Trampolin je vse bolj priljubljen tako med otroci kot odraslimi

Skoraj ni otroka, ki ne bi užival ob skakanju na trampolinu, se pa trampolin vse bolj razvija tudi v samostojen šport, ki se ga poslužuje tudi vse več odraslih.

Je izjemno zabaven, ob skakanju po trampolinu pa krepimo vse mišice telesa – in kar je še posebej pomembno, pri skakanju na trampolinu se zgodi relativno malo poškodb, če ta šport primerjamo z drugimi športi. Najpogostejše želje zahtevnejših skakalcev na trampolinu je skakati kar se da visoko in pri tem izvesti še kak zahteven trik ali obvladati novo tehniko. Pri tem je potrebno biti vsaj na začetku nekoliko bolj previden, vendar se hkrati zavedajmo da se da z vztrajnostjo in veliko vaje doseči skoraj vse.

Trampolin rezervni deli

Sobni trampolin z zaščitno ograjo

Varnost ostaja na prvem mestu

Seveda pa je potrebno pri uporabi vedno pomisliti tudi na varnost. Pri treningu na trampolinu se nam pogosto zgodi, da naše telo premetava na vse strani. Dokler ne osvojimo osnov ravnotežja in novih elementov je povsem normalno, da nas zanese izven sredine trampolina, največkrat v zaščitno mrežo. Prav zato moramo poskrbeti za to, da je zaščitna mreža za trampolin dovolj močna in se ne strga, prav tako pa moramo poskrbeti, da so pravilno zaščiteni stebrički, ki mrežo držijo pokonci. Velikokrat se namreč zgodi, da med izvajanjem različnih akrobacij izgubimo ravnotežje in zadenemo ob stebriček. Če ni pravilno zaščiten se lahko tako precej hitro tudi poškodujemo

Pestra ponudba trampolinov in rezervnih delov 

V spletni trgovini G-sport vam sedaj ponujamo možnost, da si trampolin omislite kar na domačem dvorišču, če vam prostor dopušča pa tudi v stanovanju.

Ponujamo pet različnih vrst trampolinov. Trampolin za otroke premera 180 cm, omogoča uporabo trampolina uporabnikom z maksimalno težo 50kg. Maksimalna obremenitev znaša 125 kg z varnostno mrežo in stopnicami. Odločite se lahko tudi za nakup sobnega trampolina premera 140cm in nosilnosti do 110kg. Seveda tudi sobni trampolin premore močno zaščitno mrežo, ki nas med aktivnostjo ščiti pred poškodbami.

Še posebej je priljubljen sobni trampolin COLOR, ki je premera 137 cm in ima nosilnost 45 kg. Ker ima 6 nog, je zelo stabilen, njegova varnostna mreža pa je močna in nas bo med aktivnostjo varovala pred poškodbami. Trampolin je narejen  v skladu z najstrožjimi varnostnimi standardi, s poudarkom na visoki kakovosti in natančni obdelavi vseh komponent.

Nekoliko večji je trampolin ECONOMI, ki se lahko pohvali s premerom 250 cm in nosilnostjo 150kg. Enostaven vhod v trampolin omogoča lestev, ki je integrirana vanj. Material skakalne površine je zelo trpežen, UV odporen in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izjemno robustne cevi okvirja so odporne na upogibanje, lomljenje in korozijo. Za odlično stabilnost pa poskrbijo 3 široke nosilne noge.

Obroba za trampoline modra

Zaščitna ponjava za trampolin

Obrobe za trampolin

Poleg samih trampolinov pa pri nas ponujamo tudi rezervne dele za trampolin. Med njimi lahko najdete obrobo za trampolin 180 - 487 cm in 25 cm širine, ki je narejena iz UV odpornega materiala, poleg tega pa je obroba za trampolin tudi zelo enostavna za montažo. Odločite se lahko tudi za obrobo za trampolin 96 - 140 cm, ki je prav tako trpežna, obstojna in enostavna za namestitev. Seveda pa lahko pri nas naročite tudi ponjave za trampoline. Odskočna ponjava za trampoline 180- 487 cm se pritrdi na vzmeti trampolina in je narejena iz trpežnega UV odpornega materiala. Vzmeti niso priložene.

Preverite tudi ponudbo igralnih podlog

Vse rezervne dele za trampolin in pestro ponudbo trampolinov si lahko ogledate na naši spletni strani, seveda pa smo vam v primeru dodatnih vprašanj na voljo tako po telefonu kot tudi po te-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam pred nakupom trampolina še zastavljajo.