Čiščenje preprog, sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva v podjetju Valina

V podjetju Valina ponujamo pester nabor storitev čiščenja. Ponujamo tako čiščenje na domu, kot tudi čiščenje industrijskih objektov, zdravstvenih ustanov, izobraževalnih ustanov, ob vsem tem pa svojim strankam zagotavljamo tudi storitve čiščenja domače opreme. Dan danes dobivamo vse več povpraševanj o čiščenju oblazinjenega pohištva. Vse več pa je tudi povpraševanja o čiščenju preprog. S tem namenom smo se specializirali tudi za čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur ter vzmetnic. Cene čiščenja so dostopne, s svojim profesionalnim in zadovoljnim kadrom pa bomo delo temeljito in korektno opravili.

VEČ O GENERALNEM ČIŠČENJU

Čiščenje sedežnih garnitur

Nekaj nasvetov o tem, kako do najboljših rezultatov pri čiščenju preproge

Vsaka preproga je izpostavljena veliki obrabi ter umazaniji zato je pomembno, da preproge redno čistimo in jih vzdržujemo. Ena izmed prvih napak, ki jo ljudje ob čiščenju preproge navadno storijo je to, da madež na preprogi drgnejo. Pomembno je, da madež s preproge popivnamo. Z drgnjenjem namreč povzročimo, da se drobni delci še bolj zarijejo med vlakna, ki jih hkrati z mehaničnimi pritiski tudi poškodujemo.

Za navlažitev prizadete površine je najbolje uporabiti čisto tkanino, prepojeno z gazirano vodo. V primeru, da to ne zadostuje, je potrebno proces večkrat ponoviti, lahko pa uporabimo tudi mešanico vode in kisa, ki pomaga odstraniti zares trdovratne madeže. Po čiščenju površino na hitro splaknemo s toplo vodo, da odstranimo kiselkast vonj. Z roko pogladimo niti v preprogi in jih s tem postavimo v njihov naravni položaj.

Če z gazirano vodo ali mešanico kisa in navadne vode nismo uspešni, lahko uporabimo tudi detergent za posodo, ki odstranjuje predvsem mastne madeže. Najenostavneje je, da čisto krpo navlažimo, dodamo detergent in jo namestimo na madež ter snov pustimo učinkovati 10 do 15 minut. Ko krpo odstranimo površino na hitro splaknemo s čisto vodo in preprogo osušimo. Če je potrebno po sušenju preproge popravimo še njena vlakna in preproga bo spet izgledala kot nova.

PROFESIONALNI ČISTILNI SERVIS VALINA

Čiščenje sedežnih garnitur je zahtevno in zamudno delo

Poleg čiščenja preprog v podjetju Valina strankam zagotavljamo tudi čiščenje sedežnih garnitur ter čiščenje vzmetnic. Sedežne garniture so zahtevne za čiščenje in vzdrževanje. Enostavneje je vzdrževati usnjene sedežne garniture, ki jih navadno očistimo če z vlažno krpo in nekaj sredstva za čiščenje usnja, nekoliko težje pa je temeljito očistiti sedežne garniture, ki so izdelane iz tkanine. Po čiščenju, ki ga opravimo v podjetju Valina, bo sedežna garnitura izgledala kot nova, spanje na vzmetnicah pa bo po čiščenju naravnost odlično! Ob tem ponujamo tudi čiščenje drugega oblazinjenega pohištva na domu.

Čiščenje poslovnih prostorov

Ob čiščenju preprog in pohištva na domu pa ponujamo tudi čiščenje poslovnih prostorov

Stranke pa se na nas lahko obrnejo tudi v primeru, ko potrebujejo nujno čiščenje na domu na domu ali v poslovnih prostorih. Ker se zavedamo, kako zelo pomembno je, da so poslovni prostori čisti in urejeni bomo v Valini poskrbeli za urejenost in čistočo prostorov. V podjetju uporabljamo in nudimo sodobna, ekološka čistila, stroje in pripomočke različnih dobaviteljev, s katerimi smo razvili dolgoletne, dobre in korektne odnose.

V podjetju Valina se zavedamo, da je temelj vsakega podjetja človek, zato z odličnimi odnosi v kolektivu poskrbimo za dober in profesionalen odnos do strank. Zavedamo se, da za naše normative čiščenja potrebujemo urejen, zadovoljen in usposobljen kader ter optimalno organizacijo dela. Za dodatne informacije vas vabimo k ogledu naše spletne strani, kjer se lahko prepričate tudi o ceni čiščenja sedežnih garnitur in drugih cenah v ceniku. V primeru dodanih vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo na vprašanja z veseljem odgovorili in vam tako pomagali do pravilne izbire storitve.