Šola vožnje Ljubljana - varna vožnja bodočih voznikov

Šola vožnje Ljubljana sodi med najbolj kakovostne šole vožnje. Kandidati se na izpit CPP prijavijo dobro pripravljeni. Inštruktorji avto šole v Ljubljani jih prav tako dobro pripravijo tudi na glavni vozniški izpit.

Avtošole ponujajo vozniški izpit za vse kategorije. Šola vožnje Ljubljana ni pri tem nobena izjema. Šola vožnje omogoča kandidatom pripravo na vse izpitne kategorije.

Šola vožnje Ljubljana cenik

Prednosti šole vožnje Ljubljana

Šola vožnje Ljubljana ima več prednosti. Ena od njih je zagotovo ta, da je dosegljiva na dveh lokacijah, to sta avtošola Center in avtošola Moste.

Naslednja prednost so kakovostna vozila, ki zagotavljajo varno in tehnično brezhibno uporabo vozila. Med najpomembnejše prednosti pa zagotovi sodi moderen pristop Šole vožnje v Ljubljani.

Poleg tehnike vožnje pripravljamo kandidate tudi na resnične razmere na cesti. Sistematično jih vodimo skozi improvizirane situacije. Šola vožnje spodbuja kandidate k reševanju prometnih zagat in jih poleg priprave na vozniški izpit pripravi tudi na varno vožnjo v resničnih prometnih razmerah ter smo zaradi tega učinkovita šola. Koliko ur je potrebno za uspešno opravljen vozniški izpit, je odvisno od vsakega kandidata posebej. Inštruktorji šole vožnje si namreč prizadevajo pomagati vsakemu kandidatu, saj vedo, da so le-ti različni in je individualen pristop še kako pomemben za uspešno pripravo kandidata na vozniški izpit.

Niso vse šole vožnje enako kakovostne. Primerno pozornost je treba posvetiti tudi pripravi kandidatov na izpit CPP. V šoli vožnje Ljubljana kandidate skrbno pripravljamo, da bi že na CPP testih pokazali maksimalno znanje. Dobra teoretska osnova je namreč predpogoj, da bo kandidat pri opravljanju ur šole vožnje svojo pozornost lažje in bolj temeljito usmerjal v prometne situacije na cesti. Šola vožnje Ljubljana vsekakor ima inštruktorje, ki poleg lastnega dobrega vozniškega znanja in obvladovanja prometnih situacij, premorejo tudi primeren pedagoški smisel.

Več o ponovnem opravljanju vozniškega izpita: www.vsi.si/3d-avtosola/ponovno-opravljanje-vozniskega-izpita

PRVA POMOČ IZPIT

PRIJAVA NA TEČAJ CPP

Šola vožnje Ljubljana