Cevi za kanalizacijo Armex


Cevi za kanalizacijo so del pestre in specializirane ponudbe podjetja Armex. Ponujamo kvalitetne PVC cevi za kanalizacijo (odtočne cevi za kanalizacijo), gasilske cevi, čistilne naprave in greznice, pametni zabojnik, rezervoar za vodo ter vse za zunanji vodovod, hidrantno omrežje in vodovodne inštalacije. V podjetju stremimo predvsem h kvaliteti, pa naj gre za cevi za kanalizacijo ali drugo ponudbo. Preverite našo spletno stran, v primeru vprašanj, povezanih s pp cevmi za kanalizacijo, polaganjem cevi za kanalizacijo ali drugo ponudbo, pa lahko kadarkoli kontaktirate naše prijazno in usposobljeno osebje.


PVC cevi za kanalizacijo - lastnosti in namembnost


PVC cevi za kanalizacijo so namenjene ulični kanalizaciji in predstavljajo osnovne in nepogrešljive elemente za celoten sistem. Ker cevi za kanalizacijo nikakor ne smejo popustiti, in to niti poleti pri ekstremnih temperaturah niti pozimi, ko se temperature zraka dolgotrajno spustijo po ničlo, da se ohladijo tudi tla, je bistvenega pomena, da izberemo PVC cevi za kanalizacijo, ki bodo vzdržale vse pogoje, tudi pritiske na mestih pod cesto. Cevi za kanalizacijo Armex imajo prednost zaradi izjemne kvalitete, njihove ostale lastnosti pa so:

  • PVC cevi za kanalizacijo so narejene iz trpežnega in trajnega materiala,
  • odtočne cevi za kanalizacijo so namenjene gravitacijskim sistemom kanalizacije,
  • naše cevi za kanalizacijo imajo gladko notranjo površino, kar poveča njihove dobre hidravlične lastnosti,
  • pri PVC ceveh za kanalizacijo podjetja Armex je značilna izjemno majhna možnost nastanka zastalih usedlin, saj omogočajo odlično drsenje odplak.

Odtočne cevi za kanalizacijo
Dimenzije in povoznost cevi za kanalizacijo


PVC cevi za kanalizacijo je mogoče izbrati v več dimenzijah oziroma dolžinah, in sicer med 50 centimetri in 5 metri, odvisno od potreb.


Cevi za kanalizacijo v podjetju Armex so na voljo v dveh nosilnostih SN4 in SN8. Katero izberemo, je odvisno od mesta, kjer jih bomo polagali. SN4 pomeni, da so cevi v globili 80 centimetrov povozne s 4 tonami, SN4 pa pomeni, da so PVC cevi za kanalizacijo povozne z 8 tonami.

CEVI ZA VODOVOD

PVC cevi za kanalizacijo