Izdelava rastlinjaka po naročilu

Izdelava rastlinjaka za paradižnikVrtni rastlinjaki so namenjeni predvsem za pridelavo zelenjave za lastno uporabo. Pri nas poteka izdelava rastlinjaka širine 4m in 5m. Vsi rastlinjaki daljši od 6m imajo bočna okna z navijanjem, po celi dolžini, z obeh strani. Krajši rastlinjaki do 6m so brez bočnih oken, imajo pa zato drsna vrata na obeh straneh rastlinjaka, ki omogočajo zadovoljivo prezračevanje. Za navdušence nad zelenjavo naj povemo, da je mogoča tudi izdelava rastlinjaka za paradižnik, vsi so primerne višine, da lahko vzgojite tudi višje kulture kot npr. tudi fižol. Težave nam ne predstavlja tudi izdelava rastlinjaka, ki bo profesionalen, saj jih izdelamo po lastnih načrtih v dveh serijskih izvedbah. RAR profesionalni rastlinjaki so postavljeni tako da ustvarimo prijazno in kontrolirano klimo, zato so primerni za vzgojo sadik cvetja, vrtnin, plodovnic, oljk itd. Izdelava, prodaja rastlinjakov – samo pri nas.

 

 

Rastlinjaki za paradižnikIzdelava rastlinjaka za paradižnik in ostale kulture

Konstrukcija rastlinjaka pri izdelavi rastlinjaka je izdelana iz vroče cinkanih cevi fi 40x1,2mm, ki omogoča dolgo življenjsko dobo konstrukcije. Vrtni rastlinjaki so kriti s profesionalno EVA folijo z UV zunanjo zaščito in notranjo protirosno zaščito. Življenjska doba folije na rastlinjaku je najmanj od 6 do 8 let. Vrtni rastlinjaki so visoki 2,4 in 2,5m, zato omogočajo rast tudi visokoraslim rastlinam. Za vašo najljubšo zelenjavo je tako odlična rešitev izdelava rastlinjaka za paradižnik.

 

 

Izdelava rastlinjaka za paradižnik po naročilu

Kadar nimate prostora za postavitev serijskega rastlinjaka, poskrbimo za izdelavo rastlinjaka po naročilu, ki je lahko ožji od 4m, vendar ne ožji od 2,5m, in poljubne dolžine. Imenujemo jih mali rastlinjaki. Možno je tudi vgraditi namakalni sistem v vaš vrtni rastlinjak in še nekatero drugo opremo za rastlinjake. Vrtni rastlinjak si po naših skicah zmontirate sami ali pa vam montažo rastlinjaka opravimo kar mi sami. RAR poskrbi za izdelavo, prodajo rastlinjakov in njim pripadajoče opreme. Vabljeni k obisku. Vas zanima vzdrževaje rastlinjaka pozimi? Več tukaj: http://www.rastlinjak.si/ogrevanje-rastlinjaka

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Stegne 15
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
041 741 763
(01) 511 31 00
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
izdelava rastlinjaka, izdelava rastlinjaka za paradižnik, izdelava prodaja rastlinjakov
ZEMLJEVID