Mobilne hiške, Hrvaška: Karigador in lepa okolica

Mobilne hiške na Hrvaškem so zelo pogosta izbira Slovencev, ki bi počitnice radi preživeli ne predaleč od doma, hkrati pa na čudoviti lokaciji z vsem, kar se od dopusta pričakuje. Bližina morja, čudovita narava, sonce in petje ptic vas vabijo v Karigador (Umag), kjer si boste lahko spočili od dnevnih obveznosti. Mobilne hiške so odlična nastanitev, ki ponuja dovolj zasebnosti, hkrati pa tudi odprtost in povezanost z obalo. Poskrbljeno je za udobje in sproščenost.

Mobilne hiške Park Umag

Kako so opremljenje mobilne hiške po Hrvaški

Turistična agencija Počitnice.si vam ponuja sodobne, simpatične mobilne hiške na Hrvaškem, tudi v Parku Umag, ki je povsem novo naselje. Hišice imajo lastno kopalnico, kuhinjski prostor, vsaj dve spalnici in sončno teraso. Večina hišk v naši ponudbi je velika 24 ali 32 kvadratnih metrov. Bivanje v njih je zelo udobno, saj imate pri roki vse, kar potrebujete, vedno je na voljo tako topla kot hladna voda, pa tudi klima in televizija. Gre za idealno nastanitev za vse tiste, ki jih ne premamijo hoteli in apartmaji, še vedno pa radi uživajo v določenem udobju, tudi s tem, ko si dan lahko planirajo povsem po svoje. Mobilne hiške na Hrvaškem so odlične za družine z otroci, pare in prijatelje. Ker so postavljene znotraj kampa, lahko uživate tudi v vsej njegovi ponudbi.

Povsem nov park z mobilnimi hišicami v bližini Umaga in Karigadorja

Park Umag je novo naselje, ki nudi vse prednosti kampiranja, a na moderen, lahko tudi luksuzen način. Kamp ima velik kompleks z bazenom, restavracijo in prostor za sončenje. Uživate lahko v tenisu in drugih športih, morje je oddaljeno največ nekaj deset metrov. Brez težav boste sebe in otroke zaposlili za cel dan, s seboj pa lahko pripeljete tudi svojega hišnega ljubljenčka. Na atraktivni lokaciji ob bazenu si lahko izberete tudi premium mobilne hišice Park Umag, ki nudijo razvajanje na najvišjem nivoju. Tako je poskrbljeno za vse okuse in standarde.

Mobilne hiške za celotno družinao ali pare blizu SlovenijeMobilne hišice na hrvaškem v Parku UmagDružinske počitnice v Parku Umag v mobilnih hiškah

Počitnice med Umagom in Karigadorjem

Tako Karigador kot Umag sta izjemno priljubljeni počitniški destinaciji z obilico turistične ponudbe.

Park Umag mobilne hišice se nahajajo na odlični lokaciji, ki je dobra izhodiščna točka za ogled in uživanje tako v Umagu kot Karigadorju ter okoliških krajih.

Umag je prvo mesto, ko dostopate v Istro s severne strani. Ima svojevrsten šarm, kar 45 km obale ter je čudovit uvod v Sredozemlje. Kraj ima bogato zgodovino, ki je še danes vidna v starih hišah mestnega jedra (obzidja, cerkve, stolpi ...). Morje je primerno za kopanje od maja do oktobra, turistične kmetije ponujajo domače izdelke in vino, zelo bogata pa je tudi izbira barov in restavracij. Od mobilnih hišic v Parku Umag se ob obali lahko s kolesom odpravite do mesta, ki je oddaljeno nekje pol ure. Na dlani vam je tudi celoten zaliv Karigador, ki je zelo slikovit. Blizu so dobro založene trgovine z živili, tudi veliki supermarketi. Karigador ponuja veliko plaž in različnih kotičkov, kjer boste našli prostor zase. Lahko se odpravite tudi do Novigrada, ki je od Karigadorja oddaljen le 6 kilometrov.

Celotna ponudba mobilnih hišk na Hrvaškem

Poleg omenjenih zelo priljubljenih lokacij za počitnice ob morju (Karigator, Umag), so odlične mobilne hiške na voljo tudi drugje po Istri. Rezervirate si lahko dopust v mobilni hišici v Novigradu, Poreču, Puli, Pineti, Rovinju, Vrsarju, Valkaneli in Rabacu.

Za vse, ki bi se odpravili dlje, priporočamo Kvarner (otok Cres, Krk, Lošinj, Pag ...), lahko pa se zapeljete vse do prelepe Dalmacije. Mobilne hiške na Hrvaškem so tudi v kampih v Biogradu na Moru, na Murterju, na Braču, v Splitu, na Korčuli in še marsikje. Na Počitnice.si boste zagotovo našli zase idealen kraj, kjer boste preživeli čudovite sproščene poletne dni v mobilni hiški.

Oprema mobilnih hišk v Parku UmagNotranjost mobilnih hišk v Parku Umah