Skiro ni le športni rekvizit, postane lahko pripomoček za učenje spretnosti

Skiro kot otroška igrača, nam je poznan že dolgo. Za nekaj let so skiroji utonili v pozabo, vendar ne popolnoma. Kaj hitro so se pojavili nazaj in obnoreli otroke, kasneje pa še njihove starše. Skiro za odrasle ni več redkost in če na čudovit sončen dan malce pogledate naokrog, boste hitro našteli kar nekaj rekreativcev, ki se s skirojem peljejo v službo ali kam drugam. Skiro za otroke je zdaj že skoraj stalnica kot prevozno sredstvo in mladi se radi z njim peljejo v šolo, na razne krožke ali pa se popoldne preprosto družijo in uživajo v vožnji ter preživljanju prostega časa skupaj. Tudi mnogo mamic se odloči pridružiti svoji mladini ter si priskrbijo skiro za odrasle, da lahko z otroci aktivno preživljajo proste urice in se ne le podijo za njimi. Mnogo mladih je motiviranih k učenju določenih akrobacij, zato pred nakupom radi povprašajo kateri skiro za trike je najboljši in kakšen akrobatski skiro je res dober. Redna vožnja s skirojem in druženje na igrišču, lahko spremeni življenje mladih na veliko načinov saj krepi njihovo zdravje. Pri učenju z akrobatskim skirojem otroci med seboj sodelujejo in delujejo kot skupina kar je dobro za kasneje v življenju, poleg tega jih združuje in tke trdna prijateljstva. Torej sta skiro za odrasle in skiro za otroke odlična izbira zato nikar ne čakajte in poiščite tudi enega zase.

Skiro

Oglejte si skiroje za odrasle

Vožnja s skirojem navdihuje posameznike in skupine

Ne glede na vrsto, je šport jezik ki ga razumejo vsi. Vožnja s skirojem za odrasle je zagotovo nekaj pozitivnega kar lahko naredite zase, saj spodbuja telesno vadbo, problem sodobnega življenjskega stila pa je namreč povezan ravno s premalo gibanja. Tako boste z vožnjo na delo in domov s skirojem naredili nekaj, za kar si ne potrebujete posebej organizirati čas, le malo prej boste zjutraj odšli od doma. Največkrat je pomanjkanje časa razlog, da zase premalo poskrbite, če pa boste skiro za odrasle uporabljali kot prevozno sredstvo bo ta težava rešena. Kaj pa lahko naredite pri otrocih, ki se nočejo ukvarjati s športom? Če so njihove prve besede ne znam ali ne morem? Ko bo vaš otrok videl da ste si priskrbeli skiro in, da z njim uživate v vožnji, bo tudi sam hotel poskusiti. To drži kot pribito. Najprej mu priskrbite kakovostni skiro za otroke in ker mu boste za vzor, se bo hitro naučil voziti ter vas bo kmalu prosil za akrobatski skiro. Ker otroci vedno preizkušajo meje dovoljenega in poznanega boste včasih raje pogledali stran ali zaprli oči, kot da bi videli padec. Ampak ker so otroci spretni in hitro obvladajo, se pri vožnji s skiroji to ne dogaja pogosto.

Skiro za otroke


Več o naši trgovini

Kateri skiro za trike boste kupili oz. kateri je najboljši

Kateri skiro za trike je najboljši je relativno. Pomembno je, da je narejen iz kakovostnih materialov, da je vedno mogoče dokupiti rezervne oz. nadomestne dele in, da bo primerne velikosti za vašega otroka. Na trgu je veliko akrobatskih skirojev, ki se med seboj razlikujejo po velikosti koles, po dizajnu, po materialu iz katerega je so narejeni… Akrobatski skiro je narejen iz močnejših materialov kot je recimo klasični skiro za odrasle ali skiro za otroke, ki je namenjen le vožnji. Zaradi izvajanja različnih trikov mora biti stabilnejši, s težiščem pomaknjenim proti tlom, kar omogoča lažje kontroliranje vožnje, poleg tega pa je širina med ročaji daljša. Kateri skiroji za trike so dobri, se zagotovo vidi tudi na ročajih, ki so oblečeni s kvalitetno gumo. Ti so primernejši saj potne roke ne drsijo in oprijem je optimalen. Če se odločate o aktivnem preživljanju prostega časa in razmišljate kako bi vključili celotno družino, je morda najbolje, da kupite skiro za otroke in odrasle saj boste skupaj preživeli veliko prijetnih uric.