Skiroji za neskončno zabavo

Ker se stvari iz preteklosti vedno vračajo, so se že kar pred nekaj leti ponovno vrnili na tržišče skiroji in obnoreli najprej otroke in malo večje otroke, potem pa še starejše.

Skiro za otroke ali odrasle so odlično prevozno sredstvo, ki te prepelje od točke A do točke B in je poleg tega še cenovno ugodno, saj ne potrebuje goriva. Potrebuje le dobro voljo in moč vaših mišic.

Skiroji za otroke in odrasle

Ker je gibanje na svežem zraku in športno udejstvovanje na vse mogoče načine vedno dobrodošlo, je idealna priložnost, da premislite in tudi zase morda nabavite skiro. V naši ponudbi vas čaka odličen, lahek zložljiv skiro za odrasle s trakom za prenašanje, ki ga lahko uporabljate celo za prevoz na delo, s tem pa prispevate pri ohranjanju narave. Zase boste naredili veliko, če boste zjutraj namesto da sedete v avto, stopili na skiro in spravili svoje telo v pogon. Tudi za otroke pomeni gibanje na prostem veliko in izboljšuje njihovo zdravje. Skiro za najmlajše bo malčke razveselil, da bodo čas raje preživljali zunaj na dvorišču kot sedeli pred televizijo in gledali risanke. Skiroji vseh vrst omogočajo kvalitetno preživljanje prostega časa odraslim in otrokom.

Vsi rezervni deli na enem mestu

Rezervni deli za skiroje za otrokeV današnjem času je na voljo zelo veliko različnih skirojev, ki se razlikujejo glede na namembnost, glede na uporabnika, nosilnost... Zato so tudi rezervni deli zanje različni. Gume za skiro so različnih premerov oz. velikosti, prav tako pa se ločijo po namenu uporabe. Za trike se uporabljajo bolj robustni skiroji, gume zanje pa so drugačne od gum skirojev, ki so namenjeni za klasično uporabo. Namenjene so za vožnjo po asfaltu in makadamu.

Zložljiv skiro za odrasle je prilagojen večji teži zato je tudi njegova nosilnost večja, njegova najboljša lastnost pa je, da ga zložite s samo enim pritiskom na vzvod in odnesete s seboj ter s tem zavarujete proti kraji. Ker se gume skirojev sčasoma obrabijo, jih lahko takoj zamenjate tako pri skirojih za otroke kot pri zložljivih skirojih za odrasle, saj je njihova montaža enostavna in hitra. Nikar na čakajte in poiščite skiro zase in za svoje najljubše.

Skiro za najmlajše

Ko se boste odločili za nakup skiroja za otroke, se odločite za kakovost. Ne glede na to, da je to skiro za najmlajše je kvaliteta pomembna, saj mora biti v prvi vrsti varen. Priporočljivo je krmilo, ki ga je mogoče po višini nastavljati oz. spreminjati, saj bo tako skiro kar nekaj časa rasel z vašim otrokom. Tudi na nožno zavoro ne smete pozabiti, saj se jo bo otrok zelo hitro naučil uporabljati, vam pa bodo kmalu šli lasje pokonci, ko boste videli kaj vse zmore. Gume za skiro so vedno na voljo zato naj vas ne skrbi, da ne boste mogli kupiti novih. Za malčka kupite njemu namenjeni, prilagojeni skiro s tremi kolesi, katerega boste zamenjali, ko ga bo prerasel in popolnoma obvladal.

Manjši in večji otroci zelo uživajo v vožnji s skiroji in uganjajo mnoge vragolije, ko jih dobro obvladajo zato ne bodite prestrogi z njimi. Tako si bodo razvili motoriko in gibanje na svežem zraku jim bo samo koristilo, ne glede na to da bodo kolena kdaj krvava ali podpluta, oči pa solzne. To je del odraščanja in skiroji za otroke jim bodo pustili prijetne spomine. Vi pa se jim pridružite na zložljivem skiroju za odrasle.

Skiro za otroke