Potovanje na Kanarske otoke za družine in pare po ugodnih cenah

Si za 1. maj želite nekaj posebnega? Razmislite o potovanju na Kanarske otoke, kjer vas čakajo apartmaji po zelo ugodnih cenah. Od tam se lahko vsak dan odpravite na raziskovanje druge lokacije, odhajate na trekinge ali spoznavate lokalno kulturo. Kanarske otoke sestavlja sedem večjih otokov: Gran Canaria, Fuerteventura, La Gomera, Lanzarote, La Palma, El Hierro in največji ter po mnenju mnogih najlepši – Tenerife. So špansko vulkansko otočje, ki leži na zahodni obali Afrike in ima svojo avtonomijo. Njihov uradni jezik je španščina, na potovanju na Kanarske otoke pa boste plačevali z evri. Otok Tenerife ljubitelji trekinga dobro poznajo po vrhu Pico del Teide, ki je obenem tudi najvišji vrh Španije. Če se boste na Kanarske otoke odpravili za 1. maj boste navdušeni nad prijetno klimo. Temperature in podnebne spremembe so odvisne od nadmorske višine, ki se na otokih hitro spreminja, zato so te na kratkih relacijah lahko precej različne. Poletne temperature so precej višje, zato boste zagotovo dobro izkoristili njihove čudovite plaže. Ker je otočje vulkanskega izvora in precej strmo, na potovanju na Kanarske otoke ne boste doživeli neskončnih peščenih plaž, boste pa deležni plaž prekritih s črno mivko in zlatih plaž iz peska, ki so ga navozili iz Sahare. Te naj bi bile zaradi izjemno čistega morja, najčistejše v Evropi.

Počitnice na Kanarskih otokih za 1. maj

Za 1. maj najemite apartma na Kanarskih otokih že danes

Življenje na Kanarskih otokih poteka počasi, ljudem več pomeni prosti čas in druženje s prijatelji kot vsakodnevno pehanje za denarjem, kakršnega ga poznamo mi. Temu primerna je tudi njihova sproščenost in neobremenjenost, saj so izjemno odprti in prijazni. Če se odločite za najem apartmaja na Kanarskih otokih, vas bodo domačini sprejeli že prvi trenutek in tako bo vse do konca vašega bivanja. Lahko boste z njimi spili kozarček, potem pa vas bodo pustili uživati zaslužen dopust. V primeru, da se na potovanje na Kanarske otoke odpravljate ker želite preživeti aktivni dopust, se lahko odločite za mnoge pohodniške in treking poti ter raziskujete naravne lepote, ki jih imajo vsi otoki res veliko. V naši ponudbi boste našli aranžma »Last minute Gran Canaria«, ki vam nudi najem apartmaja na Kanarskem otoku, kateri je prava poslastica za avanturiste, kolesarje in pohodnike. Nacionalni parki, ki jih je na otoku kar precej, so zanimivi in pestri, narava pa je zaradi višinskih razlik izjemno raznolika. V vasicah, posejanih po otoku, boste lahko raziskovali zgodovinske znamenitosti in spregovorili s skromnimi domačini, kateri so turistov vedno veseli. »Last minute Gran Canaria« je izjemna ponudba, ki vam omogoča obisk Kanarskih otokov po zelo ugodni ceni.

Rezervirajte svoj termin na Kanarskih otokih


Potovanje na Kanarske otoke z otroki – uživanje zagotovljeno

Dopust na Kanarskih otokih, je za vse starostne skupine otrok odlična izbira. Na otoku Tenerife se lahko z gondolo vzpnete na vrh vulkana Teide ali pa obiščete istoimenski narodni park, ki že brez obiska vulkana obljublja veliko lepega, je namreč eden izmed najbolj biološko raznolikih narodnih parkov na svetu. Otroci bodo navdušeni nad ogromnimi klifi, ki segajo tudi do 800 metrov visoko, še bolj pa jih boste razveselili, ko se boste z njimi odpeljali na organiziran ogled kitov in delfinov. Tega doživetja zagotovo nikoli v življenju ne bodo pozabili. Če boste najeli apartma na Kanarskem otoku Tenerife, morate doživeti utrip lokalne tržnice in si ogledati legendarno zmajevo drevo. Obiščete lahko tudi muzej, ki prikazuje zgodovino otočja in jeste v domači gostilnici majhnega ribiškega mesteca. Ugodne cene naše ponudbe vas bodo še dodatno prepričale, ne glede na to ali se boste odločili za »last minute Gran Canaria« aranžma ali vnaprej planiran dopust na ostalih otokih. Preverite in rezervirate svoje počitnice na Kanarskih otokih za 1. maj ali kakšen drug termin, že danes.

Odlična ponudba last minute Gran Canaria