Streha je pomemben del vsakega objekta

Streha je pomemben del vsake hiše in nekakšen prelomni trenutek v gradnji, saj pokrivanje strehe zagotavlja objektu varnost pred neprijetnimi vremenskimi vplivi kot sta dež in sneg, obenem pa lahko začnete s postavljanjem notranje opreme v hiši. Možnosti izdelave streh je več, od navadnih streh do povsem ravnih, ki so v zadnjem času v izjemnem porastu. Strešna kritina za položne strehe je narejena iz pločevine in kljub ravni podlagi zagotavlja kakovost brez zamakanja, v kolikor želite biti v skladu z naravo pa zagotavljamo v našem podjetju tudi zeleno streho, kjer imate lahko pravi pravcati vrt samo za vas. V našem podjetju najdete vse za streho, različne strešne panele z izolacijo (poliuretan ali mineralna volna), lahko pa se odločite za streho brez izolacije v različnih barvah, oblikah in dimenzijah. Poleg streh smo strokovnjaki tudi za stenske panele in fasadne sisteme, krovsko kleparske izdelke in pritrdilne sistem.

Streha

Strehe – razične vrste za različne potrebe

Streha je poleg fasade prvi del, ki ga vidite na vsaki hiši, zato je poleg kakovosti izredno pomembno, da je funkcionalna in obenem prijetna na pogled in primerna vašim potrebam. Poznamo več različnih tipov streh in panelov med katerimi lahko izbirate v našem podjetju - kovinsko strešni paneli, ki je pločevinasta kritina z 1 cm polnilom iz poliuretana (lahko je tudi brez) in aluminijasto folijo na spodnji strani, kovinske kritine s posipom, ki je zasnovana v obliki klasičnega bobrovca ali polikarbonatne kritine, ki jih lahko uporabite za strešne in stenske plošče. Poseben del ponudbe so strešne kritine za položne strehe, med katerimi še posebej izstopajo zelene strehe, ki predstavljajo nagradnjo in ekološko ozaveščenost. Takšne strehe so prekrite s prstjo in rastlinjem, tako da imate na strehi lahko svoj vrt, ki skrbi za zmanjševanje toplotnih izgub in manjši mesečni račun, obenem pa  z zelenjem podaljšate življenjsko dobo strehi. Ne glede na odločitev, katero streho želite imeti na vaši hiši smo prepričani, da boste z našimi strehami izjemno zadovoljni, obenem pa vas bo navdušila tudi cena.


Streha zaokroži celoten videz hiše

Pri gradnji hiše je izjemno pomembno, da so fasadni in strešni paneli kakovostni in zagotavljajo odlično izolacijo, obenem pa ni zanemarljivo dejstvo, da mora biti prijeten tudi zunanji videz hiše. Pred odločitvijo o izbiri strehe je tako nujno, da se povsem prepričate, katera strešna kritina je primerna za vašo hišo in vam nekdo predstavi, kako bi ta v resnici izgledala. S tem boste dobili končen pogled na vašo hišo, kjer boste preživeli veliko časa z vašimi najdražjimi, zato je pomembno, da je takšnega izgleda, kot ste si vedno hoteli. Nudimo različne barve, oblike in dimenzije ter različne vrste pločevinastih strešnih panelov. V našem podjetju najdete vse za streho, saj je pokrivanje strehe naše poslanstvo, obenem pa se ukvarjamo tudi s stenskimi paneli in fasadnimi sistemi, krovsko kleparskimi izdelki kot so obrobe, žlebovi, kljuke, kotlički in zaključki ter z izdelovanjem pritrdilnih materialov kot so vijaki, jahači, gradbeni trakovi in enostavni lepilni trakovi.

Vse za streho


Pokrivanje strehe s pravo kritino je bistvenega pomena

Samo pokrivanje strehe smo omenili že v predhodnih odstavkih, a pomen tega je težko opisati. Glavna naloga je prekrivanje oziroma pokrivanje strehe z najbolj primernimi kritinami. Lahko bi rekli, da je enako pomembno kot sama toplotna izolacija celotne strehe. Brez dvoma gre za enega najbolj pomembnih elementov celotnega objekta, ki ima poleg zaščitne tudi vizualno ali estetsko funkcijo. Vsi dejavniki, ki smo jih omenili (material, barva, oblika, dimenzije in vrste), bodo vplivale na končni videz in lastnosti vaše strehe. S pokrivanjem strehe, ki bo narejeno na najvišji ravni kakovosti in z najbolj kakovostnimi materiali na trgu, se bo ta težava enostavna rešila. Vsak izmed posameznih manjših procesov poleg pokrivanja strehe vpliva na dolgotrajnost in uspešnost objekta pri spopadanju z zunanjimi vplivi. Čeprav pod prekrivanje strehe radi pripisujemo le polaganje strešnikov, je tu še veliko pridruženih projektov. Večina izmed njih mora potekati skoraj istočasno in biti prepletena med seboj, da je lahko končni rezultat popoln in brez napak. Pri tem lahko pomagamo mi in vodimo celoten proces, vključujoč z vašimi željami in zahtevami.


Več o strešnih kritinah

Vse za streho po ugodni ceni

Gradnja hiša je poseben dogodek v življenju vsakega posameznika, zavedamo se, da tudi stresen, zato poizkušamo pomagati s kakovostnimi strešni paneli in vam nekoliko olajšati vsaj pokrivanje strehe. V podjetju Meltal IS d.o.o., ki je eden izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju barvnih kovin vam nudimo zagotavljamo vse za streho, od različnih vrst pločevine različnih dimenzij in barv, do strešnih obrob in žlebov. Zagotavljamo izjemno ugodne cene ne glede na odločitev o strehi, obenem pa so naši izdelki kvalitetni in dolgo obstojni, ne glede na izbiro panela. Kvalitetne in strokovne storitve s katerimi izpolnjujemo želje naših kupcev so odraz našega podjetja, v katerem resnično najdete vse za streho.