Tečaj prve pomoči Ljubljana

Avtošola 3D, kot dobra avtošola v Ljubljani, svojim kandidatom zagotavlja vse informacije, ki jih potrebujejo na na poti do vozniškega dovoljenja. Ta se za vse, ki pridobivajo izpit za A, kot tudi za B kategorijo, kot tudi za vse, ki pridobivajo vozniški izpit pri 16 letih, prične s tečajem cestno prometnih predpisov, ki ga izvajamo vsak drugi teden pri nas, v Avtošoli 3D – avtošola Ljubljana Vič. Sledi zdravniški pregled, nato prva pomoč. Prva pomoč - izpit je ena od obveznosti, ki jo mora kandidat opraviti na poti do vozniškega izpita. Tečaj prve pomoči (Ljubljana) za kandidate ni obvezen, vsekakor pa je priporočljiv. Možno ga je opravljati na Območnem združenju Rdečega križa v Ljubljani (Vič). Predavanje zajema poučevanje o ravnanju v primeru opeklin, zastrupitev, poškodb, učenja oskrbovanja ran in krvavitev ter temeljne postopke oživljanja, ki so kandidatom predstavljeni na lutki. Tečaj prve pomoči (Ljubljana) kandidata opremi z vsem potrebnim znanjem za naslednji korak: prva pomoč – izpit. Na tečaj prve pomoči (Ljubljana), kot tudi na izpit prve pomoči je možna prijava preko spletne strani Rdečega križa. Po opravljenem izpitu sledi izpit cestno prometnih predpisov, nato pa se pričnejo praktične ure vožnje. Minimalno število ur, ki jih mora kandidat opraviti pred glavno izpitno vožnjo, je tako za tiste, ki pridobivajo vozniški izpit pri 16 letih, kot za vse ostale, 20. Avtošola 3D – dobra avtošola v Ljubljani – poskrbi, da se vsi, ki pri nas pridobivajo vozniški izpit, v promet vključijo varno in dobro pripravljeni.


Vozniški izpit pri 16 letih

Vozniški izpit pri 16. letihZa vozniški izpit pri 16 letih mora kandidat pred pričetkom praktičnih ur vožnje opraviti vse obveznosti, ki veljajo tudi za ostale kandidate. Avtošola 3D – avtošola Ljubljana Vič – z odlično lokacijo, nedaleč od centra mesta, kandidatom omogoča hiter dostop z mestnim avtobusom in hkrati poskrbi, da lahko kandidati čim več obveznosti opravijo na enem mestu. Tečaj prve pomoči (Ljubljana) in prva pomoč – izpit se izvajajo na Rdečem križu, tečaj CPP in praktične ure vožnje pa pri nas, na Tržaški 2. Po opravljenem izpitu prve pomoči, mora kandidat opraviti še izpit CPP in lahko prične z urami vožnje. Kandidat, ki opravlja vozniški izpit pri 16 letih, po opravljenem programu 20. ur vožnje, nadaljuje vožnjo z izbranim spremljevalcem. V roku največ dveh let po pričetku usposabljanja, pa mora kandidat, ki je pridobival vozniški izpit pri 16 letih, opravljati glavno izpitno vožnjo pred republiško izpitno komisijo. Vozniški izpit pri 16 letih pa je primeren za vse, ki se želijo čim prej aktivno vključiti v promet in imajo možnost vožnje s spremljevalcem.Avtošola 3D | Tečaj prve pomoči v Ljubljani za vozniški izpit - povezave do naše spletne strani:


VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
3 D družba za izobraževanje kandidatov za voznike motornih vozil, rent-a-car, gradbene in ostale poslovne dejavnosti d.o.o. Ljubljana, Tržaška 2
Naslov
Tržaška cesta 2
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 4254204
Seznam fraz
vozniški izpit pri 16 letih, prva pomoč izpit, tečaj prve pomoči ljubljana
ZEMLJEVID