Pošlji povpraševanje

Last minute počitnice iz Ljubljane – ujemite zadnji hip in prihranite!

Last minute počitnice so odlična izbira za vse, ki si želijo storiti nekaj spontanega. Če je tudi v vašem življenju vse skrbno načrtovano in imate občutek, da bi želeli nekam odpotovati, a vas pri tem ovirajo številne obveznosti, je morda čas, da si privoščite last minute počitnice, ki jih za vas organizira potovalna agencija. Edino pravilo, ki pri tem velja je, da ne smemo biti preveč izbirčni, saj imamo na voljo le nekaj ponudb. Pri iskanju last minute počitnic nikoli ne izključujemo destinacij, ki jih nismo imeli namen obiskati, saj imamo možnost sprostitve in spoznavanja novih kultur povsod, kamor se odpravimo. Last minute potovanja so med najugodnejšimi, vendar pa se moramo kot posameznik zelo dobro pozanimati o ponudbi, da bomo z novo izkušnjo zares zadovoljni. Smiselno je preveriti let (ali je možen tudi iz Ljubljane), zasedenost kapacitet, katere storitve so vključene v ceno, kje se nahaja hotel, koliko je le-ta oddaljen od mesta oziroma letališča itd. Še en izraz, ki bi ga pri tem morali poznati, je »all inclusive«. Tovrstne ponudbe zajemajo vse, kar nam hotel ponuja, torej hrano (največkrat 3 obroke, včasih tudi dodatni 2 malici), bazene, plažo, športne dejavnosti itd. V ceno ponudbe je tako vključeno vse, kar nam izbran hotel ponuja. Nekateri hoteli v te storitve ne vključujejo pijače, medtem ko drugi jo. Odlično priložnost za last minute all inclusive potovanja boste našli v turistični agenciji Počitnice.si d.o.o., kjer se lahko iz Ljubljane, Zagreba, Benetk in Milana v zadnjem trenutku odpravite v Egipt, Dominikansko Republiko, na Šrilanko in na Kubo. V potovalni agenciji imajo v ponudbi vse last minute počitnice vseh slovenskih in tujih organizatorjev ter potovanja z letalskim prevozom ali lastnim prevozom. Cene last minute počitnic so lahko tudi do 50 % znižane glede na redne cene.

Last minute počitnice


Kaj je pomembno pri odločanju za last minute počitnice?


Čeprav gre za lovljenje odlične ponudbe v zadnjem času, si moramo vzeti dovolj časa za razmislek. Potrebno se je dogovoriti za odsotnost na delovnem mestu oziroma za delo na daljavo, če imamo to možnost. Pravilo pri tem je: »Ne iščite časa, temveč si ga vzemite«. Spremljanje last minute počitnic iz Ljubljane, ki so trenutno na voljo, je eden izmed odličnih načinov, kako si zagotoviti ugodno in nepozabno last minute poletje, na pomoč pri izbiri pa vam zagotovo lahko priskoči tudi potovalna agencija. Preden se odpravimo na dopust, preračunajmo, kakšni stroški nas čakajo in redno spremljajmo destinacije, ki jih imamo možnost obiskati v zadnjem trenutku. Če se odločimo za all inclusive aranžma, nam ne bo potrebno plačevati dodatne hrane in v večini primerov tudi ne pijače. Veliko bomo prihranili že v primeru, da ne bomo izbirali paketov v času, ko je na izbrani destinaciji polna cena.

Oglejte si last minute iz Ljubljane na naši spletni strani


Kaj vse vključujejo last minute počitnice?

Last minute počitnice iz Ljubljane ali drugih večjih mest rezerviramo približno od enega tedna pa do zadnjega dne pred odhodom na izbrano destinacijo. Ponudba vključuje tako letalske karte, kot tudi celotne počitniške pakete za brezskrbno preživljanje dopusta. V kolikor ste vsaj malce prilagodljivi, bodo last minute počitnice brez dvoma prava izbira za vas. Ti aranžmaji so še posebej priljubljeni zaradi svoje ugodnosti, obenem pa potovanje v zadnjem trenutku pomeni tudi, da ga lahko rezerviramo tudi samo dan ali dva pred odhodom. V ponudbi turistične agencije Počitnice.si d.o.o. boste med last minute počitnicami našli le najbolj priljubljene destinacije po vsem svetu.

Last minute iz Ljubljane

last minute počitnicami