Pestra ponudba opreme za zimske športe v trgovini G-sport

Temperature so se drastično spustile, vse to pa počasi naznanja prihod snežink in radosti, ki jih ponujajo zimski športi. Seveda imamo tudi odrasli radi zimo, vendar se kepanja, smučanja in sankanja verjetno najbolj veselijo naši najmlajši. Zato smo v trgovini G-aport pripravili pestro ponudbo opreme za zimske športe za naše najmlajše, pa tudi za tiste, ki nam zima in zimski športi še zmeraj vzbujajo otroško radost.

Otroške smuči

Ponujamo smuči, otroške snowboarde in opremo za učenje smučanja

Pestra je ponudba smuči, pa tudi snowboardov, ki jih ponujamo tako za odrasle kot tudi za najmlajše. Otroške deske so kakovostne in obstojne, izbirate pa lahko med dvema tipoma otroških snowboardov. Otroška snowboard deska dolga 95cm je narejena iz plastike brez jeklenih robov, primerna pa je za začetnike. S to desko se bodo vaši otroci naučili deskanja. Opremljena je z vezmi in je primerna za vse vrste čevljev. Otroški snowboard, ki je dolg 130 cm, je narejen iz plastike brez jeklenih robov ter je primeren za začetnike. Opremljen je z vezmi in ustreza vsem vrstam čevljev. Tudi odrasli lahko izbirate med pestro ponudbo snowboardov. Zelo popularen je snowboard Relict Limited za moške, ki se ponaša z močnim jedrom. Tudi snowboard Sensei se lahko pohvali z močnim jedrom ima pa tudi pasovi Kevlar & Carbon. Na naši spletni strani lahko pogledate tudi, katere deske za sneg še ponujamo.

Seveda pa otroški deske za sneg niso edini kos opreme, ki ga ponujamo za izvajanje zimskih športov. Med zimskimi športi je zelo popularno tudi smučanje, zato smo pripravili tudi otroške smuči, s pomočjo katerih se bodo naši najmlajši naučili spuščati po belih strminah. Otroški smučarski set s smučmi dolžine 90 cm vsebuje smuči z vezmi in smučarske palice. Namenjen je majhnim otrokom za učenje smučanja. Če ne vemo, katere velikosti smuči moramo za otroka izbrati je najbolje, da se držimo načela, da morajo smuči otroku segati malo nad brado. Ker pa se je vsega najprej potrebno naučiti, se moramo naučiti tudi smučanja. Da bo učenje lažje v G-aportu ponujamo otroški smučarski telovnik. Gre v bistvu za vajeti za usposabljanje s 6 m dolgimi trakovi. Telovnik je primeren za poučevanje začetnikov. S pomočjo vajeti je smučar začetnik prisiljen že od samega začetka uravnavati stabilnost in pravilno težišče. Da bo smučanje varno pa je dobro kupiti tudi čelado, ki nas bo ščitila v primeru padcev, pa tudi zaščito za hrbet, ki nam lahko zelo koristi predvsem v primeru trga na smučišču in smučarska očala.

Otroški snowboard

Med zimskimi športi nikakor ne gre pozabiti na sankanje

Oprema, ki jo ponujamo v trgovini G-sport v sklopu zimskih športov pa se ne ustavi zgolj pri smučeh in deskah za sneg, pač pa smo svojo trgovino opremili tudi s pestro ponudbo bobov za sankanje. Ponujamo najrazličnejše bobe za sankanje, od tistih najbolj osnovnih do nekoliko bolj kompleksnih. Otroci naravnost obožujejo plastični bob ”super jet” iz močne plastike, velikosti 86 x 43 cm, ki se lahko pohvali z ročno zavoro in nosilnostjo do 50 kg. Primeren je za otroke od 3 do 7 let. Plastični bob super jet je stilsko oblikovan, zavora pa poskrbi za večjo varnost. Otroci so navdušeni tudi nad plastičnim bobom Galaxy iz močne plastike, velikosti 117 x 52 cm, z ročno zavoro in nosilnostjo 50 kg. Plastični bob Galaxy nudi pravi užitek v vožnji, revolucionarni sistem, s pomočjo servo noge je edinstveni mehanizem za priročno zavijanje, povečano naslonjalo in uporaba zavor pa omogočajo dodatno varnost. V kratkem bomo poskrbeli tudi za edinstveni bob za sankanje Merco Skidrifter, ki je primeren za otroke in odrasle, med drugim pa omogoča tudi nastavitev višine sedeža, kar naredi vožnjo še prijetnejšo. Bob Merco Skidrifter preseneča s svojimi različnimi načini težavnosti, pa tudi s hitrostjo, ki jih lahko s pritiskom na gumb dinamično nadzorujemo.

Več o bobu za sankanje