Katere zimske športe najraje izbirajo naši najmljaši?

Zima je pred vrati, s tem pa tudi kopica zimskih športov, s katerimi se lahko pozimi ukvarjamo. Zimo pa verjetno izmed vseh nas najbolj obožujejo otroci, ki komaj čakajo, da bo zapadel prvi sneg in bodo lahko s svojim najboljšim prijateljem postavili snežaka, se kepali na poti v šolo in iz nje, obuli drsalke in se odpravili na bližnje drsališče ali pa se odšli sankat ali celo smučat ali pa se bodo odločili za kak drug zimski šport.

Zimski športi


Izbira opreme za različne zimske športe je v G-Sportu zares pestra

Da bo prihajajoča zima še bolj pestra in vesela smo v podjetju G-Sport za naše najmlajše pripravili pestro ponudbo opreme za najrazličnejše zimske športe. Izbirate lahko med snowboard opremo za vaše najmlajše, smučarsko opremo, drsalkami ter bobi in sanmi.

Med snowboardi lahko izbirate med dvema različnima snowboard deskama, ki se razlikujeta predvsem v njunih dolžinah. Snowboard deska dolga 130cm je narejena iz plastike brez jeklenih robov, primerna pa je za začetnike. S to desko se boste vi in vaši najmlajši naučili deskanja hitro in enostavno. Opremljena je z vezmi, in je primerna za vse vrste čevljev. Tudi otroška snowboard deska dolga 95cm je narejena iz plastike brez jeklenih robov, primerna je za začetnike. S to desko se bodo vaši otroci naučili deskanja. Opremljena je z vezmi, in je primerna za vse vrste čevljev. Poleg snowboard opreme ponujamo tudi smučarsko opremo. Ponujamo otroške smuči ter otroški smučarski set. Otroški smučarski set vsebuje smuči z vezmi dolžine 70 cm in smučarske palice. Namenjen je majhnim otrokom za učenje smučanja. Veliko staršev pa se pri nakupu otroških smuči vpraša, koliko morajo biti otroške smuči visoke. Optimalna dolžina smuči je takšna, da smuči, ko jih postavimo pokonci, otroku segajo nekje med brado in nosom. Ko se otroci učijo smučati potrebujejo nekoliko več vaje, predvsem pa moramo poskrbeti, da bo učenje smučanja varno in tudi zabavno. Za učinkovito in predvsem varno učenje v naši trgovini ponujamo smučarski telovnik. Otroški smučarski telovnik so pravzaprav vajeti za usposabljanje s 6 m dolgimi trakovi, telovnik pa je primeren za poučevanje začetnikov. Smučar začetnik je tako od samega začetka prisiljen uravnavati stabilnost in pravilno težišče.

Oglejte si ponudbo smuči


Med zimskimi športi je zelo priljubljeno tudi drsanje

Otroci pa zelo radi tudi drsajo, zato smo v naši trgovini pripravili drsalke za otroke, s katerimi bo drsanje enostavno in prijetno. Izbirate lahko med različnimi modeli nastavljivih drsalk, ki bodo ”rasle skupaj z otrokom” in mu bodo tako kar nekaj časa tudi prav, ali pa izberete katerega izmed otroških modelov drsalk. Zelo popularne so dekliške drsalke SFR Snowflake, ki se lahko pohvalijo z elegantnim dizajnom, saj imajo živahno roza puhasto manšeto ter barvno usklajene vezalke in grafiko.

Smuči


Kateri bob za sankanje kupiti, da bodo otroci na njem zares uživali?

Med najmlajšimi je zelo popularno tudi sankanje. Otroci imajo radi standardne sanke, tisti nekoliko bolj navihani pa bodo raje posegli po bobu za sankanje. Plastični bob cyclone je narejen iz močne plastike v velikosti 86 x 43 cm. Premore  ročno zavoro in ima nosilnost 50 kg ter je tako primeren za otroke od 3 do 7 let. Plastični bob cyclone je stilsko oblikovan, ima centralno zavoro za večjo varnost ter vrvico za vlečenje. Poleg boba cyclone sta zelo priljubljena modela tudi Plastični bob UFO iz močne plastike, velikosti 84 x 42 cm, z ročno zavoro in nosilnostjo 50 kg, ki je primeren za otroke od 3 do 7 let in plastični bob Galaxy. Galaxy je narejen iz močne plastike v velikosti 117 x 52 cm. Ima ročno zavoro in lahko nosi do 50 kg ter je tako primeren za otroke od 3 do 7 let. Plastični bob Galaxy nudi pravi užitek v vožnji, revolucionarni sistem, s pomočjo servo noge je edinstveni mehanizem za priročno zavijanje, povečano naslonjalo in uporaba zavor pa omogočajo dodatno varnost.

V ponudbi tudi bob za sankanje