Nogometna oprema za male in velike športne navdušence – ugodno!

Ker je nogomet eden izmed najbolj priljubljenih športov, je tudi nogometna oprema različnih proizvajalcev vedno na razpolago. Spremljanje tekem in navijanje je razvedrilo, ki ga nogometni navdušenci ne bi zamenjali za nič na svetu. Zaradi tega, je kupovanje enake nogometne opreme kot jo imajo svetovno znani športniki neke vrste zbirateljstvo, ki se ga poslužujejo otroci in odrasli. Poleg oblačil in obutve, med nogometno opremo za otroke in odrasle, v prvi vrsti spadajo nogometna žoga, nogometni gol in mreža. Čevlji za nogomet morajo biti prilagojeni različnim podlagam. Naravna ali umetna trava zahteva popolnoma drugačno obutev kot asfaltirano igrišče ali parket v dvorani. V vsakem primeru oz. ne glede na vrsto treninga, je potrebna primerna nogometna oprema, da se izognete poškodbam in da dosežete boljše rezultate. Nogometna oprema za otroke mora biti prilagojena glede na njihovo starost oz. višino. Nogometne žoge so različnih velikosti. Kljub temu, da so te danes izdelane iz lažjih materialov, najmlajši za igro ali trening potrebujejo manjšo nogometno žogo, ki jim bo omogočila enostavnejši začetek in jih navdušila. Z njo se  bodo lažje naučili osnov. Zaradi prvovrstnega materiala in kakovostnega šivanja (lahko je ročno ali strojno), bodo usnjene nogometne žoge, ki jih boste našli v ponudbi prenesle veliko močnih brc in preigravanja ter bodo mnogokrat zatresle nogometno mrežo.

Nogometna žoga

Nogometna oprema za igro zunaj in v telovadnici se med seboj razlikuje

Nogometna žoga ki je namenjena za igro na asfaltni ali betonski podlagi mora biti izdelana iz trpežnejšega materiala, saj bi bilo mehko usnje uničeno že po prvi igri. Navadno so nogometne žoge za trše, bolj grobe podlage narejene iz gume, ki je za takšne pogoje najbolj vzdržljiva. Tudi nogometni gol je obvezna nogometna oprema, ki mora biti prilagojena igralcem. Narejen je iz dveh navpičnih vratnic, ki sta med seboj oddaljeni toliko kot je predpisano. Kot vsa nogometna oprema za otroke je tudi nogometni gol prilagojen manjšim igralcem in njihovemu vratarju. Nogometni goli so prilagojeni tudi glede na to ali gre za rekreativno igro ali profesionalno ligo, kjer se morajo točno držati mednarodnih pravil in dimenzij, katere so strogo določene. Kakovostni nogometni goli so narejeni iz različnih materialov, tisti namenjeni za igro otrok pa so lahko celo zložljivi. S pomočjo sistema na klik je nogometni gol v trenutku postavljen in pripravljen na igro. Zložljivi gol in nogometna mreža iz najlona bodo vaše nadobudneže navdušili in jih popeljali v svet športa. Morda bo prav navdušenje nad velikokrat zadeto nogometno mrežo, vašega malčka spodbudilo k resnemu treningu in športu. Največ kar si lahko želite pa je prav to, naučiti in navaditi mladino k zdravemu in aktivnemu preživljanju prostega časa. Tudi ekipni duh in občutek pripadnosti ki ga otroci pridobijo v takšnih športih, je dobrodošel in jim bo v življenju vedno koristil.

Nogometna oprema

oglejte si ponudbo nogometnih žog

Nogometna oprema za otroke – različni modeli in vse velikosti

Nogometna oprema za otroke zajema vse kar otrok potrebuje, ko se odloči za ta šport. Poleg spodnjega in zgornjega dela nogometnega dresa, so tu še čevlji in obvezne nogometne nogavice s ščitniki. Če se otrok odloči da bo branil nogometno mrežo za svoj klub, potem nujno potrebuje tudi rokavice za vratarja. V skupino nogometna oprema ki ne sme manjkati, spada tudi topla trenerka in nepremočljiva jakna oz. vetrovka. Čas po treningu ali morda med treningom na prostem, ko je igralec prepoten in razgret je treba premostiti s toplimi oblačili, da ne pride do prehlada. Nogometna oprema, ki se mora znajti v športni torbi poleg vsega drugega, je tudi bidon ali plastenka za vodo ter dovolj velika brisača. Nogomet je krasen šport, ki ni povezan z velikimi stroški, poleg tega pa je vse na dosegu kar iz domačega naslanjača. Vso nogometno opremo lahko namreč naročite kar preko spleta in jo brez težav zamenjate če niste zadovoljni. Naročite svojo nogometno žogo in se zapodite na igrišče.

Izberite si kvalitetno nogometno mrežo