Mobilne hiške Istra - kamp Valkanela pri Vrsarju

Mobilne hiške v Istri so na voljo v številnih kampih, zelo priljubljeno je počitnikovanje v Valkaneli. Tam ponujajo veliko izbiro hišic vseh cenovnih razredov. So dobro opremljene in v bližini morja, vse imajo tudi pokrito teraso. Valkanela (Vrsar) je zelo priljubljena destinacija. Nahaja se v mirnem zalivu, kjer lahko dopust sproščeno in zabavno preživlja vsa družina. Na voljo je več različnih plaž, otočkov in drugih zanimivosti.

Dopust v mobilnih hiškah VAlkanela Vrsar


Dobra lokacija za raziskovanje

Mobilne hišice Valkanela ležijo nedaleč od Vrsarja, ribiškega mesteca v zahodni Istri. S svoji dolgo zgodovino in dediščino ponuja svojevrsten šarm, veliko mirnejši od turističnega mesta Poreč, ki se nahaja zgolj 9 km severno. Še vedno ste torej na zelo prikladni destinaciji s čudovito naravo, a nekoliko odmaknjeni od najbolj obleganih točk. Od mobilnih hišk do Vrsarja se lahko odpravite peš ali s kolesom. Njegovi prebivalci se poleg turizma ukvarjajo z vinarstvom, kmetovanjem in ribarjenjem, tako da lahko kupite zelo kakovostne izdelke in spominke.

Vrsar je raj za jadralce, prav tako so priljubljeni skoki s padalom ter panoramski leti. Dopust v kampu Valkanela Vrsar boste lahko preživeli zelo aktivno, s potapljanjem, kolesarjenjem, plavanjem in drugo rekreacijo. Priporočamo izlet v Rovinj in obisk Limskega zaliva, odpravite pa se lahko tudi v notranjost Istre. Nedaleč stran je tudi Aquapark Istralandia (vodni park), ki nudi številne bazene, atrakcije in drugo zabavo za ves dan. Če bi prosti čas na plaži radi zamenjali z drugačno dogodivščino, se boste tam zagotovo zabavali.


Mobilne hišice Valkanela

Vse mobilne hiške, ki jih nudi agencija Počitnice.si so opremljene po podobnih merilih, tudi mobilne hišice Valkanela niso nobena izjema. V njih lahko počitnice brezskrbno preživi par ali pa celotna družina. Vsaka mobilna hišica ima popolnoma opremljeno kuhinjo z jedilnico, spalnico, kopalnico, teraso z ležalniki, klimo, televizijo in brezžični internet. V kampu Valkanela je lepa plaža z modro zastavo. Najamete lahko kanu, pedalin ali motorni čoln. Za otroke bo zanimiv še vodni park in igrišče, video igre, biljard ter mini klub z zabavnim programom. Vsak dan v Valkanela Vrsar mobilnih hišicah bo lepo doživetje, ki si ga boste za vedno zapomnili.

POčitnice v mobilnih hiškah Valkanela


Ponudba, ki se vsako leto dopolnjuje in nadgrajuje

Valkanela, Vrsar je rastoč turistični kraj, ki redno prinaša novosti v svoji ponudbi. Za Slovence je odličen tudi samo za vikend, saj je tako blizu, da boste z avtom iz Ljubljane do destinacije v pičlih dveh urah. Kamp Valkanela močno priporočajo tudi za družine z majhnimi otroki, saj je varen in zabaven, praktično ni stvari, ki bi jo pogrešali. Za tiste, ki ne marajo šotorov in nimajo prikolice, so mobilne hiške pri Vrsarju idealna rešitev. Atmosfera v kampu je zelo prijetna, veliko je tudi mladih družin, tako da se otroci lahko skupaj igrajo, starši pa klepetajo. Kamp je odprt od 15. 5. 2020 pa vse do 1. 11. 2020.

POnudba mobilnih hišk v agenciji PočitnicePonudba dopustovanja v mobilnih hiškah Vrsar


Vse pri roki

Brez skrbi, da ste karkoli pozabili, se lahko odpravite na pot. Na počitnicah boste imeli na voljo supermarket, trafiko, bankomat, menjalnico in ambulanto. Hišni ljubljenčki so dobrodošli, psi imajo tudi svojo plažo. Poskrbljeno je tudi za dvigalo in klančino za čolne. Uporaba Wi-Fi interneta je vključena v ceno, za doplačilo pa lahko na recepciji najamete tudi sef.


Rezervirajte pri turistični agenciji Počitnice.si

Zagotovite si svojo nastanitev pravočasno! Mobilne hiške za Istro, Kvarner in Dalmacijo so vsako leto zelo hitro rezervirane, saj so takšne počitnice zelo priljubljene. V turistični agenciji Počitnice.si vam nudimo pestro ponudbo raznovrstnih hišk za vse okuse in za vsak žep. Poskrbimo za potnike s hišnimi ljubljenčki in za ljudi, ki si želijo več luksuza. Mobilne hišice Valkanela (Vrsar) so med najboljšimi v okolici, zato ne odlašajte predolgo.