V trgovini G-Sport ponujamo različne športne pripomočke

Šport je tudi pri nas vse bolj cenjen, ljudje pa smo se zares pričeli zavedati vseh pozitivnih učinkov, ki jih šport prinaša nam in našemu telesu. Prav zato je pomembno, da se udejstvujemo v različnih športnih panogah in tako krepimo različne mišične skupine našega telesa in posledično skrbimo za zdrav življenjski slog.

V tem duhu delujemo tudi v trgovini G-Sport, kjer svojim strankam ponujamo različne športne pripomočke za vadbo. V trgovini G-Sport bodo na svoj račun prišli prav vsi športni navdušenci, saj ponujamo zares raznolike športne pripomočke, trudimo pa se pokriti kar se da veliko športov. Tako bodo pri nas na svoj račun prišli navdušenci nad poletnimi športi, kot so plavalci, kajakaši, navdušenci nad supanjem, v sklopu poletnih športov pa nismo pozabili niti na rolke in rolerje.

Ovire za preskakovanje

Med ponudbo se najdejo tudi športni pripomočki za timske športe

Ponujamo tudi pestro izbiro opreme za timske športe. Stranke lahko izbirajo med kvalitetnimi športnimi pripomočki za nogomet in rokomet, med katerimi ponujamo tudi gole za oba športa. V nogometu so zelo iskani tudi ščitniki za golenico in gleženj, ki jih lahko naročite pri nas. Poleg tega ponujamo tudi nogometne in rokometne žoge, ki se lahko pohvalijo z visoko kakovostjo. Spregledati ne gre niti športnih pripomočkov za namizni tenis, ki so na voljo v naši spletni trgovini, manjka pa niti opreme za tenis in odbojko.

Oglejte si ponudbo ovir za preskakovanje

Ponujamo tudi ovire za preskakovanje in druge pripomočke za atletiko

Pri naši ponudbi posebno pozornost namenjamo tudi kraljici športov – atletiki. Pri nas ponujamo dva tipa štartnih blokov za tek na kratke proge – štartni blok Merco Olympus z 10 cm široko karoserija iz 8 mm ekstrudiranega aluminija, ponaša pa se tudi z nastavljivimi pedali ter štartni blok Merco universal, ki je narejen iz jekla, zanj pa se odločajo predvsem šole. Poleg štartnih blokov pa smo veliko pozornost namenili tudi oviram za preskakovanje. Tako se lahko pri nas odločate kar med štirimi različnimi vrstami ovir za preskakovanje:

  • Atletska ovira Merco je izdelana iz robustne jeklene konstrukcije, z dvema nastavljivima cevema iz aluminija in steklenih vlaken. Višino na oviri se določi enostavno, zgolj s pritiskom na gumb za zaklepanje.
  • Atletska ovira Merco Track je nastavljiva v razponu od 77 do 107 cm višine, primerna pa je za treniranje na vseh nivojih.
  • Atletska ovira Merco Deluxe Praxis je nastavljiva v razponu 75 cm do 105 cm višine, primerna pa je za vadbo v športnih klubih in neuradnih tekmovanjih.
  • Mini atletska ovira Merco je nastavljiva v razponu od 40 do 60 cm višine, ogrodje ima izdelano iz aluminija, poleg tega pa se da tudi zelo preprosto zložiti in je tako enostavna za shranjevanje.

Ker pa se nezadržno približuje zimski čas smo v trgovini G-Sport pripravili tudi številne športne pripomočke za zimo. Izbirate lahko med drsalkami, boardersko opremo, ponujamo pa tudi športne pripomočke za hokej in celo za sankanje.

Športni pripomočki

Pozabili nismo niti na športne pripomočke za otroke

Ker se zavedamo, kako zelo pomembno je gibanje, poleg tega pa vemo, da je za šport potrebno navdušiti tudi naše najmlajše, smo v trgovini G-Sport pripravili številne športne pripomočke za otroke, ki jih lahko kupijo tudi šole. Mednje spadajo med drugim tudi pripomočki za označevanje športnih igrišč, pa seveda tudi lestve za vadbo, ki bodo pripomogle k boljši koordinaciji naših najmlajših in pravzaprav vseh, ki bodo na njih vadili. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer nas lahko kadarkoli kontaktirate, mi pa vam bomo postregli z dodatnimi informacijami, ki jih pred nakupom športnih pripomočkov še potrebujete.

Tudi vse za označevanje športnih igrišč