Pošlji povpraševanje

Pestra izbira ženskih in moških drsalk ter drsalk za otroke

Prihaja zima, čas, ko zapade sneg, mi pa se podamo novim športnim dogodivščinam nasproti – pa naj bo to na smučeh, snowboard-u, sankah ali drsalkah, ali pa zgolj s kapo na glavi in s kepo snega v roki – v trgovini G-Sport vam ponujamo vso opremo, ki jo boste lahko pozimi potrebovali.

Katere drsalke kupiti, da bodo le-te pravšnje za naš tip drsanja?

Vsem navdušencem drsanja ponujamo pestro izbiro drsalk, ki smo jo pripravili. Vendar pa se pred nakupom drsalk marsikdo vpraša, katere drsalke kupiti. Seveda se moramo najprej zavedati, da obstaja več načinov drsanja, zato obstajajo tudi različne vrste drsalk, med katerimi lahko izbiramo. Najprej se moramo torej odločiti ali želimo zgolj drsati na drsališču, se želimo pomeriti v hitrostnem drsanju ali pa želimo na naših novih drsalkah igrati hokej.

Velja nepisano pravilo, da so drsalke, ki so prvotno namenjene igranju hokeja, zelo priporočljive tudi za vse začetnike, ki se drsanja šele učijo. Umetnostne drsalke služijo predvsem ustvarjanju različnih figur na ledu in so tako namenjene ljudem, ki so prve drsalne korake že usvojili. Obstajajo tudi kombinirane drsalke, ki omogočajo odlično stabilnost in kontrolo nad gibanjem in jih tako priporočamo predvsem otrokom, ki se drsanja šele učijo.

Moške drsalke

Izbira prave številke čevlja drsalke je pri tem športu izjemno pomembna

Ko smo se odločili, kateri tip drsalke bomo kupili, moramo drsalko pomeriti in se odločiti za nakup prave številke čevlja. Zelo pomembno je, da nam drsalke niso prevelike. To je najbolj pomembno kadar kupujemo umetnostne drsalke, saj bomo v primeru prevelike drsalke izgubili občutek na ledu, ki ga – sploh pri izvajanju različnih figur – nujno potrebujemo. Velikost drsalke je najbolje določiti tako, da jo obujemo in nogo potisnemo naprej po drsalki. Ko se noga dotika sprednjega roba drsalke nam mora pri peti ostati prostora približno za en prst.

Pestra ponudba ženskih in moških drsalk v trgovini G-Sport

V podjetju G-Sport svojim strankam ponujamo različne modele drsalk. Tako se lahko stranke odločajo med ženskimi in moškimi drsalkami. Moški se lahko odločajo med naslednjimi modeli drsalk:

  • Hokejske moške drsalke Ice Pro imajo zelo udoben čevelj ter dobro prilagajanje.
  • Hojekske drsalke Ice Blue, priznanega proizvajalca VANCOUVER se lahko pohvalijo z udobnim pol-mehkim čevljem in dobrim prilagajanjem.
  • Številni modeli hokejskih moških drsalk Nijdam se lahko pohvalijo z udobnim čevljem, ki se dobro prilagaja in enostavnim a trdnim zapiranjem.

Tudi med ženskimi drsalkami najdemo zanimive modele, kot so:

Ženske drsalke za umetnostno drsanje, imajo čevelj iz umetnega usnja in PVC-ja, pohvalijo pa se lahko tudi z mehko notranjostjo in udobnim polnilom. Zapenjajo se z vezalkami, zasnovane pa so za rekreativno drsanje.

Ženske drsalke Nijdam Basic za umetnostno drsanje, imajo čevelj iz umetnega usnja, mehko notranjost s prijetnim in udobnim polnilom. Zapenjajo se z vezalkami. Zasnovane so za rekreativno drsanje.

Dekliške drsalke SFR Snowflake so elegantne drsalke za umetnostno drsanje. Pohvalijo se lahko z živahno roza puhasto manšeto in barvno usklajenimi vezalkami ter grafiko.

Nijdam ženske drsalke imajo predoblikovan čevelj, ki je sestavljen iz dveh segmentov s tremi dvojnimi hitrimi ključavnicami.

Drsalke

V G-Sportu ne primanjkuje niti drsalk za otroke

V G-Sportu ponujamo tudi drsalke za otroke. Ker pa se zavedamo, da naši najmlajši predvsem obutev kaj hitro prerastejo, smo poskrbeli za nastavljive drsalke, ki jih bodo lahko otroci nekaj časa nemoteno uporabljali. Za vsa dodatna vprašanja smo vam v naši trgovini zmeraj na voljo. Kontaktirate nas lahko po telefonu ali po e-pošti, mi pa vam bomo z dodatnimi informacijami pomagali do pravilne odločitve pri nakupu drsalk. Seveda pa bomo zmeraj veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer boste lahko izbrane drsalke tudi poizkusili.