Hrvaški hoteli vas vabijo na čudovite počitnice – potujte z avtobusom

Obstaja veliko razlogov zakaj se na počitnice na morju odpraviti k našim južnim sosedom, saj hrvaški hoteli in ostale kapacitete nudijo popolno sprostitev za celo družino ter ponujajo ogromno možnosti kako preživeti dopust. Vključno z otoki, Slovenci že od nekdaj redno koristimo Severno, Srednjo in Južno Dalmacijo ter seveda Kvarner in Istro, kar skupaj znaša sončnih 5835 kilometrov. Obala je dolga in tako razčlenjena, da niti sami točno ne vedo koliko otokov imajo. Prijetno mediteransko podnebje, naravne lepote, ter kulturna in zgodovinska dediščina privabljajo ljudi, da se redno odločajo za počitnice na Hrvaškem, tako na otokih kot na celini. Mnogo je rednih obiskovalcev, ki se ne bi odločili za preživljanje dopusta nikjer drugje, saj jih poleg ostalega, na te kraje vežeta nostalgija in spomini iz otroštva. Seveda pa je razlogov za preživljanje počitnic na Hrvaškem še veliko več. Hrvaški hoteli se razprostirajo vzdolž celotne obale, najdete jih na vseh večjih in tudi manjših otokih, do vsakega lahko pridete v nekaj urah ter že prvi dan izkoristite za kopanje in začnete zares dopustovati. Dostopnost je pri izbiri prave destinacije pogosto ključnega pomena. Zaradi bližine hrvaške obale, se nemalo ljudi odloči za odhod na počitnice z avtobusom. Včasih so se takšnega potovanja posluževale mlajše generacije, danes pa ta izbira tudi pri starejših ni več tako redka. Če preživljate dopust v hrvaškem hotelu, kaj dosti več kot oblačila ne potrebujete, z enim kovčkom namreč ni tako težko stopiti na javni prevoz, pa še skrb za avtomobil odpade.

Ugodne počitnice na Hrvaškem all inclusive

Preživljanje dopusta v hrvaškem hotelu all inclusive po konkurenčnih cenah

Dopust kjer je za vse poskrbljeno, je res pravi dopust. Kaj takšnega vam nudijo hoteli na hrvaškem s ponudbo all inclusive, kjer boste pomislili na hrano samo, ko boste sedli za mizo. Ne bo se vam treba ukvarjati s kuhanjem, lahko boste čas preživljali drugače, se temeljito spočili in maksimalno užili proste dneve. Hoteli na hrvaškem all inclusive, poleg hrane in pijače ponujajo tudi koriščenje bazenov, kjer boste vi in vaši otroci deležni različnih animacij, iger, telovadbe, joge in mnogo aktivnosti namenjenih zdravju in zabavi, na katere se doma, zaradi pomanjkanja prostega časa ne bi niti spomnili. Tudi za večere ob glasbi je na hotelskih terasah dobro poskrbljeno. Aktivno preživljanje počitnic na morju, vam na veliko lokacijah omogoča izposojo surfev, kajtov, kanujev in celo koles, kar je zelo praktično če ste se na počitnice odpravili z avtobusom. Veliko hotelov all inclusive na Hrvaškem, v svojih kompleksih nudi na razpolago teniška, košarkarska, nogometna igrišča in zelo priljubljena igrišča za golf, ki jih Slovenci zelo radi koristijo. Mediteranska klima skoraj vedno zagotovo lepo vreme skozi celo sezono, kakšen deževen dan, ki ga vreme nameni tu in tam, pa je včasih prav dobrodošel.

Počitnice na Hrvaškem preživite v čudovitih hotelih »all inclusive«

Prelepih krajev kjer lahko preživite počitnice na morju je na Hrvaškem ogromno. Lahko se odpravite v Poreč in raziskujete Istro, ki vas bo očarala s svojimi posebnostmi. Kaj pa Biograd na Moru? Če boste najeli ladjico, si boste lahko od blizu ogledali Kornate in njihovo edinstveno lepoto, katere ne boste našli nikjer drugje na svetu. Dišeči Mali Lošinj, že od nekdaj privablja ljudi, ki imajo težave z dihali in vse ostale, ki imajo radi vonj po borovih gozdičkih. Presenetile vas bodo premnoge stezice namenjene sprehodom, vožnji z rolerji in kolesarjenju, s katerimi je prepreden ves otok. Malce bolj drzni, se lahko na Braču preizkusite v surfanju ali kajtanju. Tam zaradi ugodnih pogojev cvetijo šole jadranja. Če imate željo se boste hitro naučili potrebnih osnov. Čudovitih krajev je še veliko več. Hrvaški hoteli vas pričakujejo s svojo pestro ponudbo po zelo konkurenčnih cenah in z ugodnimi plačilnimi pogoji. Ne odlašajte in rezervirajte počitnice že danes.

Počitnice na morju po ugodnih cenah