Pestra izbira poletnih oblačil v trgovini Mana

Predstavljamo vam novo kolekcijo poletnih oblačil za ženske moške in otroke. Oblačila so izdelana iz kakovostnih materialov, ki dihajo in tudi pri visokih zunanjih temperaturah zagotavljajo obilico udobja ter zmanjšujejo potenje.

Dekleta lahko pri nas izbirajo med različnimi kroji poletnih oblek

Dekleta lahko izbirajo med čudovitimi kroji poletnih oblek, ki smo jih pripravili. Izbirajo lahko med oblekami dolgimi in kratkimi oblekami, oblekami z v izrezom, ki odlično poudarijo postavo s širšimi rameni ter ozkimi boki in nogami. Prav tako so na voljo obleke, ki imajo poudarjen zgornji del in so tako idealne za ženske, ki imajo bolj poudarjene boke, saj bodo postavo lepo uravnovesile. Seveda lahko dame izbirajo tudi med pestro ponudbo krilc, majčk, hlač, ponujamo pa tudi ženske legice, ki se odlično obnesejo pri različnih športnih aktivnostih, kot so tek, rolanje ali pa joga.

Kolekcija oblačil

Moški lahko izbirajo med pestro ponudbo poslovnih oblačil in oblačil za prosti čas

Tudi moški lahko pri nas izbirajo med pestro ponudbo hlač, majic, kratkih hlač, jopic in puloverjev. Moški lahko izbirajo med bolj poslovnimi oblačili ter oblačili za prosti čas. Ker pa je sezona dopustov vse bliže so se na naših policah znašle tudi raznovrstne moške kopalne hlače, ki jih bodo lahko uporabili na dopustu ali pa kot kratke hlače med peko na domačem žaru.

V Mani prav tako nismo pozabili na najmlajše člane družine

Dopolnjujete poletno garderobo za vaše najmlajše? V Mani je poskrbljeno tudi za njih! S široko ponudbo kratkih hlač, majic, kopalk ter drugih poletih oblačil, bodo vaši najdražji brezskrbno uživali v poletju, ne glede na visoke temperature! Ponujamo tudi baby kombinezone za dojenčke in malčke. Pajaci so narejeni iz kvalitetnih, naravnih materialov, ki dihajo in tako otroku zagotavljajo popolno udobje. 

Ob vsem tem pa ne gre spregledati kolekcije za dom, kjer lahko stranke z njihovo pomočjo dopolnijo opremo kuhinje, kopalnice, spalnice ali otroške sobe.

Obnova Manine klub kartice, ki omogoča številne ugodnosti ob nakupovanju

Poleg tega ne pozabite obnoviti vaše Mana klub kartice s pomočjo katere boste deležni še več ugodnosti ob kupovanju izdelkov v naših trgovinah. Zaradi prilagoditve novi uredbi, ki uporabnikom kartic prinaša več pravic in ugodnosti, vas vabimo, da nas obiščete v eni izmed naših poslovalnic po Sloveniji in kartico podaljšate.