Rolanje je neskončna zabava in rekreacija

Rolerji so odličen pripomoček za vse, ki vam rekreacija v zadušljivih telovadnicah ni najbolj pri srcu in ki precej bolj uživate v gibanju na svežem zraku. Če imate na voljo udobna zaščitna oblačila, je rekreacija na prostem možna skorajda vse dni v letu, še posebej prijetna pa je seveda v toplih, sončnih dneh, ko vreme kar kliče po tem, da se odpravimo ven in razgibamo svoje telo…

Rolanje pri otrocih

Čeprav je gibanje v naravi zelo koristno tudi za odrasle, pa je še toliko pomembnejše za otroški razvoj. Otroški rolerji so zagotovo odlična naložba, če želite spodbuditi svojega sina ali hčerko k aktivnemu preživljanju časa na prostem. Na žalost je danes celo otroški vsakdan pogosto prepreden z raznoraznimi zasloni, zato morajo starši zelo paziti na to, da je vsaj del prostega časa otrok posvečen športnim aktivnostim kot je rolanje. Živobarvni otroški rolerji, oblikovani tako, da že s svojo vizualno podobo pritegnejo najmlajše generacije, bodo nedvomno odlična spodbuda. Seveda pa nikakor ni pomemben zgolj videz, ampak morate v prvi vrsti paziti na to, da bodo otroški rolerji zares udobni ter stabilni in varni. To velja še toliko bolj, kadar so namenjeni popolnim začetnikom. Obenem pa je nujno poskrbeti za ustrezno zaščitno opremo, ki jo sestavljajo čelada ter ščitniki za kolena, komolce in zapestja.

Kvaliteta rolerjev

Profesionalna izdelava iz izredno trpežnih materialov poskrbi, da je obraba minimalna celo v primeru pogoste uporabe v ekstremnejših pogojih. V ponudbi so vam na voljo večji modeli, ki so namenjeni moškim in ženskam, ter otroški rolerji. Slednji so izdelani tako, da je mogoče postopoma prilagajati oziroma povečevati številko čevlja. Posledično bo pripomoček uporaben še kar nekaj časa. Poleg tega pa so na voljo še modeli za najmlajše z različnimi podvozji, ki jih je mogoče hitro spremeniti v kotalke ali drsalke, s čimer se možnosti uporabe še povečajo.

Rolarji, ki se spremenijo v kotalke

Rezervni deli: koleščka za rolerje, ležaji, zavore …

Za zares varno vožnjo so občasno potrebne manjše dodelave oziroma popravila. Pri tem vam ne bo treba skrbeti, kje najti ustrezne rezervne dele, saj del naše ponudbe predstavljajo koleščka za rolerje različnih dimenzij in trdot ter drugi dodatki, kot so npr. zavore, varnostni vijaki, distančniki, ležaji za rolerje itn. Pomembno je, da so prav vsi sestavni deli v optimalnem stanju, sicer lahko med uporabo nastanejo mnoge težave. Če so denimo poškodovani ležaji za rolerje, se koleščka ne bodo mogla nemoteno vrteti, zato bo težko dosegati želene hitrosti, seveda pa se za povrh poveča nevarnost za padce, predvsem pri manj izkušenih uporabnikih. Važno je torej, da se športna oprema redno pregleduje in da se skrbi za njeno pravilno vzdrževanje, pri čemer vam po potrebi z veseljem pomagamo z napotki, saj gre za področje, na katerem imamo obilo izkušenj.

Rezervna koleščka za rolerjeRezervna zavora za rolerje

Nakup v spletni trgovini

Se sprašujete, kam se odpraviti, če vas zanimajo resnično kakovostni, obenem pa cenovno dostopni rolerji? Podobno kot se je to zgodilo na mnogih drugih področjih, se tudi specializirane športne trgovine vse pogosteje selijo na splet. Ena največjih prednosti spletnega nakupovanja je zagotovo ta, da je praviloma tako mogoče ponuditi vse na enem mestu. Ponudba spletne trgovine G-sport je nedvomno odličen dokaz za to, saj svojim strankam ponujamo vrhunske pripomočke za šport po ugodnih cenah, med katerimi vas čakajo tudi kvalitetni rolerji. Nudimo vam tudi osebni ogled in prevzem naročenih izdelkov.