Strunjan, mestece med Izolo in Piranom, ki vabi s turističnimi boni

Če se je zdelo, da je slovenska obala v zadnjih letih precej zapostavljena s strani domačih turistov, se je to z uporabo turističnih bonov to spremenilo. Turistični boni so nam omogočili ponovno spoznavanje prelepe dežele. Strunjan je čudovito manjše obmorsko mestece, ki se nahaja med Izolo in Piranom. Njegovi prebivalci so znani po pridelovanju zlatega jabolka (kaki). Navdušenje nad sadežem je tako veliko, da v novembru poteka praznik kakijev. Zavetrna lega in ugodno morsko podnebje sta olajšala razvoj gospodarnih dejavnosti, kot so vinogradništvo, pridelovanje zgodnjih vrtnin in turizem. V turistični agenciji Počitnice.si d.o.o ob rezervaciji počitnic na slovenski obali sprejemamo plačilo s turističnimi boni.

Bi raje izkoristili turistični bon v Izoli?


Turistični boni so odlična priložnost za spoznavanje slovenske obale

Z uporabo turističnih bonov na obali si bomo privoščili krajši oddih, se naužili obmorskega podnebja, se rekreirali v neokrnjeni naravi in uživali v prečudovitem razgledu na Strunjanski zaliv. Počitnice v Strunjanu so namenjene predvsem tistim, ki si želijo mirnega in sproščujočega oddiha. Plaže poleti privabijo veliko turistov ter tudi domačinov Strunjana. Turistične bone lahko uporabimo za nastanitev ali nastanitev z zajtrkom, kar nam daje možnost, da odkrijemo tradicionalno mediteransko kulinariko. Domačije nas vabijo na enodnevna strunjanska kulinarična doživetja, kjer bomo uživali ob dobri hrani in vinu iz bližnjih vinogradov. Poskrbljeno ni le za jedačo in pijačo. V Strunjanu znamenitosti in dodatnih dejavnosti ne primanjkuje. Zabavajo se družine, pari, upokojenci in študenti. Ogledamo si lahko krajinski park, morsko laguno, se za en dan prelevimo v solinarja ali spoznamo morsko deklico iz Strunjana. Turistične bone na obali lahko uporabimo za oddih v nastanitvi priljubljenega hotela Salinera ali v apartmajih Salinera v Strunjanu.

Na Slovensko obalo s turističnim bonom v hotel Salinera


Strunjan - izkoristimo turistične bone za raziskovanje obale

Stjuža, ime katere izhaja iz italijanske besede »chiusa«, je edina slovenska morska laguna. Ustvarila jo je Strunjanska reka, laguno pa z morjem povezuje le pretočni kanal. Krajinski park Strunjan je naravni biser, ki ga na severni strani obdaja 80 m visok flišni klif z naravnim morskim obrežjem. Park ima bogat rastlinskim in živalski svet, zato vsak obisk predstavlja novo dogodivščino. Različne razgledne točke nam ob lepem vremenu omogočajo pogled čez cel Tržaški  zaliv in vse do Triglava. V Strunjanskih solinah, najmanjših solinah v Sredozemlju, pridobivajo sol po tradicionalnem postopku že več kot 700 let. Strunjanske soline so zavarovane kot naravni in kulturni spomenik zaradi ohranitve različnih rastlinskih in živalskih vrst, ki se jim je uspelo prilagoditi solinskim okoliščinam. Čeprav se sol pobira le v poletnih mesecih, skrb zanjo poteka skozi vse leto. To nam z veseljem prikažejo dobrovoljni solinarji ter nam ob ogledu razložijo vse o 700-letni tradiciji, delu solinarja in o orodju, ki ga uporabljajo pri pridobivanju soli. Če se odločimo, lahko turistične bone na obali uporabimo vse do 31.12.2021.


Strunjanski hotel Salinera je obdan z Bioenergijskim parkom

Strunjanski hotel Salinera je priljubljen hotel, obdan z idiličnim mediteranskim rastjem, kjer imamo možnost plačila nastanitve s turističnimi boni. Obalo bomo bolje raziskali, uživali v počitnicah in se zabavali v vseh ponujenih dejavnostih, ki jih ponuja Strunjan. Turistične bone bomo koristili za bivanje v eni izmed 101 sobi, ki so razdeljene na starejši del hotela in novejši del. Standardne sobe (18 m2) strunjanskega hotela Salinera so opremljene s kopalnicami, tušem, WiFijem, televizijo, telefonom, imamo pa tudi možnost bujenja in dodatnega ležišča. Superior sobe (30 m2) se od standardnih razlikujejo po velikosti in obširnejši ponudbi. Poleg naštetega ponujajo še klimatsko napravo, mini bar in balkon s prečudovitim razgledom. Bivamo lahko tudi v bioenergetskima suitoma Salinara, ki se razprostirata na 35 m2 in imata na voljo še raztegljiv kavč.

Na počitnice v Strunjan s turističnim bonom


Pestra ponudba dodatnih dejavnosti v strunjanskem hotelu Salinera

Hotel je priljubljen tudi zaradi Wellnessa Syra, kjer se sprostimo in popolnoma prepustimo rokam izkušenih maserjev ter preizkusimo različne lepotne tretmaje in zdravilne metode. Kopamo se lahko v notranjem bazenskem kompleksu, ki ima plavalni bazen, dva manjša masažna bazena in otroški bazen. Zunanji del bazenskega kompleksa, kjer je sončna terasa s senčniki in ležalniki, sestavljata manjši otroški bazen in večji plavalni bazen. Bioenergijski resort Salinera ima na voljo najrazličnejše programe športnih dejavnosti od plavanja, sprehodov, kolesarjenja do raziskovanja Strunjana. Hotel Salinera je obdan s prekrasnim Bioenergijskim parkom, kjer je 12 energijskih točk, ki so sestavni del parka. Hotel je v zadnjih letih izboljšal ponudbo za kolesarje in pridobil znak specializacije hotela za kolesarje v kategoriji dveh koles.


Apartmaji Salinera, hiške s prekrasnim razgledom na Strunjanski zaliv

Turistične bone na obali lahko uporabite tudi v strunjanskih apartmajih Salinera. V turistični agenciji Počitnice.si d.o.o si želimo, da imajo gostje izbiro, kje bivati med obiskom Strunjana. Apartmaji Salinera so primerni za vse, ki potrebujemo malce več prostora. V manjših apartmajih bivajo do 4 osebe, v večjih do 6 oseb. Majhne počitniške hiške so nanizane v sedmih sklopih na hribčku s pogledom na Strunjanski zaliv. Od Morja so oddaljene le 150 m. Da bi zagotovili udobno bivanje v strunjanskih apartmajih Salinera, so opremljeni s teraso ali balkonom, kuhinjo, jedilnico, spalnim in dnevnim prostorom. Dodatna oprema apartmajev so še televizija, telefon in sušilec za lase. Vsi gostje imajo možnost uporabe notranjega in zunanjega bazena, plaže, otroškega igrišča ter razvajanja in popolne nege telesa v Wellnessu Syra. Izkoristimo počitnice in se predajmo zabavi, ki jo zagotavlja pestra ponudba Strunjana. Turistične bone še lahko uporabimo celo leto, kar nam daje veliko časa za razmislek, kaj si bomo ogledali najprej.

Turistični boni na slovenski obali