ki jih potrebujete za rezervacijo last minute aranžmaja, vključno z datumom odhoda in prihoda, izbranim letališčem, storitvami namestitve, vrsto sob in ceno. Na spletni strani agencije Počitnice.si lahko preverite last minute ponudbo z odhodi iz letališča na Dunaju in z odhodi iz Münchna. Če želite leteti iz letališča Treviso ali iz Milana pa lahko kontaktirate osebje v agenciji, ki vam bo poslalo last minute ponudbo, glede na željeni termin, datum odhoda in povratka in število oseb. V povpraševanje pa lahko vpišete tudi želen cenovni okvir. Na voljo pa so tudi dodatne ugodnosti za zgodnje rezervacije last minute aranžmajev za nastanitve na otoku Tenerife in Gran Canaria ter z odhodi iz letališč Dunaj, München, Bologna in Benetke.