Rastlinjaki za vrt in tople grede RAR NOVISi želite nadgraditi vaš hobi vrtnarjenja in gojiti kvalitetno zelenjavo, ki jo boste uporabljali tudi izven sezone? Našli ste pravo pot, v naših rastlinjakih boste uživali v vrtnarjenju in našli stik z naravo. Uporabljeni profesionalni materiali, odlično zračenje tople grede in izdelava rastlinjaka po lastnih načrtih naše podjetje razlikujejo od ostalih, prav tako kot tudi lastna proizvodnja in montaža rastlinjakov ali tople grede za vrt.

Profesionalni rastlinjaki za vrt

Če se ukvarjate profesionalno s pridelavo zelenjave, potem bodo profesionalni rastlinjaki kot nalašč za vas. Tako profesionalni rastlinjaki za vrt kot tudi vrtni rastlinjaki bodo najbolj služili svojemu namenu, ko jih boste opremili z namakalnim sistemom iz naše ponudbe. Namakalni sistemi so za razne tipe pridelave zelenjave različni, tako ločimo namakalni sistem za travo, vrtni namakalni sistem in kapljični namakalni sistem tople grede ali rastlinjaka. Vse to vam bo olajšalo delo in prihranilo čas ter prineslo izjemen in kakovosten pridelek.

Rastlinjaki za vrt omogočajo vzgajanje kaktusov, tropskih rastlin in agrumov saj so narejeni iz prozornega dvoslojnega polikarbonata na strešnem delu, na bokih pa so obdani s steklom ali polikarbonati, ki so znani odličen toplotni izolator in zelo dobra zaščita proti toči. Sami si boste lahko izbrali barvo in sistem rastlinjaka, kakor tudi vrsto izolacije in namestitev polic v njih. Rastlinjak, kupljen pri nas, boste lahko sestavili sami ali pa vam ga sestavimo mi.

Rastlinjaki za vrt RAR NOVI in tople grede - podrobneje: