Igralna podloga otroku ponuja varno in toplo okolje

Igralna podloga (včasih jo imenujemo tudi kar blazina za otroka) je dobrodošla v vsaki družini. Namen blazine je omogočiti otroku, da se igra sproščeno in brez nevarnosti na tleh. Igralne podloge so primerne za prve otrokove premike, pa tudi kasneje, ko otrok že shodi, mu bo igralna podloga služila kot topla, udobna  podlaga, na kateri se bo vaš malček lahko brezskrbno igral in se zatopil v svoj domišljijski svet.

Igralna podloga za otroke

Podloge za vadbo, jogo in pilates, naredijo vadbo veliko bolj udobno

Poleg igralnih podlog so vse bolj priljubljene tudi podloge za vadbo. Vadbene podloge se uporabljajo tako v telovadnicah kot tudi doma. Še posebej radi jih uporabljamo doma, kjer s pomočjo podloge ustvarimo udobno površino, ki je primerna za izvajanje različnih vaj. Brez podloge bi bila tla namreč toliko trda, da bi bilo izvajanje vaj vsaj izjemno oteženo, če ne že onemogočeno. Podloge za vadbo poznamo v različnih debelinah. Dobro je, da izberemo podlogo, ki je dovolj debela, da nam bo med izvajanjem vaj ponujala dovolj udobja, obenem pa bomo s podlogo tudi dobro zaščitili tla pred praskami, ki bi jih lahko povzročili z utežmi in drugimi pripomočki, ki jih med treningom uporabljamo.

Dan danes vse bolj popularna postaja tudi joga. Pri izvajanju asan je podloga za jogo pravzaprav nuja, saj bi v nasprotnem primeru izvajanje vaj naravnost bolelo. Tudi pri nakupu podloge za jogo je nujno, da je le ta dovolj debela in posledično ponuja veliko udobja. Joga je izjemno priljubljen šport, saj lahko z njeno pomočjo dobro sprostimo in oblikujemo telo. Z izvajanjem joge prav tako pridobivamo na prožnosti telesa, idealno pa je, da jogo kombiniramo še s katerim drugim športom, kot je na primer tek in tako povečujemo tudi vzdržljivost našega telesa.

Preverite tudi ponudbo pripomočkov za aerobiko >>>

Pestra ponudba igralnih podlog, podlog za vadbo in tatami podlog

Tako igralne podloge kot tudi podloge za vadbo so vsem našim strankam na voljo v trgovini G-Sport. Vse podloge, ki jih ponujamo so kakovostne in trpežne ter se lahko tako pohvalijo z dolgo življenjsko dobo. Ker so narejene iz udobnih materialov različnih debelin, ponujajo tudi veliko udobja tako med igro kot tudi med vadbo. V trgovini G-sport ponujamo tudi podloge za pilates, ki so pravzaprav enake tistim za jogo, ko jih zložimo skupaj jih lahko zapnemo tudi s priročno vrvico, s pomočjo katere jih lahko kasneje enostavneje prenašamo iz enega kraja na drugega.

Poleg igralnih podlog pa ponujamo tudi tatami podloge. Podloge tatami se navadno uporabljajo za treninge juda, aikida in drugih borilnih veščin, vendar jih lahko s pridom uporabimo tudi kot igralne podloge. Navadno so tatami podloge debelejše od ”navadnih” igralnih podlog in tako nekoliko bolj tople, poleg tega pa so podloge tatami tudi nekoliko bolj obstojne, saj so narejene za blažitev različnih padcev in udarcev, ki se med treningom borilnih veščin velikokrat pripetijo. Podloge lahko s pomočjo zapenjalnega sistema zložimo skupaj in tako dobimo večjo igralno površino ali pa površino, ki jo uporabimo za trening.

Podloga za vadbo in jogo

Igralne podloge lahko naročite kar preko spletne trgovine

Vas zanima več o igralnih podlogah in podlogah za vadbo, ki jih ponujamo pri nas? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o širini ponudbe, ki smo jo pripravili za vas. Poleg tega pa smo vam z primeru dodatnih vprašanj ves čas dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali odgovoriti na vprašanja, ki se vam o igralnih podlogah še zastavljajo. Vse produkte pa lahko naročite tudi na naši spletni strani, kjer lahko naročilo želenega produkta opravite že v nekaj klikih.