Mauritius počitnice in poročno potovanje na tropskem otoku

Mauritius je tropski otok v Indijskem oceanu, ki ima čudovite peščene plaže s turkiznim morjem, bujno tropsko rastje ter raznoliko in okusno kulinariko. Urejen in varen otok nudi mnogo možnosti za raziskovanja in izlete. V agenciji Počitnice.si vam nudimo različne aranžmaje za nepozabne Mauritius počitnice, pri čemer lahko izbirate med skrbno izbranimi in preverjenimi hoteli kategorij od tri do pet zvezdic. Izbirate pa lahko tudi med osnovnimi storitvami, kot je nočitev z zajtrkom, polpenzion ali all inclusive ponudba. Da bi dopust na Mauritiusu ustrezal vašim željam, nas lahko kontaktirate in vam bomo svetovali pri izbiri najboljše nastanitve. Ker je Mauritius zelo romantičen otok, pa v agenciji organiziramo tudi sanjske poroke na Mauritiusu in Mauritius poročno potovanje, pri čemer izkušeni koordinatorji pripravijo vse potrebno za izvedbo čudovitega dogodka v okviru enega izmed hotelov.

Plaža za dva

Organizirani letalski prevozi na Mauritius

Na Mauritius lahko poletite iz bližnjih letališč, kot je Ljubljana, Benetke, Zagreb, Dunaj in München. Večina poletov iz omenjenih letališč vključuje postanek in prestop na drugo letalo v Dubaju, Dohi, Istanbulu ali pa Parizu. Ponudba paketov za Mauritius počitnice vključuje polete z najbolj zanesljivimi letalskimi prevozniki, kot je Air France, Turkish Airlines, Emirates in Qatar Airways. V ceno letalske karte je vključena hrana in pijača na letalu ter 12 ali 20 kilogramov prtljage na eno osebo. Ko boste po 12 do 15 urah prileteli na letališče na otoku, vas bo transfer odpeljal do izbranega hotela. Če si boste Mauritius počitnice popestrili z raziskovanjem otoka in pri tem najeli rent a car, bodite previdni pri vožnji, saj na otoku vozijo po levi strani ceste.

Kako izbrati ustrezen termin za Mauritius počitnice?

Na otoku Mauritius prevladuje tropsko podnebje, pri čemer pa otok nima monsunskega obdobja z deževjem. Pri izbiri hotela ne gre zgrešiti, saj se vsi hotelski resorti nahajajo ob lepih peščenih plažah vzdolž obale otoka. Aranžmaji iz naše ponudbe so na voljo v terminu od novembra do junija, ne glede na to, ali organiziramo poroko na Mauritiusu ali pa gre za rezervacijo dopusta. Za poročno potovanje Mauritius ali za oddih je najbolj primeren čas med oktobrom in junijem, saj je na otoku poletje z zunanjimi temperaturami 35 stopinj in temperaturo morja 27 stopinj. Od meseca julija do septembra pa je na Mauritiusu zima z zunanjimi temperaturami okoli 25 stopinj.

Poročno potovanje Mauritius

Poroka na Mauritiusu – prepustite organizacijo agenciji

Sanjska poroka na Mauritiusu je v izvedena v celotni organizaciji naše agencije Počitnice.si, pri čemer nudimo 20 odstotno nižjo ceno namestitve v izbranem hotelu, kjer se bo dogodek odvijal. Vse vaše želje lahko zaupate koordinatorju, ki bo poskrbel za izvedbo. Posebnost je v tem, da lahko romantični dogodek združite in si privoščite tudi nepozabne Mauritius počitnice. Poroka na Mauritiusu se odvija na romantični lokaciji na enem izmed poročnih prizorišč na plaži blizu hotela. Mauritius hotel in naša agencija priskrbita vse potrebne dokumente za overitev pri civilnem delu dogodka, zato da bo poroka na Mauritiusu priznana tudi v Sloveniji. Originalne dokumente pa vzamete s seboj, zato da jih potrdi tudi urad in matičar na Mauritius otoku.

Poročite se na Mauritiusu

Mauritius – 10 dni nepozabnih vodenih doživetij na rajskem otoku

V turistični agenciji Počitnice.si nudimo tudi vodeno potovanje po Mauritiusu, kjer boste imeli priložnosti videti vse znamenitosti in čudovite skrite kotičke na otoku. Skupinski odhodi s slovenskim spremljevalcem so iz letališča Jožeta Pučnika v Ljubljani. Ob pristanku na Mauritiusu se boste odpeljali do izbranega butičnega hotela na severni obali otoka in se namestili. Nato boste vsak dan odkrivali nove naravne in kulturne znamenitosti na otoku, kot je ogled glavnega mesta, tovarne sladkorja, botaničnega vrta, kraterja spečega vulkana, izlet z ladjico in mnogo drugega. Mauritius 10 dni vodeno potovanje je primerno za vse, ki si želijo odkrivati čudovito naravo in življenje na otoku. To so vsekakor aktivne Mauritius počitnice, ki ustvarijo mnogo nepozabnih in lepih spominov.